Ærter, majs, edamamebønner, friske tomater, hvidløg, squash.
Måske en lille smule smadret løg.
Alt andet skal ikke i nærheden af min kødsovs. Især er peberfrugter fæle.
Grøntsager i kødsovs
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Grøntsager i kødsovs
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Grøntsager i kødsovs
Jeg kan ikke med gulerod, det blir for sødt.
Champignoner og mig er ikke så gode venner.
Så det blir løg, tomat og går det vildt for sig blegselleri.
Champignoner og mig er ikke så gode venner.
Så det blir løg, tomat og går det vildt for sig blegselleri.
0
Tryk på *
Re: Grøntsager i kødsovs
Jeg bruger som regel hvidkål, rød peber, chili, løg, hvidløg, gulerod... dog ikke altid det hele på én gang.
0
Re: Grøntsager i kødsovs
Tomater, løg, hvidløg, knoldselleri, blegselleri og gulerødder og altid frisk timian.
0
Timian
Re: Grøntsager i kødsovs
Løg, gulerod, selleriknold og porre. Jeg foretrækker når det er hakket ret fint.
0
... Look to the light, Leland, find the light. Into the light, Leland, into the
light. Into the light, Leland... into the light... Don't be afraid. ...
light. Into the light, Leland... into the light... Don't be afraid. ...
Re: Grøntsager i kødsovs
Jeg kan godt lide hvis der er lidt gulerødder i. Ikke for meget, da det ellers bliver for sødt.
Blegselleri er også fint i begrænsede mænger og passer også godt sammen med gulerødder og løg - klassisk italiensk.
Blegselleri er også fint i begrænsede mænger og passer også godt sammen med gulerødder og løg - klassisk italiensk.
0
- Mi55y
- Indlæg: 8964
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:16
- Kort karma: 1055
- Geografisk sted: Århus med bolleÅ
- Likede indlæg: 18274
Re: Grøntsager i kødsovs
Jeg putter rød peberfrugt og forårsløg i stort set alt.
I en kødsovs er gulerødder og majs også godt. Gulerødderne skal skæres i små/tynde stykker, hvis det er noget, der ikke koger for længe.
I lasagne og lignende skal man lige holde igen med væsken, når man putter peberfrugt i, da det afgiver en del væske.
I en kødsovs er gulerødder og majs også godt. Gulerødderne skal skæres i små/tynde stykker, hvis det er noget, der ikke koger for længe.
I lasagne og lignende skal man lige holde igen med væsken, når man putter peberfrugt i, da det afgiver en del væske.
0
S - 09.10.18
K - 05.03.21
K - 05.03.21