Side 14 af 140

Re: Fordi jeg siger det!

: 30. sep 2015, 12:33
af Fru Sunshine
Lemonella skrev:Altså ikke for noget, men mine dampede halve røde peberfrugter med fyld af rejer, finthakket rød peber, fintsnittet blegselleri, rørt sammen med en dressing af fromage frais med salt, peber, chiliflager, revet citronskal og paprika, smager så ens tunge danser ballet.... sgu! :savl:

:lol:
Okay, jeg indrømmer det: det er nok mine smagsløg, der er... øh... anderledes.
Jeg kan ikke lide peberfrugt, rejer og blegselleri.

Re: Fordi jeg siger det!

: 4. okt 2015, 12:45
af vibbsen
Persnikedy skrev:Rødkål og asier smager ækelt, og det er også en af dem hvor folk siger "Så skal du prøve min hjemmelavede". De bliver så skuffet hver gang for jeg er åbenbart den eneste der ikke har brudt sig om deres hjemmelavede-efter-mormors-opskirfts asier/rødkål.

(de skal dog alligevel være på julebordet for syns skyld)


Jeg er med her....

Bortset fra at jeg elsker min egen hjemmelavede rødkål. Den smager fandme godt. :savl:

Til gengæld så afskyr jeg alle andre slags rødkål....Inkluderet min mors - hvilket hun tager meget fortrydeligt op "Jeg troede godt du kunne lide rødkål hvis den var hjemmelavet"[indsæt selv såret smiley]....."Nej, mor...Jeg har sagt at jeg godt kan lide min EGEN hjemmelavede rødkål. Det er ikke det samme"....

Asier har jeg faktisk aldrig set fidusen i....Ligesom jeg feks. heller ikke bryder mig om syltede agurker. Jeg kan til nød spise en agurkesalat som er lavet samme dag...Men helst kun hvis det er mig selv der har lavet dem (Så nej, jeg kan heller ikke lide min mors hjemmelavede agurkesalat som hun laver 200 glas af hver efterår....)

Re: Fordi jeg siger det!

: 4. okt 2015, 12:48
af vibbsen
Fru Sunshine skrev::lol:
Okay, jeg indrømmer det: det er nok mine smagsløg, der er... øh... anderledes.
Jeg kan ikke lide peberfrugt, rejer og blegselleri.


Blegselleri og rejer er slet ikke menneskeføde....Blegselleri smager af sure sokker og rejer lugter af fisk der skulle have være smidt ud for længe siden :badr: :badr: :badr:

Peberfrugt kan jeg godt spise. Rå. Vær venlig ikke at tilberede det på nogen som helst måde....

Re: Fordi jeg siger det!

: 4. okt 2015, 13:09
af Daine
Fuck.exe skrev:Er der virkelig nogen der smører brødet med margarine? :8: :tie: :whine:


Min kollega kan ikke lide smør, så hun bruger margarine. Det bedste hun ved er et rundstykke med margarine og sukker :badr:

Re: Fordi jeg siger det!

: 4. okt 2015, 13:37
af Whoosh
Daine skrev:
Min kollega kan ikke lide smør, så hun bruger margarine. Det bedste hun ved er et rundstykke med margarine og sukker :badr:

Min far har fortalt at de efter krigen var helt vilde efter margarine. Man kunne kun få smør de sidste år inden befrielsen.
I dag kan han slet ikke forstå hvorfor. :-D

Re: Fordi jeg siger det!

: 4. okt 2015, 18:46
af Evapeva
Wizzze skrev:En krebinet SKAL laves med halvt kalv og flæsk, og skal vendes i æg og rasp, og NEJ det hedder ikke en karbonade!


Enig i fremgangsmåden, meeeen det hedder SÅ meget en karbonade! :lol:

Re: Fordi jeg siger det!

: 4. okt 2015, 18:49
af Evapeva
Der skal ikke hverken majs eller ananas på en pizza!

Fuldkornsbrød eller bare let groft brød har bare så meget mere smag i sig end lorte-hvidt brød. Uadr.

Jeg hader osse de der knaldhvide rundstykker og den slags... Min mand elsker dem til gengæld. :genert:

Re: Fordi jeg siger det!

: 4. okt 2015, 19:08
af pisimodvind
Daine skrev:
Fuck.exe skrev:Er der virkelig nogen der smører brødet med margarine? :8: :tie: :whine:


Min kollega kan ikke lide smør, så hun bruger margarine. Det bedste hun ved er et rundstykke med margarine og sukker :badr:


øv :(

Re: Fordi jeg siger det!

