thomassneum skrev:Ado skrev:Mrrrmm, pikantsnappere.
Hva´ faen er det for omgang snop-frøsnappere!!
Frøsnapper - end of story!
Er jeg den eneste der ser andet og mere end bare en frøsnapper?
thomassneum skrev:Ado skrev:Mrrrmm, pikantsnappere.
Hva´ faen er det for omgang snop-frøsnappere!!
Frøsnapper - end of story!
Wizzze skrev:thomassneum skrev:Ado skrev:Mrrrmm, pikantsnappere.
Hva´ faen er det for omgang snop-frøsnappere!!
Frøsnapper - end of story!
Er jeg den eneste der ser andet og mere end bare en frøsnapper?
TinaW skrev:Hvorfor er det kun på Sjælland man kan få rosenbrød?
Selv om det vist er meget godt for min vægt, at det forholder sig sådan...
Når vi er på familiebesøg 1-2 gange om året, så er sådan et, lige så englene synger.
Tricolette skrev:Dejen til begge slags frøsnappere er altså gærdej.
Den til de søde med remonce er en wienerbrødsdej, som er en gærdej rullet med indtil flere lag smør for at give de fine lag imellem. Ikke altid den nemmeste dejtype at arbejde med, da udrulningen skal gøres mere forsigtigt, så lagene ikke bliver mast sammen.
Flora skrev:Tricolette skrev:Dejen til begge slags frøsnappere er altså gærdej.
Den til de søde med remonce er en wienerbrødsdej, som er en gærdej rullet med indtil flere lag smør for at give de fine lag imellem. Ikke altid den nemmeste dejtype at arbejde med, da udrulningen skal gøres mere forsigtigt, så lagene ikke bliver mast sammen.
Ja ok. Når jeg skriver gærdej, mener jeg sådan noget, man laver almindeligt franskbrød og boller af, men jeg kan da godt se, det er noget vrøvl, hvis der også er gær i wienerbrødsdej
Hvad kalder man så det andet? Hedder det bare brød-/bolledej eller har det andet navn?
Lykke skrev:Stop nu med bacondadlen, og den tynde sagesløse asparges omviklet forkullet og alligevel fedtede bacon.
girl_beat skrev:Lykke skrev:Stop nu med bacondadlen, og den tynde sagesløse asparges omviklet forkullet og alligevel fedtede bacon.
Men den er jo god...?!
Fru Sunshine skrev:Jeg synes, at det er fantastisk at få serveret pandekager til både forret, hovedret og dessert.