Re: Fordi jeg siger det!
: 29. apr 2021, 06:16
Jeg elsker bitterheden fra rucola.
Forummet hvor du kan debattere alt fra kageopskrifter til kærestesorger, eller bare sludre løs om hverdagens oplevelser
https://www.debatten.net/forum/
Ado skrev:Jeg elsker bitterheden fra rucola.
Lemonella skrev:sigge skrev:Rucola skal bruges som en krydderurt og ikke som salat, så kan det lige tolereres. Men jeg ville ikke bryde grædende sammen, hvis der kom en plantesygdom og udryddede al rucola for evigt.
Rucola, skal bruges fuldstændigt som folk kan lide det og kan man ikke lide det, så lad det ligge og lad være med at købe det, hvor svært kan det være?
Lemonella skrev:sigge skrev:Rucola skal bruges som en krydderurt og ikke som salat, så kan det lige tolereres. Men jeg ville ikke bryde grædende sammen, hvis der kom en plantesygdom og udryddede al rucola for evigt.
Rucola, skal bruges fuldstændigt som folk kan lide det og kan man ikke lide det, så lad det ligge og lad være med at købe det, hvor svært kan det være?
sigge skrev:Rucola skal bruges som en krydderurt og ikke som salat, så kan det lige tolereres. Men jeg ville ikke bryde grædende sammen, hvis der kom en plantesygdom og udryddede al rucola for evigt.
Kilix skrev:Jeg tror jeg har naevnt min aversion mod balsamico herinde foer, men Pjeps fik mig lige til at taenke paa de der (imo) frygtelige "salater" der er mere eksperiment end mad:
Rucola, granataeblekaerner, ristede pinjekaerner, mandarin/appelsin stykker, gedeost, og saa lige en omgang balsamico/olie/honning/dijon sennep dressing henover.
Ej det er saa gustent at spise.
Men flotte ser de ud!
musling skrev:Rucola, bittert? Nej? Smager bare rart!
Til gengæld er iceberg bittert, smagsløst og totalt ligegyldigt fyld, der skal holde sig fra min mad. Bliver så trist, når jeg bestiller fx en burger og den er proppet med iceberg. Så hellere kinakål! Men bliver begejstret, når den er proppet med blandet bladsalat - inkl rucola!
Til gengæld: AL dressing i forbindelse med salater skal serveres on the side!
Det gælder også ost i salat. Hold det væk fra min portion!
Ado skrev:Gedeost smager, som at slikke en ged mellem tæerne. (Klovene?). Ehj, men det smager så meget af sur ged. Gør alle gedeoste det?