Side 1 af 2

Simremad

: 27. sep 2016, 07:07
af Tricolette
Nu hvor efteråret melder sig, så kommer også tiden for simremad - og da jeg lige mangler lidt inspiration, så vil jeg da høre, hvad jeres bedste opskrifter går ud på?

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 07:18
af dykkersild
Ragu bolognese som skal simre mindst et par timer - og laves dagen før så den kan trække.

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 07:20
af dykkersild
Og så vil jeg gerne slå et slag for hjemmelavet suppe - med hjemmelavet fond vel at mærke - det skal simre længe før du har en ordentlig fond.

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 07:41
af Sophies-mor
Chili con carne
Kylling i stegeso på et lag af kartofler
Skipperlabskovs
Beuf Bourginon
Coq au vin
Gule ærter (hvis man hører til dem, der kan lide det)
Gullasch

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 18:25
af superboa
Osso buco :love:

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 18:27
af twinkle
Gullasch
Osso buco
Mørbradgryde!
Chili con carne (helst med en blanding af skært og hakket oksekød)

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 19:17
af missme
Måske ikke disideret simremad, men denne her opskrift på koteletter i fad smager bare godt. Koteletterne kan erstattes med kylling, og man kan med fordel tilsætte nogle pølser i stykker. Karry og Ananas fungere bare godt sammen :klap:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=8367&sognavn=koteletter

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 19:42
af girl_beat
Mørbradgryde :love:

Eller den lidt lettere version; spansk skinkegryde :)

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 19:43
af Tricolette
Tak for mange gode bud, nogle bruger vi i forvejen tit, flere skal forsøges, men dem med fjerkræ blive vi desværre nød til at springe over pga allergi.

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 20:18
af Muspel
Den her med rodfrugter, butternut, okse og rødvin er absolut fantastisk. Jeg kunne spise den hver dag i vinter-halvåret http://www.alt.dk/mad/opskrift/gryderet ... -og-rodvin

Re: Simremad

: 27. sep 2016, 20:25
af Sangius
Vi har lige fået Bøf Stroganoff her til aften. Lavede en kæmpe grydefuld da jeg var gravid, så vi har til 5 aftener i fryseren. Købte 2 kg oksebryst, og lavede saucen på bouillon, madlavningsfløde, tomatpure, champigoner og løg. Herefter lød jeg det simre i 2 timer. Til sidst vendte jeg lige en lille bøtte 38% cremefraiche i. Den blev sgu ganske udmærket :)

Re: Simremad

: 3. okt 2016, 21:49
af Annione
Enebærgryde :savl: Det kommer jeg dog næppe til at servere igen, ever - manden har fået konstateret galdesten og skal have fjernet sin galdeblære, og skal derfor spise fedtfattigt. Resten af livet :nerve: Og det er enebærgryde ikke skide meget :-D

Re: Simremad

: 3. okt 2016, 22:41
af Sophies-mor
Annione skrev:Enebærgryde :savl: Det kommer jeg dog næppe til at servere igen, ever - manden har fået konstateret galdesten og skal have fjernet sin galdeblære, og skal derfor spise fedtfattigt. Resten af livet :nerve: Og det er enebærgryde ikke skide meget :-D

Det har jeg også. Fået fjernet galdeblæren. Der var ingen, der sagde, at jeg skulle leve fedtfattigt?

Har du en opskrift på enebærgryde?
Tænker at der kan være mange forskellige online ;)

Re: Simremad

: 3. okt 2016, 23:19
af Annione
Sophies-mor skrev:
Annione skrev:Enebærgryde :savl: Det kommer jeg dog næppe til at servere igen, ever - manden har fået konstateret galdesten og skal have fjernet sin galdeblære, og skal derfor spise fedtfattigt. Resten af livet :nerve: Og det er enebærgryde ikke skide meget :-D

Det har jeg også. Fået fjernet galdeblæren. Der var ingen, der sagde, at jeg skulle leve fedtfattigt?

Har du en opskrift på enebærgryde?
Tænker at der kan være mange forskellige online ;)


http://www.arla.dk/opskrifter/enebargry ... toffelmos/

Det sagde min mand bare. Galde er med til at opløse fedt - og man producerer ikke så meget ekstra galde, når man har fået fjernet galdeblæren.
Jeg har ikke selv undersøgt det.

Re: Simremad

: 3. okt 2016, 23:56
af Sophies-mor
Annione skrev:
Sophies-mor skrev:
Annione skrev:Enebærgryde :savl: Det kommer jeg dog næppe til at servere igen, ever - manden har fået konstateret galdesten og skal have fjernet sin galdeblære, og skal derfor spise fedtfattigt. Resten af livet :nerve: Og det er enebærgryde ikke skide meget :-D

Det har jeg også. Fået fjernet galdeblæren. Der var ingen, der sagde, at jeg skulle leve fedtfattigt?

Har du en opskrift på enebærgryde?
Tænker at der kan være mange forskellige online ;)


http://www.arla.dk/opskrifter/enebargry ... toffelmos/

Det sagde min mand bare. Galde er med til at opløse fedt - og man producerer ikke så meget ekstra galde, når man har fået fjernet galdeblæren.
Jeg har ikke selv undersøgt det.

Jo det ved jeg godt. Men kan også få galde"stens"anfald, selv om man har fået fjernet galdeblæren. Det var mere en undren over at jeg ikke har fået det at vide ;)