: 4. okt 2015, 20:41
af vibbsen
Daine skrev:
Fuck.exe skrev:Er der virkelig nogen der smører brødet med margarine? :8: :tie: :whine:


Min kollega kan ikke lide smør, så hun bruger margarine. Det bedste hun ved er et rundstykke med margarine og sukker :badr:


Jeg har nogen seriøse margarine traumer fra min barndom :lol: :lol: :lol: :lol:

Min ene moster serverede altid sådan en chokoladelagkage med smørcreme når vi var på besøg. Men fordi smør var så dyrt brugte hun margarine istedet :/ :nej: :shock: :tie: :puke: ....Seriøst, jeg rørte ikke kage med smørcreme før jeg var sidst i 30'er....Tro faktisk det var til vores datters barnedåb hvor kagen vi fik lavet var smurt op med smørcreme....Og smagte pragtfuldt....

Idag gufler jeg henrykt kage med smørcreme i mig...Hvis jeg er sikker på at det er smør vel og mærke.

Vi talte faktisk om det sidste vi fætre og kusiner var samlet. Og alle var flade af grin...Ikke mindst mine fætre som jo er vokset op med margarine istedet for smør....

Re: Fordi jeg siger det!

: 6. okt 2015, 05:50
af vibbsen
Lemonella skrev:Til dem der nu tror, jeg er fedt-forskrækket, må jeg hellere sige, at jeg steger bøffer med fedtkanten på.
Sådan en lækker højrebsbøf med tyk fedtkant på, skal steges så fedtet er brunt og sprødt. Vil man så skære den fra før man spiser den, ja så fred være med det, men den skal være på imens bøffen steger. Det giver nu engang den bedste smag.


"Smagen sidder i fedtet"

Re: Fordi jeg siger det!

: 6. okt 2015, 12:56
af Maoam
vibbsen skrev:
Flora skrev:Humus er stærkt opreklameret. Det smager ikke godt og ser ikke særlig lækkert ud. Og dem der siger det er toplækkert lyver! :sur:


Sådan har jeg det med sushi....Rå fisk og klæbrige ris ???? Ikke en delikatesse i Fru Vibbsens verden...Heller ikke selvom man ruller det ind i tang og serverer det med diverse smarte dyppelser....


Rå fisk, klæbelige ris, slimet tang og stærk syltet ingefær og wasabi, der brænder i munden længe efter man har spist det. Nej tak.

Re: Fordi jeg siger det!

: 6. okt 2015, 16:34
af FitBrideToBE
Helsebølge eller ej.. skyr.. det smager af bræk og minder mest af alt om en våd form for kompakt skumsluknings skum fra brandslukkere.. Det skal fandme ikke i munden!

Re: Fordi jeg siger det!

: 6. okt 2015, 17:27
af Ally
Indmad og tofu - nej tak.

Re: Fordi jeg siger det!

: 6. okt 2015, 17:47
af vibbsen
FitBrideToBE skrev:Helsebølge eller ej.. skyr.. det smager af bræk og minder mest af alt om en våd form for kompakt skumsluknings skum fra brandslukkere.. Det skal fandme ikke i munden!


Skyr skulle fandme forbydes......Det er mig en gåde hvorfor mejerierne skal blive ved med at opfinde det ene erstatningsprodukt efter det andet hvor man går på kompromis med smag, konsistens og egnethed....Og det er en kilde til evig provokation at jeg faktisk nærmest skal føle mig som en skurk fordi jeg ikke vil have skummetmælksyoghurt, fløde uden fedt eller cremefraise med en højere fedtprocent end 9.


Hvis man ikke kan gør det ordentlig, så skal man slet ikke gøre det.
Citat Vibbsen 6/10-2015

Re: Fordi jeg siger det!

: 7. okt 2015, 08:18
af sigge
Efter min sommerferie på Island er jeg faktisk blevet meget positivt stemt overfor skyr - men det skal være dem med smag (vanille, blåbær el.lign) og ikke naturel. Jeg præsterede faktisk på en af feriedagene at spise skyr til alle 3 hovedmåltider (om aftenen var det dog ikke hovedmåltidet, men en del af desserten).
Men jeg kommer ikke til at erstatte cremefraiche med skyr i f.eks. dressing til coleslaw, tunmousse eller waldorfsalat. Det skal kun spises som morgenmad, dessert eller bruges i opskrifter, som er lavet med skyr som udgangspunkt.