Frøken Himmelblå skrev:godtnavn skrev:Frøken Himmelblå skrev:godtnavn skrev:Frøken Himmelblå skrev:Vil klart anbefale dig at investere i "Heibergs is". Det er fantastiske isopskrifter der er i den :-)
Har set på den før men synes den var dyr, men har lige set man kan få den som e-bog til under 90 kr. Måske jeg skulle gøre det!
Do it! Jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde! Bare som en teaser er der den mest guddommelige chokoladeis-opskrift!
Jeg har endnu ikke fået købt bogen men regner stadig med at få den købt en dag, men vil gerne have den fysisk så håber at finde den på tilbud
Men... Er det denne chokoladeis?
http://www.femina.dk/mad/desserter/mort ... hokoladeis tænker han sikkert har forskellige is med chokolade i bogen, men kunne jeg nu smage den fantastiske før jeg købte bogen kunne det være den ville overbevise mig
jeps, det er den
Du kan med fordel bruge en hel vaniljestang. Her har vi oplevet at chokolade med meget højt kakaoindhold gryner i den færdige is. Så kakaoindhold på ca. 70% er optimalt
Den er i gang på ismaskinen, og jeg brugte også en hel vaniljestang, ellers ville den anden havldel bare dø før den blev brugt, og tænkte man ikke kunne få for meget vanilje
Jeg har brugt en chokolade på lidt over 60%, det var den vi havde hjemme
Eller, vi har noget valrhona på 70% men da jeg ikke var sikker på det var den guddommelige opskrift ville jeg ikke bruge min dyre chokolade på den, men det vil jeg gøre næste gang