Lemonella skrev:Tobywan skrev:Lemonella skrev:Den nye bearnaise fra Knorr, smager ikke godt. Der mangler saft, kraft og esdragonsmag.
For det havde den gamle måske.....?
Knorr bearnaise smager cirka lige så meget af bearnaise og esdragon som brun sovs gør. Det eneste den har til fælles med en ægte bearnaise er navnet.
Jamen dog. Gisp og alt muligt.
Smag og behag er ikke ens og jeg kan bare ikke lide ægte bearnaise og med en person i huset som ikke tåler det fede stads som en ægte bearnaise er, så spiser vi den fra Knorr, lavet på kun minimælk og med ekstra esdragon i.
Den nye bearnaise, har overhovedet ingen esdragonsmag. Det ville kræve en kæmpe dusk esdragon for få smag i den.
Jeg er også på Knorr-holdet hvad angår bearnaise
Jeg ved godt det ikke er rigtig bearnaise og ikke bør sammenlignes med hjemmerørt bearnaise. Men jeg foretrækker Knorrs pulvervariant når det kommer til bearnaise. Jeg bryder mig slet ikke om den der lidt sure/bitre smag og det bliver hurtigt for fed og kvalmt. Især når den ikke er varm, men lun.
Apropos suppe så kan jeg næsten spise Knorrs pulverbearnaise som suppe. Til gengæld kunne jeg ikke drømme om at bruge Frikalet eller andre af Knorrs pulverprodukter til fx sovs og lasagne. Bouillon i pulverform eller som terninger kan jeg heller ikke forestille mig at bruge
Jeg tror jeg har købt bouillionpulver 1-2 gange i mit liv.