Side 1 af 1

Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 17:52
af dykkersild
Hvad kan jeg bruge en kæmpe buket purløg til - jeg har klippet min ned og står nu med en ordentlig bunke?

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 17:54
af Viskelæder
klip det i små stykker og bland det i creme fraiche med salt, peber og citron. Så har du en god dressing :)

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 17:56
af Pandesteg
Det kan tørres :)

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 17:58
af D.itsen
Vi lavede pesto af den og bruger den på brød og til dyppelse. En del af den færdige pesto har været i fryseren, det holdt den fint til, den skulle bare røres sammen da den var tøet

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 17:59
af LadyFox
Kartoffelsalat, omelet, æggekage eller tærte måske?

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 19:14
af dykkersild
D.itsen skrev:Vi lavede pesto af den og bruger den på brød og til dyppelse. En del af den færdige pesto har været i fryseren, det holdt den fint til, den skulle bare røres sammen da den var tøet

Bare olie, ost, nødder og purløg?

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 19:17
af D.itsen
dykkersild skrev:
D.itsen skrev:Vi lavede pesto af den og bruger den på brød og til dyppelse. En del af den færdige pesto har været i fryseren, det holdt den fint til, den skulle bare røres sammen da den var tøet

Bare olie, ost, nødder og purløg?

Yeps

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 19:22
af Hunkat
Fryses? Jeg har med stor success frosset krydderurter og brugt dem i retter hvor de blev varmet igennem, f.eks. æggekage i purløgs tilfælde.

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 19:26
af Wizzze
dykkersild skrev:Hvad kan jeg bruge en kæmpe buket purløg til - jeg har klippet min ned og står nu med en ordentlig bunke?



image.jpeg

Problem løst :D

Re: Alt for meget purløg

: 16. maj 2016, 22:38
af Alphilia
I hjemmelavet skinke/æggesalat

Re: Alt for meget purløg

: 17. maj 2016, 00:09
af vibbsen
Alt for meget purløg + 38 % Creme Fraise...Det kan man stort set klaske på hvad som helst....