Side 2 af 2

Re: Kirsebær

: 8. jul 2016, 11:36
af Santa
Jeg har lige - som i for 10 min siden - hældt kirsebærmarmelade på glas.
Det er lavet på vilde bær, primært fuglekirsebær, de helt sorte og søde.
Der er ikke tilsat noget, udover et godt stort skvæt god whiskey, da det manglede lidt ...kant.

Det er første gang jeg laver marmelade af kirsebær (og kun anden gang jeg overhovedet laver den slags) så jeg er ret spændt på det helt færdige resultat. Sidste år lavede jeg solbærmarmelade og ditto saft, det blev overraskende godt, syntes rookien her.
I morgen skal jeg lave kirsebærsaft, og så en kirsebær/jordbær marmelade af frugtkødet fra saftproduktionen.
Waste not, want not.

Re: Kirsebær

: 8. jul 2016, 15:06
af Sjo
Kirsebærchutney! http://www.dansukker.dk/dk/opskrifter/k ... utney.aspx

Og kirsebæreddike.