Fru Sunshine skrev:Wizzze skrev:Brunsviger er en blød svampet bund, med brun sukker masse ovenpå, i et lag der er lige så tykt som bunden. Der skal hverken rosiner, flødeskum, kagecreme eller noget som helst andet ovenpå!! og så SKAL en brunsviger være firkantet, ikke noget med brunsviger snegle eller andre ukurante former!!
Som sagt:I dare you.
Faktisk er det her en udfordring til alle jer, der ikke har fattet det endnu:
Vend tilbage med en holdning, når I har prøvet det. Jeg vil gerne se, hvor mange, der skifter mening.
Jeg har endnu ikke oplevet at servere brunsviger med flødeskum for nogen, der ikke syntes, det da egentlig var RET godt. Kun dem, der ikke kan lide flødeskum - eller brunsviger
Jeg kan lide begge dele, og da min venindes far var fra Nordjylland har jeg adskillige gange også fået det og spist det. Og nej, jeg synes virkelig ikke det er lækkert, tværtimod.
Det eneste jeg kan acceptere ovenpå en brunsviger er marcipan, dét er så til gengæld også virkelig godt.