Re: Vis din mad - billedetråd
: 26. feb 2017, 19:09
Grønne asparges med parma, parmesan, hjertesalat og citrondressing.
Forummet hvor du kan debattere alt fra kageopskrifter til kærestesorger, eller bare sludre løs om hverdagens oplevelser
https://www.debatten.net/forum/
POCKETKITTEN skrev:Grønne asparges med parma, parmesan, hjertesalat og citrondressing.
Flora skrev:Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Badesandalen skrev:Flora skrev:Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Hvordan var rødbederne?
Flora skrev:Badesandalen skrev:Flora skrev:Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Hvordan var rødbederne?
De var rigtig gode
Badesandalen skrev:Flora skrev:Badesandalen skrev:Flora skrev:Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Hvordan var rødbederne?
De var rigtig gode
Neat. Will make.
musling skrev:Ovnbagte rødbeder er fantastiske! Er pt også ofte på menuen herhjemme
musling skrev:Ovnbagte rødbeder er fantastiske! Er pt også ofte på menuen herhjemme
Daine skrev:musling skrev:Ovnbagte rødbeder er fantastiske! Er pt også ofte på menuen herhjemme
Jeg vil lige høre, hvordan du laver bagte rødbeder og hvordan konsistensen bliver?
Jeg elsker rødbeder, men de gange jeg har smidt dem i ovnen er de ikke blevet vellykkede. Er det lidt tykke stave bliver de ved med at være hårde indeni, også selvom jeg bager længe. Og tyndere stænger bliver udtørrede, gummiagtige og usexede.
Så hvordan får jeg dem helt perfekte?