Rosa Espinosa skrev:Det er ikke et ægte Bagedyst-program, hvis ordet akkuratesse ikke bliver nævnt mindst én gang.
Det er lidt som Mads Steffensens brug af public service
Rosa Espinosa skrev:Det er ikke et ægte Bagedyst-program, hvis ordet akkuratesse ikke bliver nævnt mindst én gang.
godtnavn skrev:Jeg tror jeg havde lavet den uden marcipanen frem for at den smager lidt af salt..
Daine skrev:godtnavn skrev:Jeg tror jeg havde lavet den uden marcipanen frem for at den smager lidt af salt..
Det var moussen hun havde laver med salt, ikke marcipanen. Så den var svær at redde.
Muspel skrev:Daine skrev:godtnavn skrev:Jeg tror jeg havde lavet den uden marcipanen frem for at den smager lidt af salt..
Det var moussen hun havde laver med salt, ikke marcipanen. Så den var svær at redde.
Men hun genbrugte marcipanen, hvor der sad rester af den salte mousse i.
Daine skrev:Muspel skrev:Daine skrev:godtnavn skrev:Jeg tror jeg havde lavet den uden marcipanen frem for at den smager lidt af salt..
Det var moussen hun havde laver med salt, ikke marcipanen. Så den var svær at redde.
Men hun genbrugte marcipanen, hvor der sad rester af den salte mousse i.
Hvad skulle hun ellers gøre? Marcipanen fungerede vel som "skål" gjorde den ikke?
2SHY skrev:Daine skrev:Muspel skrev:Daine skrev:godtnavn skrev:Jeg tror jeg havde lavet den uden marcipanen frem for at den smager lidt af salt..
Det var moussen hun havde laver med salt, ikke marcipanen. Så den var svær at redde.
Men hun genbrugte marcipanen, hvor der sad rester af den salte mousse i.
Hvad skulle hun ellers gøre? Marcipanen fungerede vel som "skål" gjorde den ikke?
Så skulle hun vel bare have lavet det i metalformen?
Daine skrev:2SHY skrev:Daine skrev:Muspel skrev:Daine skrev:godtnavn skrev:Jeg tror jeg havde lavet den uden marcipanen frem for at den smager lidt af salt..
Det var moussen hun havde laver med salt, ikke marcipanen. Så den var svær at redde.
Men hun genbrugte marcipanen, hvor der sad rester af den salte mousse i.
Hvad skulle hun ellers gøre? Marcipanen fungerede vel som "skål" gjorde den ikke?
Så skulle hun vel bare have lavet det i metalformen?
Aner det ikke, jeg er håbløs til at bage Jeg synes det var fint reddet, men hvad ved jeg