Fordi jeg siger det!

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 14706
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 1180
Likede indlæg: 24712

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf sigge » 17. maj 2016, 10:02

kidkomb skrev:Rosiner i suppe?? :shock:


Nogle af mine kolleger har fortalt, at i deres familie er det tradition at få bl.a. rosiner og kogte ris i klar suppe som f.eks. hønsekødssuppe. :shock: :puke:
2
You can't spell awesome without me.
hthy
Indlæg: 575
Tilmeldt: 17. aug 2015, 22:48
Kort karma: 32
Likede indlæg: 699

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf hthy » 17. maj 2016, 10:59

Sjo skrev:Bøffer skal steges i smør! Alternativt lidt olie og så noget smør, de skal IKKE skamsteges på en grillpande, så man får tørre sorte striber! STOP DET!

Bladselleri skal afskaffes ved lov og der skal indføres kagstrygning for at lave waldorfsalat til noget som helst for eftertiden.



Helt enig i bladselleri,men knoldselleri er helt ok
0
Brugeravatar
Mittemis
Indlæg: 133
Tilmeldt: 4. jan 2016, 07:20
Kort karma: 27
Likede indlæg: 95

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Mittemis » 17. maj 2016, 11:28

Koldskål laves af æggesnaps med vanilie rørt i halv kærnemælk og halv ymer. INGEN citron.
Og der skal kammerjunkere i. Ikke tvebakker.

Bollesuppe kan ikke spises når temperaturen udenfor runder mere end 8 grader.
1
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 24611
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 3193
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 36731

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Daine » 17. maj 2016, 18:24

sigge skrev:
kidkomb skrev:Rosiner i suppe?? :shock:


Nogle af mine kolleger har fortalt, at i deres familie er det tradition at få bl.a. rosiner og kogte ris i klar suppe som f.eks. hønsekødssuppe. :shock: :puke:

Undskyld mig, men :badr: Ris kunne jeg til nød gå med til, men rosiner i en hønsekødssuppe? Hvorfor ødelægge en ellers dejlig suppe på den måde?
1
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland

Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Brugeravatar
kidkomb
Indlæg: 16302
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
Kort karma: 4454
Geografisk sted: Ude med riven
Likede indlæg: 47639

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf kidkomb » 17. maj 2016, 18:37

Min verden bliver aldrig den samme igen efter denne tråd.
3
Vær ligeglad med hvad andre mennesker tænker, men ikke hvad andre mennesker føler.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
Brugeravatar
Hurrze
Indlæg: 607
Tilmeldt: 4. sep 2015, 20:05
Kort karma: 46
Geografisk sted: Sønderjylland
Likede indlæg: 429

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Hurrze » 17. maj 2016, 22:28

Der skal løg til bollerne i boller i karry, men absolut ikke æbler...

Der skal ost ovenpå tomatsuppe :love:

Der skal ketchup i svensk pølseret, ellers er den ikke ordentlig

Jeg elsker desuden bladselleri, så synes ikke det skal afskaffes, bruger det i mine salater ind i mellem, og i min rejeburger og elsker det :)

Der skal ikke champignon i noget jeg skal spise... Kan simpelthen ikke fordrage det. Mange siger det ikke smager af noget, gør det måske heller ikke, men kan ikke fordrage konsistensen, hverken friske, fra glas eller i retter :puke:

En bøf skal IKKE gennemsteges. En hakkebøf skal dog :D

Der skal hytteost, purløg og rugbrød til æggekage

Man kan ikke komme for meget ost på pizza :love:

Chili con carne burde laves uden de der klamme hvide og brune bønener

Der skal ikke peberfrugt på ost, men marmelade
Senest rettet af Hurrze 17. maj 2016, 22:33, rettet i alt 2 gange.
0
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain"
Brugeravatar
Hurrze
Indlæg: 607
Tilmeldt: 4. sep 2015, 20:05
Kort karma: 46
Geografisk sted: Sønderjylland
Likede indlæg: 429

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Hurrze » 17. maj 2016, 22:29

hthy skrev:
Sjo skrev:Bøffer skal steges i smør! Alternativt lidt olie og så noget smør, de skal IKKE skamsteges på en grillpande, så man får tørre sorte striber! STOP DET!

Bladselleri skal afskaffes ved lov og der skal indføres kagstrygning for at lave waldorfsalat til noget som helst for eftertiden.



Helt enig i bladselleri,men knoldselleri er helt ok


Jeg elsker bladselleri, men hader knoldselleri :P :P
0
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain"
Brugeravatar
Novella
Indlæg: 1930
Tilmeldt: 11. aug 2015, 06:21
Kort karma: 488
Likede indlæg: 5499

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Novella » 17. maj 2016, 22:52

sigge skrev:
kidkomb skrev:Rosiner i suppe?? :shock:


Nogle af mine kolleger har fortalt, at i deres familie er det tradition at få bl.a. rosiner og kogte ris i klar suppe som f.eks. hønsekødssuppe. :shock: :puke:

Yes yes - det gjorde min tidligere svigerfamilie. Der gik en skål rundt med en blanding af revner gulerødder, rosiner og kogte hvide ris. Jeg måtte simpelthen spørge, hvad de forestillede sig, at jeg skulle med det. Men jeg var jo å bar sårn en køvenhavner, ahahaha. Ha. Eh...
2
Brugeravatar
Dirtylittledevil
Indlæg: 6687
Tilmeldt: 12. aug 2015, 20:03
Kort karma: 1866
Likede indlæg: 34771

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Dirtylittledevil » 17. maj 2016, 22:58

Folk der spiser skyr med tvebakker på, sover også på sømmadrasser om natten.
1
Ilddråberne i mine øjne
Renhedens hjerter kan virkelig være et savn
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 14706
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 1180
Likede indlæg: 24712

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf sigge » 18. maj 2016, 07:12

Alt hakket kød skal gennemsteges!

