Fordi jeg siger det!
- Ado
- Indlæg: 12946
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55651
- Kontakt:
Re: Fordi jeg siger det!
Jensens Favoritsovs smager af sukker og tomatpuré. Den er ikke god. Det er der ikke nogen af deres sovse, der er.
En hummus skal være glat og blød. Ikke med semihakkede kikærter. Ikke som en daggammel havregrød.
En hummus skal være glat og blød. Ikke med semihakkede kikærter. Ikke som en daggammel havregrød.
8
Donna Martin Graduates!
-
- Indlæg: 406
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 14:10
- Kort karma: 44
- Likede indlæg: 829
Re: Fordi jeg siger det!
Folk der putter creme fraiche/skyr/yoghurt/græsk yoghurt/fromage frais/fløde/kvark/tykmælk/ymer/friskost/hytteost i hummus eller guacamole skal holde op.
2
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Fordi jeg siger det!
Fiskeboller burde ikke eksistere og da slet ikke i mad!
Melboller FTW
Melboller FTW
3
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9159
Re: Fordi jeg siger det!
Persnikedy skrev:Fiskeboller burde ikke eksistere og da slet ikke i mad!
Melboller FTW
Jeg mener at melboller er næsten lige så hæslige som fiskeboller.
På en tredjeplads, på hitlisten over suppehæsligheder, kommer kødboller.
Generelt set er alt supperelateret bare udelikat. Jeg bryder mig ikke om konceptet suppe. Det er noget sjaskværk.
0
Closure, closure, closure closure closure
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
Karkluden skrev:ManicNinja skrev:Lemonella skrev:Karkluden skrev:Jeg er så træt af "det er bare, fordi du ikke har smagt RIGTIG/GOD blåskimmelost/olie/asparges/whatever".
Både herinde og irl. Min mor siger det altid med blåskimmelost. Næh. Jeg prøver faktisk ret ofte. Alt fra megadyre fra små franske specialbutikker, arla unika og lignende til basic supermarkedstyper. Jeg kan ikke lide det. Jeg kan spise det af høflighed, men det smager ikke godt.
Det sker nu ind imellem, at folk virkelig ikke har smagt det rigtige eller måske ikke vidste, at det kunne smage godt.
Jeg mener da for nyligt, at have læst, at ManicNinja "brokkede" sig over, at ingen havde oplyst hende om, at grovbulgur smagte godt.
For mit eget vedkommende, har jeg i virkelig mange år gået uden om rosenkål. De smagte jo ikke godt. Eller det gjorde de så ikke da jeg var barn og ung.
Så læste jeg en opskrift på letdampede rosenkål og noget citronsaft/skal, lidt feta, ristede pinjekerner og olivenolie. Det ville jeg altså lige give en chance og hold nu op det smagte så godt, at det nu er noget vi får tit når det er sæson for rosenkål.
Det var nemlig lige præcis mig. For at være helt nøjagtig så kendte jeg faktisk udmærket til grovbulgur og har i årevis jævnligt lavet tabouleh. Det, jeg ikke var klar over førhen, var, hvor lækker en smag det får af at koge i bouillon, når det ikke skal i tabouleh.
Derudover: Det ér rigtigt interessant, hvor meget éns smag kan forandre sig gennem livet. Ligesom dig har jeg først lært at holde af rosenkål for få år siden. Det samme med hvide asparges. Kaffe kunne jeg virkelig slet ikke døje, indtil jeg fyldte tyve. Og bladselleri anså jeg seriøst for naturens brækmiddel ...
Men derfor har jeg nu stadig al mulig forståelse for, at vi nok alle har en 5-10 ting, som vi bare ikke kan få ned. Og skimmelost fx er da ret forståeligt. Jeg er selv VILD med det. Men det ER en speciel smag, og især hvis man ikke kan lide den, jan den nemt "fylde det hele" i en ret!
