Side 1 af 1

Romkugler - lidt for "massive"

: 30. maj 2016, 09:51
af dykkersild
Jeg skal lave romkugler af kageresten og denne gang, er den største mængde af kagerester en meget massiv chokoladekage. Den er meget, meget klæg og tung. Hvordan får jeg gjort kuglerne lidt mere luftige så det ikke bliver små kanonkugler - nogle tips?

Re: Romkugler - lidt for "massive"

: 30. maj 2016, 19:43
af Muspel
dykkersild skrev:Jeg skal lave romkugler af kageresten og denne gang, er den største mængde af kagerester en meget massiv chokoladekage. Den er meget, meget klæg og tung. Hvordan får jeg gjort kuglerne lidt mere luftige så det ikke bliver små kanonkugler - nogle tips?


Den lidt nemme løsning: tilsæt et par winerbrødssnegle fra bageren.

Men jeg ville nok prøve at blande alle de andre ingredienser først. Og så måske halvdelen af kagen. For så langsomt at 'vende' det sidste i, så røremaskinen ikke knuser det helt sammen. Har ikke afprøvet, men kender kanonkugle-fornemmelsen.