Den eneste gang jeg nogensinde har kvindet mig op til at klage over noget mad på en restaurant, var da jeg fik en burger med en hakkebøf, der stadig var lyserød i midten.
2
You can't spell awesome without me.
Brugeravatar
Animi
Indlæg: 7467
Tilmeldt: 24. okt 2015, 14:47
Kort karma: 823
Likede indlæg: 19509

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Animi » 18. maj 2016, 07:14

hthy skrev:Helt enig i bladselleri,men knoldselleri er helt ok


Knoldselleri :love:
1
You know what the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.
Sjo
Indlæg: 484
Tilmeldt: 23. mar 2016, 09:19
Kort karma: 71
Likede indlæg: 1101

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Sjo » 18. maj 2016, 08:20

Novella skrev:
sigge skrev:
kidkomb skrev:Rosiner i suppe?? :shock:


Nogle af mine kolleger har fortalt, at i deres familie er det tradition at få bl.a. rosiner og kogte ris i klar suppe som f.eks. hønsekødssuppe. :shock: :puke:

Yes yes - det gjorde min tidligere svigerfamilie. Der gik en skål rundt med en blanding af revner gulerødder, rosiner og kogte hvide ris. Jeg måtte simpelthen spørge, hvad de forestillede sig, at jeg skulle med det. Men jeg var jo å bar sårn en køvenhavner, ahahaha. Ha. Eh...



Min mosters mand er sønderjyde, der er det tradition, jeg husker med gru hans et-eller-andet fødselsdag, hvor vi fik suppe med ris, gulerødder og rosiner og derefter KOGT culotte i sur-sød sauce og så gul budding med rød sovs. Natmaden var heldigvis snitter.
1
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15465

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf HappyPaww » 18. maj 2016, 08:42

sigge skrev:Alt hakket kød skal gennemsteges!

Den eneste gang jeg nogensinde har kvindet mig op til at klage over noget mad på en restaurant, var da jeg fik en burger med en hakkebøf, der stadig var lyserød i midten.


Jeg spiser det råt :ivrig:
4
Brugeravatar
thomassneum
Indlæg: 3355
Tilmeldt: 13. aug 2015, 11:23
Kort karma: 135
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 2920

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf thomassneum » 18. maj 2016, 08:52

Næsten rigtigt. :wink3:

Hurrze skrev:Der skal løg til bollerne i boller i karry, men absolut ikke æbler...


Æbler skal i sovsen, ligeson der naturligvis også er log i.

Hurrze skrev:Der skal ost ovenpå tomatsuppe :love:


Tomatsuppe er noget sjask.. ost eller ej.

Hurrze skrev:Der skal ketchup i svensk pølseret, ellers er den ikke ordentlig


Godtaget.

Hurrze skrev:Jeg elsker desuden bladselleri, så synes ikke det skal afskaffes, bruger det i mine salater ind i mellem, og i min rejeburger og elsker det :)


Bladselleri er fantastisk! Man skal dog sikkert være voksen og med udsøgt formennelse for smag.

Hurrze skrev:Der skal ikke champignon i noget jeg skal spise... Kan simpelthen ikke fordrage det. Mange siger det ikke smager af noget, gør det måske heller ikke, men kan ikke fordrage konsistensen, hverken friske, fra glas eller i retter :puke:


Det må du lære. Svampe er sendt fra himmelen.
Følde går næsten altid god til.

Hurrze skrev:En bøf skal IKKE gennemsteges. En hakkebøf skal dog :D


:gogo:

Hurrze skrev:Der skal hytteost, purløg og rugbrød til æggekage


Ikke nødvendigt. Bacon og purløg er dog et must.

Hurrze skrev:Man kan ikke komme for meget ost på pizza :love:


Ahhh!.. Alt har en grænse.

Hurrze skrev:Chili con carne burde laves uden de der klamme hvide og brune bønener


Bønner er en must, ellers er du vel mere til millionbøf.. ich. :gruble:

Hurrze skrev:Der skal ikke peberfrugt på ost, men marmelade


Jeg går ind for det frie valg.. Hvis altså man vil spise det stads sådan.

:D
1
Med bov skal man mad lave, men...
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 12946
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 3533
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 55656
Kontakt:

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Ado » 18. maj 2016, 11:06

Alle former for kål er lækkert.

Rosinboller smager fabelagtigt.

Der skal ketchup oven på boller i karry.

Færdigrevet parmesan smager af opkast.

Lasagne uden bechemelsauce er direkte sært.

Man kan ikke lave chili con carne uden bønner og stadig kalde det chili con carne.

Der skal altid et nip sukker i, når man laver brun sovs. Det fremhæver så meget smagen.

Der skal altid et nip salt i en brownie.

En citronfromage skal være med husblas og hele æg/citronsaft/skal/sukker, som vendes med pisket fløde. Ikke det der fedtfattige fis med stiftpiskede hvider.

Brune kartofler skal laves med sukker. Ikke honning.

Madlavningsfløde er no-go. Det er proppet med mel og bizarre ting. Brug nu bare alm. fløde. Rene autentiske råvarer.

Kartoffelmos skal laves med en kartoffelmospresser. Ikke som en total klumpefri puré.

En tzatziki er med græsk yoghurt, hvidløg, salt, peber, agurk og lidt olivenolie. That's it.
1
Donna Martin Graduates!

Tilbage til "Mad og drikke"