Side 2 af 2
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 18. sep 2015, 16:32
af Persnikedy
At skære and/kylling ud når det er stegt
Det ender altid med at ligne roadkill
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 18. sep 2015, 16:34
af Whoosh
Persnikedy skrev:At skære and/kylling ud når det er stegt
Det ender altid med at ligne roadkill
Det er jeg heller ikke fantastisk til, men det er blevet bedre med årene.
Og så er en virkelig skarp kniv virkelig et must.
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 18. sep 2015, 16:38
af Flora
^ah ja. Den har jeg det også svært med
Og flæskesteg. Sværene ender altid med enten at blive oversaltede, ikke sprøde eller sorte. Få gange er det lykkedes, men det er mere held end forstand
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 18. sep 2015, 16:49
af Persnikedy
Flora skrev:^ah ja. Den har jeg det også svært med
Og flæskesteg. Sværene ender altid med enten at blive oversaltede, ikke sprøde eller sorte. Få gange er det lykkedes, men det er mere held end forstand
Selv flæskestegen har jeg svært ved at skære i skiver. Jeg tror bare ikke jeg er skabt til udskæring, heldigvis er mine middags gæster mere end glade for at få lov til at komme ud i køkkenet og skære for mig. Man må jo prøvesmage hvis man er med til at lave det
Selve stegen har jeg endnu ikke ødelagt, men køn bliver den ikke hvis jeg rør den når den efter den er kommet ud
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 18. sep 2015, 16:52
af Whoosh
Jeg er ikke god til at skære rugbrød i pæne, ensartede skiver.
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 18. sep 2015, 16:53
af Thestral
At lade andre skære af min ost
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 18. sep 2015, 20:01
af Whoosh
Jeg har aldrig turde at kaste mig ud i legering med æg.
Spaghetti Carbonara gælder vist ikke helt.
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 19. sep 2015, 14:53
af vibbsen
Culottesteg......Jeg kan ganske enkelt ikke overskue et stykke kød som jeg skal dreje under udskæring....Og jeg forstår ikke at kigge på denne hverken før eller efter stegning...
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 19. sep 2015, 14:55
af Frk. L
Sådan noget hvor en dej skal rulles ud i en cirkel eller firkant, fx for at bage kanelsnegle. Jeg kan bare ikke finde ud af det! Det bliver altid den helt forkerte form og størrelse.
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 19. sep 2015, 16:05
af Karkluden
Jeg kan sgu heller ikke rigtigt skære fjerkræ ud.
Og jeg er så dårlig til at stege hele kyllingebryster på panden. De bliver altid rå eller som skosåler.
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 20. sep 2015, 15:40
af sigge
Fräulein L. skrev:Sådan noget hvor en dej skal rulles ud i en cirkel eller firkant, fx for at bage kanelsnegle. Jeg kan bare ikke finde ud af det! Det bliver altid den helt forkerte form og størrelse.
En lidelsesfælle.
Det kan jeg virkelig heller ikke finde ud af.
Re: Hvad er du lidt bange for?
: 20. sep 2015, 18:43
af Fru Sunshine
Jeg er vild med moules frites, men jeg tør ikke prøve lave det, for tænk nu, hvis jeg overså en dårlig musling.
Min fiskemand har ikke haft blåsmuslinger i sortimentet, når jeg har været der, så jeg må nøjes med dybfrosne - og det tør jeg ikke.