Jeg er enig så langt som at smagsløg ændrer sig, og jeg gør selv en dyd ud af at smage på "kan ikke lide"-ting indimellem. Især hvis det er en ny variant eller i en anden kontekst. Men så skal folk også lade være at sige: "det er bare, fordi du ikke har fået rigtig waldorfsalat" eller "nå, men så sætter du jo heller ikke pris på GODE ting". Altså måske er smagsløg bare forskellige
Og som du siger: nogle smage er bare specielle eller meget gennemtrængende. Jeg elsker fx bananer. Men jeg kan godt forstå, at hvis man ikke kan lide SMAGEN af banan, at så er det sgu lidt op ad bakke
Jamen, jeg er fuldstændigt på linje, Karklud - jeg tænkte vist mere højt over dit indlæg, end jeg opponerede. Det var faktisk lige præcis, fordi jeg selv er træt af "jamen, du har bare ikke smagt en RIGTIG/EN GOD/MIN olivenolie, skimmelost, whatever, for SÅ ville du kunne lide det!"
Var faktisk lige præcis det, jeg ironiserede over tidligere i tråden ved at skrive til at skrive noget lignende til en anden debattør ...
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
-
- Indlæg: 1684
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
- Kort karma: 256
- Geografisk sted: Aarhus
- Likede indlæg: 2441
Re: Fordi jeg siger det!
ManicNinja skrev:Karkluden skrev:ManicNinja skrev:Lemonella skrev:Karkluden skrev:Jeg er så træt af "det er bare, fordi du ikke har smagt RIGTIG/GOD blåskimmelost/olie/asparges/whatever".
Både herinde og irl. Min mor siger det altid med blåskimmelost. Næh. Jeg prøver faktisk ret ofte. Alt fra megadyre fra små franske specialbutikker, arla unika og lignende til basic supermarkedstyper. Jeg kan ikke lide det. Jeg kan spise det af høflighed, men det smager ikke godt.
Det sker nu ind imellem, at folk virkelig ikke har smagt det rigtige eller måske ikke vidste, at det kunne smage godt.
Jeg mener da for nyligt, at have læst, at ManicNinja "brokkede" sig over, at ingen havde oplyst hende om, at grovbulgur smagte godt.
For mit eget vedkommende, har jeg i virkelig mange år gået uden om rosenkål. De smagte jo ikke godt. Eller det gjorde de så ikke da jeg var barn og ung.
Så læste jeg en opskrift på letdampede rosenkål og noget citronsaft/skal, lidt feta, ristede pinjekerner og olivenolie. Det ville jeg altså lige give en chance og hold nu op det smagte så godt, at det nu er noget vi får tit når det er sæson for rosenkål.
Det var nemlig lige præcis mig. For at være helt nøjagtig så kendte jeg faktisk udmærket til grovbulgur og har i årevis jævnligt lavet tabouleh. Det, jeg ikke var klar over førhen, var, hvor lækker en smag det får af at koge i bouillon, når det ikke skal i tabouleh.
Derudover: Det ér rigtigt interessant, hvor meget éns smag kan forandre sig gennem livet. Ligesom dig har jeg først lært at holde af rosenkål for få år siden. Det samme med hvide asparges. Kaffe kunne jeg virkelig slet ikke døje, indtil jeg fyldte tyve. Og bladselleri anså jeg seriøst for naturens brækmiddel ...
Men derfor har jeg nu stadig al mulig forståelse for, at vi nok alle har en 5-10 ting, som vi bare ikke kan få ned. Og skimmelost fx er da ret forståeligt. Jeg er selv VILD med det. Men det ER en speciel smag, og især hvis man ikke kan lide den, jan den nemt "fylde det hele" i en ret!
Jeg er enig så langt som at smagsløg ændrer sig, og jeg gør selv en dyd ud af at smage på "kan ikke lide"-ting indimellem. Især hvis det er en ny variant eller i en anden kontekst. Men så skal folk også lade være at sige: "det er bare, fordi du ikke har fået rigtig waldorfsalat" eller "nå, men så sætter du jo heller ikke pris på GODE ting". Altså måske er smagsløg bare forskellige
Og som du siger: nogle smage er bare specielle eller meget gennemtrængende. Jeg elsker fx bananer. Men jeg kan godt forstå, at hvis man ikke kan lide SMAGEN af banan, at så er det sgu lidt op ad bakke
Jamen, jeg er fuldstændigt på linje, Karklud - jeg tænkte vist mere højt over dit indlæg, end jeg opponerede. Det var faktisk lige præcis, fordi jeg selv er træt af "jamen, du har bare ikke smagt en RIGTIG/EN GOD/MIN olivenolie, skimmelost, whatever, for SÅ ville du kunne lide det!"
Var faktisk lige præcis det, jeg ironiserede over tidligere i tråden ved at skrive til at skrive noget lignende til en anden debattør ...
Nååårh My bad. Nattevagtsuge kombineret med varme = meget lidt søvn sorry.
Men ja, det er jo lidt sjovt. For jeg FORSTÅR heller ikke, at folk ikke kan lide rabarber fx. De har jo nok bare ikke smagt dem rigtigt. det er jo ens instinkt.
Men jeg prøver virkelig aldrig at sige det, for jeg bliver så træt, når jeg HVER gang skal forklare, at ja, jeg har prøvet alle former for torskerogn og alle slags tilberedning, og jeg vil hellere spise kattelort.
0
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
Karkluden skrev:ManicNinja skrev:Karkluden skrev:ManicNinja skrev:Lemonella skrev:Karkluden skrev:Jeg er så træt af "det er bare, fordi du ikke har smagt RIGTIG/GOD blåskimmelost/olie/asparges/whatever".
Både herinde og irl. Min mor siger det altid med blåskimmelost. Næh. Jeg prøver faktisk ret ofte. Alt fra megadyre fra små franske specialbutikker, arla unika og lignende til basic supermarkedstyper. Jeg kan ikke lide det. Jeg kan spise det af høflighed, men det smager ikke godt.
Det sker nu ind imellem, at folk virkelig ikke har smagt det rigtige eller måske ikke vidste, at det kunne smage godt.
Jeg mener da for nyligt, at have læst, at ManicNinja "brokkede" sig over, at ingen havde oplyst hende om, at grovbulgur smagte godt.
For mit eget vedkommende, har jeg i virkelig mange år gået uden om rosenkål. De smagte jo ikke godt. Eller det gjorde de så ikke da jeg var barn og ung.
Så læste jeg en opskrift på letdampede rosenkål og noget citronsaft/skal, lidt feta, ristede pinjekerner og olivenolie. Det ville jeg altså lige give en chance og hold nu op det smagte så godt, at det nu er noget vi får tit når det er sæson for rosenkål.
Det var nemlig lige præcis mig. For at være helt nøjagtig så kendte jeg faktisk udmærket til grovbulgur og har i årevis jævnligt lavet tabouleh. Det, jeg ikke var klar over førhen, var, hvor lækker en smag det får af at koge i bouillon, når det ikke skal i tabouleh.
Derudover: Det ér rigtigt interessant, hvor meget éns smag kan forandre sig gennem livet. Ligesom dig har jeg først lært at holde af rosenkål for få år siden. Det samme med hvide asparges. Kaffe kunne jeg virkelig slet ikke døje, indtil jeg fyldte tyve. Og bladselleri anså jeg seriøst for naturens brækmiddel ...
Men derfor har jeg nu stadig al mulig forståelse for, at vi nok alle har en 5-10 ting, som vi bare ikke kan få ned. Og skimmelost fx er da ret forståeligt. Jeg er selv VILD med det. Men det ER en speciel smag, og især hvis man ikke kan lide den, jan den nemt "fylde det hele" i en ret!
Jeg er enig så langt som at smagsløg ændrer sig, og jeg gør selv en dyd ud af at smage på "kan ikke lide"-ting indimellem. Især hvis det er en ny variant eller i en anden kontekst. Men så skal folk også lade være at sige: "det er bare, fordi du ikke har fået rigtig waldorfsalat" eller "nå, men så sætter du jo heller ikke pris på GODE ting". Altså måske er smagsløg bare forskellige
Og som du siger: nogle smage er bare specielle eller meget gennemtrængende. Jeg elsker fx bananer. Men jeg kan godt forstå, at hvis man ikke kan lide SMAGEN af banan, at så er det sgu lidt op ad bakke
Jamen, jeg er fuldstændigt på linje, Karklud - jeg tænkte vist mere højt over dit indlæg, end jeg opponerede. Det var faktisk lige præcis, fordi jeg selv er træt af "jamen, du har bare ikke smagt en RIGTIG/EN GOD/MIN olivenolie, skimmelost, whatever, for SÅ ville du kunne lide det!"
Var faktisk lige præcis det, jeg ironiserede over tidligere i tråden ved at skrive til at skrive noget lignende til en anden debattør ...
Nååårh My bad. Nattevagtsuge kombineret med varme = meget lidt søvn sorry.
Men ja, det er jo lidt sjovt. For jeg FORSTÅR heller ikke, at folk ikke kan lide rabarber fx. De har jo nok bare ikke smagt dem rigtigt. det er jo ens instinkt.
Men jeg prøver virkelig aldrig at sige det, for jeg bliver så træt, når jeg HVER gang skal forklare, at ja, jeg har prøvet alle former for torskerogn og alle slags tilberedning, og jeg vil hellere spise kattelort.
Cool nok!
Vil du vide noget? Jeg kan virkelig ikke særligt godt lide rabarber. Jeg har én gang i mit liv smagt noget med rabarber i, der var godt. Resten af gangene har virkelig været
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
-
- Indlæg: 1684
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
- Kort karma: 256
- Geografisk sted: Aarhus
- Likede indlæg: 2441
Re: Fordi jeg siger det!
ManicNinja skrev:Karkluden skrev:ManicNinja skrev:Karkluden skrev:ManicNinja skrev:Lemonella skrev:Karkluden skrev:Jeg er så træt af "det er bare, fordi du ikke har smagt RIGTIG/GOD blåskimmelost/olie/asparges/whatever".
Både herinde og irl. Min mor siger det altid med blåskimmelost. Næh. Jeg prøver faktisk ret ofte. Alt fra megadyre fra små franske specialbutikker, arla unika og lignende til basic supermarkedstyper. Jeg kan ikke lide det. Jeg kan spise det af høflighed, men det smager ikke godt.
Det sker nu ind imellem, at folk virkelig ikke har smagt det rigtige eller måske ikke vidste, at det kunne smage godt.
Jeg mener da for nyligt, at have læst, at ManicNinja "brokkede" sig over, at ingen havde oplyst hende om, at grovbulgur smagte godt.
For mit eget vedkommende, har jeg i virkelig mange år gået uden om rosenkål. De smagte jo ikke godt. Eller det gjorde de så ikke da jeg var barn og ung.
Så læste jeg en opskrift på letdampede rosenkål og noget citronsaft/skal, lidt feta, ristede pinjekerner og olivenolie. Det ville jeg altså lige give en chance og hold nu op det smagte så godt, at det nu er noget vi får tit når det er sæson for rosenkål.
Det var nemlig lige præcis mig. For at være helt nøjagtig så kendte jeg faktisk udmærket til grovbulgur og har i årevis jævnligt lavet tabouleh. Det, jeg ikke var klar over førhen, var, hvor lækker en smag det får af at koge i bouillon, når det ikke skal i tabouleh.
Derudover: Det ér rigtigt interessant, hvor meget éns smag kan forandre sig gennem livet. Ligesom dig har jeg først lært at holde af rosenkål for få år siden. Det samme med hvide asparges. Kaffe kunne jeg virkelig slet ikke døje, indtil jeg fyldte tyve. Og bladselleri anså jeg seriøst for naturens brækmiddel ...
Men derfor har jeg nu stadig al mulig forståelse for, at vi nok alle har en 5-10 ting, som vi bare ikke kan få ned. Og skimmelost fx er da ret forståeligt. Jeg er selv VILD med det. Men det ER en speciel smag, og især hvis man ikke kan lide den, jan den nemt "fylde det hele" i en ret!
Jeg er enig så langt som at smagsløg ændrer sig, og jeg gør selv en dyd ud af at smage på "kan ikke lide"-ting indimellem. Især hvis det er en ny variant eller i en anden kontekst. Men så skal folk også lade være at sige: "det er bare, fordi du ikke har fået rigtig waldorfsalat" eller "nå, men så sætter du jo heller ikke pris på GODE ting". Altså måske er smagsløg bare forskellige
Og som du siger: nogle smage er bare specielle eller meget gennemtrængende. Jeg elsker fx bananer. Men jeg kan godt forstå, at hvis man ikke kan lide SMAGEN af banan, at så er det sgu lidt op ad bakke
Jamen, jeg er fuldstændigt på linje, Karklud - jeg tænkte vist mere højt over dit indlæg, end jeg opponerede. Det var faktisk lige præcis, fordi jeg selv er træt af "jamen, du har bare ikke smagt en RIGTIG/EN GOD/MIN olivenolie, skimmelost, whatever, for SÅ ville du kunne lide det!"
Var faktisk lige præcis det, jeg ironiserede over tidligere i tråden ved at skrive til at skrive noget lignende til en anden debattør ...
Nååårh My bad. Nattevagtsuge kombineret med varme = meget lidt søvn sorry.
Men ja, det er jo lidt sjovt. For jeg FORSTÅR heller ikke, at folk ikke kan lide rabarber fx. De har jo nok bare ikke smagt dem rigtigt. det er jo ens instinkt.
Men jeg prøver virkelig aldrig at sige det, for jeg bliver så træt, når jeg HVER gang skal forklare, at ja, jeg har prøvet alle former for torskerogn og alle slags tilberedning, og jeg vil hellere spise kattelort.
Cool nok!
Vil du vide noget? Jeg kan virkelig ikke særligt godt lide rabarber. Jeg har én gang i mit liv smagt noget med rabarber i, der var godt. Resten af gangene har virkelig været
Men altså jeg elsker også rabarber i en grad, hvor jeg har overvejet at drikke non-oxal...
0
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Re: Fordi jeg siger det!
Peanutbutt skrev:Folk der putter creme fraiche/skyr/yoghurt/græsk yoghurt/fromage frais/fløde/kvark/tykmælk/ymer/friskost/hytteost i hummus eller guacamole skal holde op.
Jam... Hvad skal man så bruge til at maskere den grimme smag af avokado?
2
You can't spell awesome without me.
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
Nu holder folk altså op med det dér "vi skal da ha' en dejlig pastaret - og så lige lidt lækkert brød til".
Øh, har du prøvet med "nej"? Pasta er brød i sig selv. Jeg spiser sgu da heller ikke pandekager til mine vafler. Eller steak til min hakkebøf. Jeg kan bestemt lide både pasta og brød. Men sammen er det bare for sært. De tilfører ikke hinanden noget ekstra.
Bedste hilsner fra Ninjaen, som skal tage sig sammen for ikke at sidde og kigge uforstående, når folk inviterer på lasagne og så lige sender kurven med aldeles malplaceret og overflødigt hvidløgsflute rundt.
Og jo, jo. Selvfølgelig kan jeg bare lade være med at tage af brødet. Og det gør jeg - lader være, altså. Men forundret er jeg stadig over alle dem, der ligefrem synes, at det hører sig til.
Øh, har du prøvet med "nej"? Pasta er brød i sig selv. Jeg spiser sgu da heller ikke pandekager til mine vafler. Eller steak til min hakkebøf. Jeg kan bestemt lide både pasta og brød. Men sammen er det bare for sært. De tilfører ikke hinanden noget ekstra.
Bedste hilsner fra Ninjaen, som skal tage sig sammen for ikke at sidde og kigge uforstående, når folk inviterer på lasagne og så lige sender kurven med aldeles malplaceret og overflødigt hvidløgsflute rundt.
Og jo, jo. Selvfølgelig kan jeg bare lade være med at tage af brødet. Og det gør jeg - lader være, altså. Men forundret er jeg stadig over alle dem, der ligefrem synes, at det hører sig til.
3
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
Re: Fordi jeg siger det!
ManicNinja skrev:Nu holder folk altså op med det dér "vi skal da ha' en dejlig pastaret - og så lige lidt lækkert brød til".
Øh, har du prøvet med "nej"? Pasta er brød i sig selv. Jeg spiser sgu da heller ikke pandekager til mine vafler. Eller steak til min hakkebøf. Jeg kan bestemt lide både pasta og brød. Men sammen er det bare for sært. De tilfører ikke hinanden noget ekstra.
Bedste hilsner fra Ninjaen, som skal tage sig sammen for ikke at sidde og kigge uforstående, når folk inviterer på lasagne og så lige sender kurven med aldeles malplaceret og overflødigt hvidløgsflute rundt.
Og jo, jo. Selvfølgelig kan jeg bare lade være med at tage af brødet. Og det gør jeg - lader være, altså. Men forundret er jeg stadig over alle dem, der ligefrem synes, at det hører sig til.
Jeg er enig, lige bortset fra hvidløgsbrødet. Hvidløgsbrød er en kategori for sig selv, og der er INGEN hovedretter, der ikke bliver bedre af det.
10
Livslinjen: 70 201 201
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Fordi jeg siger det!
ManicNinja skrev:Nu holder folk altså op med det dér "vi skal da ha' en dejlig pastaret - og så lige lidt lækkert brød til".
Øh, har du prøvet med "nej"? Pasta er brød i sig selv. Jeg spiser sgu da heller ikke pandekager til mine vafler. Eller steak til min hakkebøf. Jeg kan bestemt lide både pasta og brød. Men sammen er det bare for sært. De tilfører ikke hinanden noget ekstra.
Bedste hilsner fra Ninjaen, som skal tage sig sammen for ikke at sidde og kigge uforstående, når folk inviterer på lasagne og så lige sender kurven med aldeles malplaceret og overflødigt hvidløgsflute rundt.
Og jo, jo. Selvfølgelig kan jeg bare lade være med at tage af brødet. Og det gør jeg - lader være, altså. Men forundret er jeg stadig over alle dem, der ligefrem synes, at det hører sig til.
Jeg synes da ellers at pandekager og vafler går fint sammen. Og i øvrigt også steak til hakkebøf
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Fordi jeg siger det!
Persnikedy skrev:Fiskeboller burde ikke eksistere og da slet ikke i mad!
Melboller FTW
Bortset fra at man ikke kan lave forlogen hare uden fiskeboller og suppe uden selleri.
Det er virkelig ækelt, men de skal være der. Ellers smager det ikke rigtigt.
0
Fod. Enhed der finder bord og stoleben i mørke.
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Fordi jeg siger det!
Firebird skrev:Persnikedy skrev:Fiskeboller burde ikke eksistere og da slet ikke i mad!
Melboller FTW
Bortset fra at man ikke kan lave forlogen hare uden fiskeboller og suppe uden selleri.
Det er virkelig ækelt, men de skal være der. Ellers smager det ikke rigtigt.
What? Sådan blandet i farsen? snakker vi om den samme forlorne hare som mere eller mindre er en frikadelle pakket ind i bacon?
2
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Fordi jeg siger det!
Fuck fuck fuck. Jeg har begået en fejl. Forloren pilskade ikke hare. Sømandsretten ved du. Jeg er sådan en amatør. Tilgiv mig.
2
Fod. Enhed der finder bord og stoleben i mørke.