Side 2 af 2

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 18. sep 2015, 16:32
af Persnikedy
At skære and/kylling ud når det er stegt
Det ender altid med at ligne roadkill :tie:

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 18. sep 2015, 16:34
af Whoosh
Persnikedy skrev:At skære and/kylling ud når det er stegt
Det ender altid med at ligne roadkill :tie:

Det er jeg heller ikke fantastisk til, men det er blevet bedre med årene.
Og så er en virkelig skarp kniv virkelig et must.

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 18. sep 2015, 16:38
af Flora
^ah ja. Den har jeg det også svært med :tie:

Og flæskesteg. Sværene ender altid med enten at blive oversaltede, ikke sprøde eller sorte. Få gange er det lykkedes, men det er mere held end forstand :mellow:

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 18. sep 2015, 16:49
af Persnikedy
Flora skrev:^ah ja. Den har jeg det også svært med :tie:

Og flæskesteg. Sværene ender altid med enten at blive oversaltede, ikke sprøde eller sorte. Få gange er det lykkedes, men det er mere held end forstand :mellow:


Selv flæskestegen har jeg svært ved at skære i skiver. Jeg tror bare ikke jeg er skabt til udskæring, heldigvis er mine middags gæster mere end glade for at få lov til at komme ud i køkkenet og skære for mig. Man må jo prøvesmage hvis man er med til at lave det :-D

Selve stegen har jeg endnu ikke ødelagt, men køn bliver den ikke hvis jeg rør den når den efter den er kommet ud

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 18. sep 2015, 16:52
af Whoosh
Jeg er ikke god til at skære rugbrød i pæne, ensartede skiver.

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 18. sep 2015, 16:53
af Thestral
At lade andre skære af min ost :genert:

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 18. sep 2015, 20:01
af Whoosh
Jeg har aldrig turde at kaste mig ud i legering med æg.

Spaghetti Carbonara gælder vist ikke helt.

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 19. sep 2015, 14:53
af vibbsen
Culottesteg......Jeg kan ganske enkelt ikke overskue et stykke kød som jeg skal dreje under udskæring....Og jeg forstår ikke at kigge på denne hverken før eller efter stegning...

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 19. sep 2015, 14:55
af Frk. L
Sådan noget hvor en dej skal rulles ud i en cirkel eller firkant, fx for at bage kanelsnegle. Jeg kan bare ikke finde ud af det! Det bliver altid den helt forkerte form og størrelse.

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 19. sep 2015, 16:05
af Karkluden
Jeg kan sgu heller ikke rigtigt skære fjerkræ ud.
Og jeg er så dårlig til at stege hele kyllingebryster på panden. De bliver altid rå eller som skosåler.

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 20. sep 2015, 15:40
af sigge
Fräulein L. skrev:Sådan noget hvor en dej skal rulles ud i en cirkel eller firkant, fx for at bage kanelsnegle. Jeg kan bare ikke finde ud af det! Det bliver altid den helt forkerte form og størrelse.


En lidelsesfælle. :love:

Det kan jeg virkelig heller ikke finde ud af.

Re: Hvad er du lidt bange for?

: 20. sep 2015, 18:43
af Fru Sunshine
Jeg er vild med moules frites, men jeg tør ikke prøve lave det, for tænk nu, hvis jeg overså en dårlig musling.
Min fiskemand har ikke haft blåsmuslinger i sortimentet, når jeg har været der, så jeg må nøjes med dybfrosne - og det tør jeg ikke.