Side 26 af 412

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 19:03
af sigge
Nå men, cheesecakes. I lang tid var den bagte cheesecake min favorit, jeg har brugt Newyorker by hearts opskrift: http://www.newyorkerbyheart.com/2009/04/manhattan-style-strawberry-cheesecake-jordbaer-ostekage.html

Men den har så de seneste år fået konkurrence af den berømte med Oreobund, hvid chokolade og lime.

Begge er yum!

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 19:05
af POCKETKITTEN
Jeg laver altid denne:
http://copenhagencakes.com/da/2012/03/1 ... e-og-lime/

Jeg laver siruppen aftenen før og hælder på, når den er stivnet lidt, for jeg gider ikke bruge gelatine.

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 19:05
af 2SHY
sigge skrev:Nå men, cheesecakes. I lang tid var den bagte cheesecake min favorit, jeg har brugt Newyorker by hearts opskrift: http://www.newyorkerbyheart.com/2009/04/manhattan-style-strawberry-cheesecake-jordbaer-ostekage.html

Men den har så de seneste år fået konkurrence af den berømte med Oreobund, hvid chokolade og lime.

Begge er yum!

Takker :kys: Jeg må prøve at kigge på det. Jeg troede egentlig ikke at de blev bagt men det ser det ud til at den der skal

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 19:06
af 2SHY
POCKETKITTEN skrev:Jeg laver altid denne:
http://copenhagencakes.com/da/2012/03/1 ... e-og-lime/

Jeg laver siruppen aftenen før og hælder på, når den er stivnet lidt, for jeg gider ikke bruge gelatine.

Den er også bogmærket nu :)

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 19:07
af POCKETKITTEN
Hvis man laver en Brangelina-kage, må moussen så gerne skille?

Hvad er reglerne for det?

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 19:32
af Maria86
Nu er det gået op for mig hvor jeg har set Inge hun er min X pap mor. Jeg synes at navnet s mig noget om tiden med byen :lol: :gogo: Så det er hvad jeg har brugt denne time fra 20,00 til 21,00 :lol2: Jeg vil gerne lige gør opmærksom på at jeg ikke har noget imod Inge bare til Information :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 20:01
af Fru Sunshine
sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.

Jeg holder på, at de skal samles inden i keglen. Sådan gør de i alle andre madlavningsprogrammer - også i de udenlandske.

Så Inges var den eneste rigtige.

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 20:33
af Muspel
Jeg har været ude at spise- og har først set afsnittet nu. Men er helt på linje med jer. For at opsummere:

Lav tingene selv i teltet
Ingen kager på gulvet
Inge overrasker positivt
... Men ikke generelt imponeret af niveauet.

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 20:37
af Madam Pomfrey
Maria86 skrev:Nu er det gået op for mig hvor jeg har set Inge hun er min X pap mor. Jeg synes at navnet s mig noget om tiden med byen :lol: :gogo: Så det er hvad jeg har brugt denne time fra 20,00 til 21,00 :lol2: Jeg vil gerne lige gør opmærksom på at jeg ikke har noget imod Inge bare til Information :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

'

Din eks-papmor, som i din fars eks
Eller din eks-kærestes papmor?

Re: Den store bagedyst

: 21. sep 2016, 20:39
af Madam Pomfrey
Fru Sunshine skrev:
sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.

Jeg holder på, at de skal samles inden i keglen. Sådan gør de i alle andre madlavningsprogrammer - også i de udenlandske.

Så Inges var den eneste rigtige.


Jeg tror også det havde været et top resultat hvis Inge havde sparet på karamellen :D
Men ja for mig giver det også mest mening indeni, så man forsigtigt kan vippe den ud, og trække keglen af, fremfor at man skal løfte den skrøbelige kagedel af.

Og jo større radius på bunden, jo svagere et tårn.

Re: Den store bagedyst

: 22. sep 2016, 04:28
af Fru Sunshine
DD_81 skrev:
Fru Sunshine skrev:
sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.

Jeg holder på, at de skal samles inden i keglen. Sådan gør de i alle andre madlavningsprogrammer - også i de udenlandske.

Så Inges var den eneste rigtige.


Jeg tror også det havde været et top resultat hvis Inge havde sparet på karamellen :D
Men ja for mig giver det også mest mening indeni, så man forsigtigt kan vippe den ud, og trække keglen af, fremfor at man skal løfte den skrøbelige kagedel af.

Og jo større radius på bunden, jo svagere et tårn.

Jeg sad og blev sur på dommerne. Især den der "så er det jo for nemt". De har da vist ikke set alle de programmer med sammenstyrtede tårne, der er stablet indvendigt.
Og de nu kiggede på de rigtige Croque en boucheforme er de jo af metal, og beregnet til at bygge indeni.

Forresten var den, de viste frem som eksempel virkelig grimt sat sammen.

(Og nu har jeg lige opdaget, at jeg er gået i selvsving over en kage i fjernsynet. Vandbakkelser fremkalder åbenbart vilde følelser.)

Re: Den store bagedyst

: 22. sep 2016, 10:48
af Ado
Apropos Oreos...de har intet at lave i en cheesecake. En cheesecakebund kan, skal og bør kun laves med digestive. Men okay, nu synes jeg da også Oreos smager bizart og lidt jordslået.

Re: Den store bagedyst

: 22. sep 2016, 13:43
af sigge
Ado skrev:Apropos Oreos...de har intet at lave i en cheesecake. En cheesecakebund kan, skal og bør kun laves med digestive. Men okay, nu synes jeg da også Oreos smager bizart og lidt jordslået.


Jeg synes nu stadig, de gør det ganske godt som bund i den der kage, der er linket til tidligere i tråden. Og det bliver kun bedre, hvis man bruger dem med kakaofyld. Men jeg synes nu heller ikke, de smager jordslået, bare kedeligt - men lidt smeltet smør løfter dem åbenbart til et tåleligt niveau i min mund. :-D

Re: Den store bagedyst

: 28. sep 2016, 14:10
af 2SHY
Husk at det er i aften! :banan:

Re: Den store bagedyst

: 28. sep 2016, 17:24
af 2SHY
Der er en halv time til at få brygget en gang kaffe/te/kakao/andet og finde noget kage eller andet guf frem :klap: