Side 1 af 2

Hvad er du så hamrende god til?

: 17. sep 2015, 22:12
af Fru Sunshine
Ja, for sådan en tråd skal vi da også have.

Jeg er mesterbager, hvis jeg selv skal sige det.
Altså bortset fra roulader, som jeg jo er bange for at forsøge mig med.

Men min brunsviger, min kringle, mine muffins og ikke mindst mine cookies er to die for, hvis man spørger dem, der spiser det. Jeg tåler det ikke så godt, så jeg er sådan en nippespiser.

Og så er mine ris altid perfekte.

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 17. sep 2015, 23:24
af Krølle
Jeg er topgod til roulade - i hvert fald den ene, jeg laver :D

Småkager går også godt. I det hele taget er bagning og salater nok mine spidskompetencer. "Almindelig" mad - not so much :genert:

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 17. sep 2015, 23:41
af Aima
VANDBAKKELSE!! :D

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 18. sep 2015, 04:07
af Thestral
Mexicansk suppe

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 18. sep 2015, 05:01
af Ado
Citronfromage.
Kager og brød.
Anretning.
Tapas.
Gammeldaws mad.
Sovs.

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 18. sep 2015, 06:24
af DollsLiveForever
Brød og kager, ikke de pyntede, men dem der smager godt :-) og traditionel mad.

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 18. sep 2015, 06:54
af Fuck.exe
Jeg synes faktisk selv at jeg laver en lige-i-øjet vandbakkelse :slem:

Derudover laver jeg gryderetter som ingen anden. Sådan nogle rigtig tunge, sovsede, flødefyldte, rodfrugt-agtige og mørke efterårs gryderetter :love:

Mine æbletærter høster også altid ros. Jeg er endda blevet rost for at jeg er dygtig til at lægge æblerne pænt :stoned:

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 18. sep 2015, 08:29
af Karkluden
Alt med husblas. Det er jeg eddermame skarp til.
Gryderetter er virkelig også en spidskompetence.
Og jeg laver killer hjemmelavet pesto.
Og gode salater.

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 18. sep 2015, 13:35
af Mholle
Jeg er voldsomt god til kartoffelmos :D

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 19. sep 2015, 15:25
af vibbsen
Jeg er røvgod til at lave gammeldags sovs-og-kartoffel mad...Og min mand påstår efter 17 år at han som regel hellere vil spise dansk mad hjemme i mit køkken end på restaurant....Og min mand har aldrig været en sweet-talker...Min pandesovs smager røvgodt....Min persillesovs sparker røv for vildt....Min flæskesteg får altid sprød svær....Min and er altid mør og lige i skabet...Min biksemad er af royale standarder.....Og jeg kan bare det der med fars.....I det hele taget så er jeg virkelig skrap når det gælder det traditionelle danske køkken...

Derudover styrer jeg bare for hårdt når det gælder om at lave risotto....For satan det er jeg altså god til....Stik mig dit køleskab og en pose risotto ris og jeg skal lave dig et aftensmåltid der vil få englene til at synge...

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 20. sep 2015, 15:08
af Whoosh
vibbsen skrev:Jeg er røvgod til at lave gammeldags sovs-og-kartoffel mad...Og min mand påstår efter 17 år at han som regel hellere vil spise dansk mad hjemme i mit køkken end på restaurant....Og min mand har aldrig været en sweet-talker...Min pandesovs smager røvgodt....Min persillesovs sparker røv for vildt....Min flæskesteg får altid sprød svær....Min and er altid mør og lige i skabet...Min biksemad er af royale standarder.....Og jeg kan bare det der med fars.....I det hele taget så er jeg virkelig skrap når det gælder det traditionelle danske køkken...
Derudover styrer jeg bare for hårdt når det gælder om at lave risotto....For satan det er jeg altså god til....Stik mig dit køleskab og en pose risotto ris og jeg skal lave dig et aftensmåltid der vil få englene til at synge...

Det her kunne jeg have skrevet. :-D

Jeg har noget familie, der er vokset op i med nynordisk øko spelt mad (som også kan være lækkert!), og hver gang de skal på besøg, og jeg spørger hvad de kunne tænke sig, beder de altid om karbonader eller stegt flæsk med persillesauce. :lol:
Og de er rigtig trætte af de ikke har lært at lave den slags.

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 20. sep 2015, 15:32
af sigge
Opbagt sovs er en af mine spidskompetencer. Jeg er i det hele taget ret god til traditionel, dansk mad.

Jeg bager nogle ret gode kager (siger mine kolleger), men jeg går primært op i smag, det der pyntehalløj er ikke mig.

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 20. sep 2015, 15:36
af Ado
Min risalamande er forrygende. Jeg siger det bare. Som at spise en vanillesky.

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 20. sep 2015, 17:54
af vibbsen
Whoosh skrev:
vibbsen skrev:Jeg er røvgod til at lave gammeldags sovs-og-kartoffel mad...Og min mand påstår efter 17 år at han som regel hellere vil spise dansk mad hjemme i mit køkken end på restaurant....Og min mand har aldrig været en sweet-talker...Min pandesovs smager røvgodt....Min persillesovs sparker røv for vildt....Min flæskesteg får altid sprød svær....Min and er altid mør og lige i skabet...Min biksemad er af royale standarder.....Og jeg kan bare det der med fars.....I det hele taget så er jeg virkelig skrap når det gælder det traditionelle danske køkken...
Derudover styrer jeg bare for hårdt når det gælder om at lave risotto....For satan det er jeg altså god til....Stik mig dit køleskab og en pose risotto ris og jeg skal lave dig et aftensmåltid der vil få englene til at synge...

Det her kunne jeg have skrevet. :-D

Jeg har noget familie, der er vokset op i med nynordisk øko spelt mad (som også kan være lækkert!), og hver gang de skal på besøg, og jeg spørger hvad de kunne tænke sig, beder de altid om karbonader eller stegt flæsk med persillesauce. :lol:
Og de er rigtig trætte af de ikke har lært at lave den slags.


Jeg har en kollega som er i slutningen af 40'erne og som aldrig har lært at lave en sovs, hverken pande, sky eller opbagt.......Jeg tænker : Men hvordan kan man IKKE lære sine børn at lave en sovs....Jeg mener, jeg lærte at lave pandesovs da jeg var 10, skysovs da jeg var 11 og opbagt sovs da jeg var 12...Og kan gøre det i søvne.

Men OK, jeg er så også jyde.... :-D

Re: Hvad er du så hamrende god til?

: 20. sep 2015, 17:58
af Sophaya
Min pasta carbonara er verdens bedste. Intet mindre.