Falstria skrev:Lakika skrev:Falstria skrev:En god portion (spand) med dansk sauerkraut, på linie med de spande man kan købe med rødkål.
Synes kun det findes i små glas i Matas, med påskrifter om biodynamisk, Ø mærker og alt muligt ligegyldigt gejl og så tvivlsom oprindelse til overpris...
Saurkraut og andre fermenterede ting er ved at blive rigtig hippe, så det er der helt sikkert potentiale i!
Har du prøvet koreansk kimchi, som også er fermenteret kål, dog med chili. De fås i tha/asiatiske butikker, hvis du har sådan nogle i nærheden.
Nej det har jeg ikke prøvet, jeg er heller ikke særligt hip, jeg elskede også sauerkraut for 20 år siden og den skal altså helst ikke have været halvvejs rundt om planeten
Man kan købe det på store dåser lige syd for grænsen (som jeg bor ret tæt på), men mangler det i mit danske supermarked og helst af dansk oprindelse.
Vil jo helst grænsehandle/importere så lidt som muligt
Lidt atypisk holdning for en som bor i Sønderjylland
Jeg forstår dog dit standpunkt og er overvejende enig.
Men i det fermentering er blevet lidt trendy, så tror jeg ikke det er usandsynligt at coop vil have det på hylderne inden for nogle år. Indtil da må du enten købe udenlandsk eller selv i gang
Kål, salt og et patenglas og du er kørende