Side 1 af 2

Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 09:59
af Flora
Det lader til der er delte meninger om flødeskum. Dette vigtige emne skal vi da have debatteret! :-D

Nogen mener at kun det der er pisket selv af 38 % fløde er rigtigt flødeskum. Andre mener man da ligeså godt kan bruge det færdigpiskede fra dåse. Endnu andre er måske forfaldet til cremefine til piskning. Og af dem der pisker selv er der måske nogen der pisker med elpisker og nogen der pisker i hånden.

Hvordan foretrækker du dit flødeskum?

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:01
af Pjeps
Skulle vi ikke putte madtrådene i madforummet ?

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:04
af thomassneum
Hjemmepisket - maskine whatever.. det er ikke så vigtigt.
Flødeskum på dåse, det er kun godt til et helt andet game.. :gris:

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:04
af icelady
Pjeps skrev:Skulle vi ikke putte madtrådene i madforummet ?



Jo, vi skal så. :)



Helst hjemmepisket fløde. Det fra dåse kan bruges i en snæver vending, hvis der ikke er andet. Men det smager altså ikke så godt.

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:08
af Fru Sunshine
Hjemmepisket fløde.
Det der cremefine er ækelt og dåseskum skal dø.

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:12
af Fru Sunshine
Og der skal ikke sukker i flødeskum. Lidt vaniljesukker måske, men ikke sukker.

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:20
af lulu-p
Hjemmepisket. Men til varm kakao kan det være fint med en gang schlagsahne.

Flødeskum skal piskes i hånden...

: 16. sep 2015, 10:28
af Kyle
Schlagsahne til bananaspilt :-D
Ellers flødeskum pisket af 38 % fløde. Cremfine, soya-dims og lignenede skal bare dø!

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:33
af SonataA
Dåseskum er noget flask stads der burde forbydes i alle lande!
Hjemmepisket flødeskum tak!!

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:34
af Akehurst2
Man kan få dåseflødeskum uden tilsat sukker - det er fint nok, synes jeg.

Men ellers hjemmepisket, tak. Rigeligt af det.

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:40
af Flora
Jeg kan også bedst lide det hjemmepiskede af rigtig fløde.

Meeen, jeg skal da ærligt indrømme at der pt. står en dåseflødeskum i mit køleskab (uden tilsat sukker dog). Synes den er rar i have i tilfælde hvor man bare lige skal bruge en lille klat og ikke lige har andet man kan bruge den resterende fløde til.

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:40
af Hunkat
Hjemmepisket.

Ikke at jeg ikke nok skulle finde noget at bruge en dåse flødeskum til hvis den var i huset :slem: ... men ellers foretrækker jeg hjemmepiskset.

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 10:43
af Wizzze
Fru Sunshine skrev:Hjemmepisket fløde.
Det der cremefine er ækelt og dåseskum skal dø.


SÅ enig :worship: og vi er ellers ikke så enige når det kommer til flødeskum :lol:

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 12:54
af Danseprinsesse
Flødeskum er lavet af fløde, that's it. Om det er pisket i hånd, med mixer eller på køkkenmaskine er jeg ligeglad med.

Re: Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse?

: 16. sep 2015, 13:25
af TurtleSpeed
Helst hjemmepisket af floede - er ligeglad med hvordan det er pisket.

Kan dog sagtens bruge det paa daase. Ellers bliver det floedeskum med varm kakao i stedet for omvendt :engel: