DD_81 skrev:Fru Sunshine skrev:sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.
Jeg holder på, at de skal samles inden i keglen. Sådan gør de i alle andre madlavningsprogrammer - også i de udenlandske.
Så Inges var den eneste rigtige.
Jeg tror også det havde været et top resultat hvis Inge havde sparet på karamellen
Men ja for mig giver det også mest mening indeni, så man forsigtigt kan vippe den ud, og trække keglen af, fremfor at man skal løfte den skrøbelige kagedel af.
Og jo større radius på bunden, jo svagere et tårn.
Jeg sad og blev sur på dommerne. Især den der "så er det jo for nemt". De har da vist ikke set alle de programmer med sammenstyrtede tårne, der er stablet indvendigt.
Og de nu kiggede på de rigtige Croque en boucheforme er de jo af metal, og beregnet til at bygge indeni.
Forresten var den, de viste frem som eksempel virkelig grimt sat sammen.
(Og nu har jeg lige opdaget, at jeg er gået i selvsving over en kage i fjernsynet. Vandbakkelser fremkalder åbenbart vilde følelser.)