Side 7 af 9

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 12:59
af Rapfisk
Wizzze skrev:
Rapfisk skrev:Nu har jeg lyst til hamburgerryg.


honningglaseret med perleløg, fine ærter, hasselback kartofler og en fuldfed Bearnaise?

Nej, med fine ærter (alternativt spinat), kartofler og smørsauce (alternativt flødekartofler).

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 13:31
af sigge
Skaldyrsbuffet. Eller noget med svampe, hvis det udgjorde den største del af hovedretten.

Jeg var engang til en fødselsdag, hvor der blev serveret oksesteg, kogte kartofler, bearnaisesovs, whiskeysovs og hvidløgsflutes. Jeg spiser så hverken de to sovser eller hvidløgsflutes, så jeg spiste kød og kartofler. Jeg kunne sagtens blive mæt af det, men det var ikke lige nogen fest i min mund.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 14:11
af Animi
Efter at have læst denne her tråd, tør jeg aldrig nogensinde inviterer folk på mad igen :lol:

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 14:26
af Orchidea
Jeg kan ikke lide skaldyr, hvilket ofte er en udfordring når jeg er inviteret ud. Eneste plus er at det serveres med salat, dressing og brød, for så kan jeg da spise det.

Hummersuppe kan jeg virkelig ikke lide og indmad gør at det vender sig i mig.

Ellers er jeg ikke kræsen (selvom det lyder sådan :))

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 14:34
af zembra1986
Svensk pølseret - Adr, badr :puke:
Suppe - Jo en asiatisk suppe lavet på kokosmælk og med kylling i er lækker, men andre supper gider jeg ikke rigtig.
Risoto - Kan bare ikke lide det :wacko:
Indmad - Med undtagelse af lever i form af postej, så spiser jeg det af princip ikke

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 15:06
af POCKETKITTEN
I forhold til dessert - hjemmelavet æblekage. Jeg kan godt klemme det ned, og jeg kan især sætte pris på al den omhyggelighed, der er lagt i at lave retten, men det er helt ærligt den kedeligste, mest ærgerlige dessert efter henkogt pære, og det er spild af kalorier.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 15:15
af Fynbo
Fisk og indmad bryder jeg mig virkelig ikke om.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 15:35
af Sophies-mor
LaScrooge skrev:Brændende Kærlighed - for fedt og skarpt og tomat-agtigt i smagen.

Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegte løg og ristede bacon tern.
Og lavet rigtigt er det gudespise.

Som andre er inde på, så forveksles det her med svensk pølseret, som skal være skarp tomat agtig i smagen.
Men det er jeg heller ikke vild med.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 15:57
af Vixen
Jeg var på besøg hos en legekammerat som barn, og blev tilbudt at spise med. Til aftensmad fik vi pasta med ketchup, imens forældrene fik store bøffer med lækkert tilbehør. Det var sgu mærkeligt. De andre børn i familien var fint tilfredse med pastaketchup, mens jeg sad og sendte lange blikke efter bøfferne.

Fair nok, hvis forældrene lige skal forkæles med en god bøf, I guess, men kunne de så ikke lige spise os unger af først og lige være lidt diskrete, eller sådan noget.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 16:19
af Giraffie
Sushi, tang og risene er bare klamme.

Højbelagt smørrebrød, kan ikke lige remoulade, mayonnaise, agurkesalat, rødkål, rødbeder og andet i den stil.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 17:06
af Annione
Jeg kan virkelig spise det meste. Men er der fennikel, bladselleri eller frisk koriander i, så kan jeg ikke spise det.
Kæresten plejer at spise alle mine friske tomater, hvis vi får den slags serveret. Lige som jeg spiser hans svampe.

Der er flere ting jeg ikke kan lide, men som jeg KAN spise i en snæver vending.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 17:21
af Juki
Fløderand :tie: - Hvis der også må nævnes desserter.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 18:28
af Rapfisk
Tapas som hovedret. Jeg har aldrig mødt en dansker, som har haft evnerne og tiden til at lave så mange forskellige, at man faktisk bliver mæt, og som smager godt.

I øvrigt er bruschetta ikke tapas. Det er i øvrigt totalt umuligt at spise på en pæn måde, som man gerne vil, hvis man er inviteret ud.

Nå.

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 19:14
af vibbsen
Sangius skrev:Jeg fatter ikke jer, der ikke bryder jer om hamburgerryg. Jeg elsker det <3
Med en god glasering af sennep, rasp og farin, med dertilhørende kartofler og sennepssovs, så går jeg helt klart meget, meget mæt hjem :love2:


Ja, det tænker jeg også....Måske vi 2 kan dele det de andre ikke vil have....

Jeg kan ikke hverken lide eller tåle skaldyr. Og jeg spiser ikke fisk. Fordi jeg synes det smager af....fisk...Så "alt godt fra havet" vil være lig med Sulten mig.....Ged, får og lam kan jeg heller ikke få ned..Det smager bare grimt i min mund....Og vildt er bestemt heller ikke mig..Men det er jo sjældent at man kun serverer disse ting. Der er næsten altid et eller andet tilbehør. Så må man jo spise lidt mere af det..Generelt så er der altid et eller andet jeg kan lide. Så jeg bliver næsten altid mæt. Hvis jeg er lidt heldig så er der flutes og dilsdressing til...Det kan man godt blive OK mæt i. Især hvis der er godt med vino til maden. Og der var vist også noget med en nytårsaften hvor jeg spiste mig mæt i sauce fordi krondyrfilet ikke lige er mig, og jordskokgratinen der hørte til ikke havde fået nok og faktisk knasede lidt....Det var iøvrigt rødvinssauce....

Eneste regulære undtagelse var et bryllup vi var til. Her var forretten Rimmet vesterhavsfisk. Hovedretten var lammekrone med gederillette og desserten var et eller andet snask i et glas. Da vi fik natmad klokken 01 var jeg tæt på at besvime af sult (OK, jeg havde måske fået lige lovlig meget vino).

Re: Når menuen bare ikke matcher smagsløgene

: 20. maj 2016, 19:17
af vibbsen
OK...Hvis der er sushi på menuen så går jeg sulten derfra.....Det kan jeg simpelthen ikke få ned. Rå fisk. Nejtak. Skaldyr. Nejtak. Rå fisk, Skaldyr sammen med klistrede ris og tang. Hell no....