HappyPaww skrev:Juki skrev:Alkaia skrev:HappyPaww skrev:Alkaia skrev:Badesandalen skrev:Der skal remonce i en frøsnapper, IKKE pikantost.
Jeg synes at der skal pikantost i en frøsnapper. Hvad pokker skal remonce gøre godt for?
En frøsnapper er da sødt wienerbrød i lighed med tebirkes
Frøsnapper lavet af sødt wienerbrød?
Ej, nu har jeg aldrig.
Jeg har aldrig fået en frøsnapper af wienerbrød eller med remonce. De frøsnappere jeg har fået og set(både i butikker og i opskrifter) har været af en form for "tør" dej, men med noget osteagtigt indeni som modvægt til den tørre brøddej. Jeg tror dog heller ikke det har været pikantost der har været i dem jeg har fået
Remonce i tebirkes er desuden også en fæl skuffelse, når man håber på at få en af dem uden.
Det er noget af det mærkeligste jeg har hørt
Det her er en frøsnapper og har da altid været det (i hvert fald på Sjælland og Lolland)!
Jeg tror aldrig jeg er stødt på wienerbrødsudgaven af en frøsnapper før. Hvad man dog ikke lærer af Debatten
Umiddelbart virker den for sød/snasket til min smag, men jeg er også vant til at frøsnappere er noget man spiser som en hurtig snack eller i stedet for en bolle fx. Derfor virker det helt forkert at spise den med wienerbrød for at få stillet en lille sult.
Jeg får helt lyst til frøsnappere nu. Jeg sidder dog i venteværelset hos tandlægen, så måske må jeg ikke spise bagefter, men jeg kunne godt være fristet til at undersøge hvad man kan få her, om det stadig kun er den almindelige dejudgave eller om den med wienerbrød har gjort sit indtog og om der derfor skal tages en for det jyske testhold