Den store bagedyst

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Sophaya
Indlæg: 2963
Tilmeldt: 22. aug 2015, 11:26
Kort karma: 624
Likede indlæg: 6596

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Sophaya » 21. sep 2016, 18:23

Jeg vil også smage!
1
cat has nine lives babe
nine lives to itself
but you only got one

x
godtnavn
Indlæg: 11110
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 1096
Likede indlæg: 12857

Re: Den store bagedyst

Indlægaf godtnavn » 21. sep 2016, 18:23

sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.


Men laver man den indeni og den sidder fast kan man ikke vise noget :lol:
0
OsCoccygis
Indlæg: 215
Tilmeldt: 1. okt 2015, 11:31
Kort karma: 17
Likede indlæg: 372

Re: Den store bagedyst

Indlægaf OsCoccygis » 21. sep 2016, 18:24

sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.


I Masterchef samler de den inden i keglen :)
1
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 5607
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 1484
Likede indlæg: 22868

Re: Den store bagedyst

Indlægaf POCKETKITTEN » 21. sep 2016, 18:24

sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.



I Masterchef er det sådan 70/30, om de samler den udenpå eller indeni, har jeg observeret. Jeg har altid undret mig over, hvad der er rigtigt, og hvad der er nemmest.
0
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 5607
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 1484
Likede indlæg: 22868

Re: Den store bagedyst

Indlægaf POCKETKITTEN » 21. sep 2016, 18:24

MissBailey skrev:Jeg elsker Inge :love: ...og så havde hun lige sat et glas saltstænger ved siden af sin cheesecake :lol: Kan godt lide de ikke bare har castet en ældre dame som en klovn, det har vi vist set et par gange..

Har DR egentlig udtalt hvorfor det altid skal foregå i et telt? Synes ikke det er fair, især på de varme dage..


Jeg tror bare, det er en del af tv-konceptet, de har købt fra udlandet, hvor det også foregår i telt.
0
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14712
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19042

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Flora » 21. sep 2016, 18:25

:panik:
0
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 24611
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 3193
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 36730

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Daine » 21. sep 2016, 18:25

Skal de dyppes helt i karamel? I Masterchef udland dypper de kun bunden.
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland

Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 5607
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 1484
Likede indlæg: 22868

Re: Den store bagedyst

Indlægaf POCKETKITTEN » 21. sep 2016, 18:26

Ej, man dypper bunden, og så laver man et karamelnet over, ikke?
2
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 14705
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 1180
Likede indlæg: 24712

Re: Den store bagedyst

Indlægaf sigge » 21. sep 2016, 18:26

Vi burde lave en croquembouchebagnings-debatkomsammen og prøve at samle både udenpå og indeni keglen. Så kan jeg måske også komme over min angst for at bage vandbakkelser.

Og så skal der selvfølgelig prøvesmages.
0
You can't spell awesome without me.
Brugeravatar
MissBailey
Indlæg: 687
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
Kort karma: 40
Likede indlæg: 656

Re: Den store bagedyst

Indlægaf MissBailey » 21. sep 2016, 18:26

POCKETKITTEN skrev:
MissBailey skrev:Jeg elsker Inge :love: ...og så havde hun lige sat et glas saltstænger ved siden af sin cheesecake :lol: Kan godt lide de ikke bare har castet en ældre dame som en klovn, det har vi vist set et par gange..

Har DR egentlig udtalt hvorfor det altid skal foregå i et telt? Synes ikke det er fair, især på de varme dage..


Jeg tror bare, det er en del af tv-konceptet, de har købt fra udlandet, hvor det også foregår i telt.


Det kan du godt have ret i :gogo:
Senest rettet af MissBailey 21. sep 2016, 18:27, rettet i alt 1 gang.
0
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 24611
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 3193
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 36730

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Daine » 21. sep 2016, 18:27

Der er godt nok forskel :lol:
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland

Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Brugeravatar
2SHY
Indlæg: 15615
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:22
Kort karma: 1640
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 20990

Re: Den store bagedyst

Indlægaf 2SHY » 21. sep 2016, 18:27

POCKETKITTEN skrev:Ej, man dypper bunden, og så laver man et karamelnet over, ikke?

Jo det mener jeg nemlig også
2
Intet dør langsommere og mere smertefuldt end en drøm

Don't wait for a light to appear at the end of the tunnel, stride down there and light the bloody thing yourself

The secrets are gone when you look away
Sleep well: They'll whisper your fate
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 19610
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 2444
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 46094

Re: Den store bagedyst

Indlægaf LadyFox » 21. sep 2016, 18:27

Pænt bliver det i hvert fald ikke.
2
...
Brugeravatar
2SHY
Indlæg: 15615
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:22
Kort karma: 1640
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 20990

Re: Den store bagedyst

Indlægaf 2SHY » 21. sep 2016, 18:28

sigge skrev:Vi burde lave en croquembouchebagnings-debatkomsammen og prøve at samle både udenpå og indeni keglen. Så kan jeg måske også komme over min angst for at bage vandbakkelser.

Og så skal der selvfølgelig prøvesmages.

Kan jeg ikke få lov at møde op med en cheesecake i stedet? :genert:
1
Intet dør langsommere og mere smertefuldt end en drøm

Don't wait for a light to appear at the end of the tunnel, stride down there and light the bloody thing yourself

The secrets are gone when you look away
Sleep well: They'll whisper your fate
Brugeravatar
Madam Pomfrey
Indlæg: 8894
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 1514
Likede indlæg: 25487

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Madam Pomfrey » 21. sep 2016, 18:28

Det lykkes da vist aldrig helt rigtig for hende Iben...
1
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."

Tilbage til "Mad og drikke"