Sangius skrev:Bacon er overvurderet.
Fordi jeg siger det!
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
Det dér med at godt "italienskagtigt" brød skal serveres "med lidt god olivenolie til" ... (Alene den der Østerbro-krukke-formulering - jeg får TICS. I røven).
Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort.
Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort.
1
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
Paris Love skrev:ManicNinja skrev:Kan ellers godt lide kartofler i mange afskygninger - både gratin, mos, hasselbach, pommes og rösti er fx fantastiske! Men kartoffelmadder ... Fatter hat! Hold nu op med al jeres rå løg, ristede løg, mayo, karse og hvaharvi. Det nytter ikke. Kartoffelmadder får bøger om forvaltningsret og skattelovgivning til at fremstå som underholdning på højeste plan. Jeg.gider.ikke.æde.det.
Jeg kan ikke lide det når der kommer andet end kartoffel på rugbrødet.
Kun rugbrød og kogt kartoffel
Godt så. Sagen er hermed endnu mere klar: Jeg snupper forvaltningsret. Så æder du den dér røvsyge kartoffelmad
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Fordi jeg siger det!
ManicNinja skrev:Det dér med at godt "italienskagtigt" brød skal serveres "med lidt god olivenolie til" ... (Alene den der Østerbro-krukke-formulering - jeg får TICS. I røven).
Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort.
Hvis nu folk gad at købe en ordentlig olivenolie med friskkværnet peber - tror jeg du kunne blive omvendt. Det der l....olie 1L til en flad halvtredser - det er bare ikke godt.
Jeg serverer altid rigtig smør og GOD olivenolie til mine hjemmebage brød - og jeg er altså ret langt fra Østerbro-krukken
1
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Fordi jeg siger det!
Wizzze skrev:Sangius skrev:Bacon er overvurderet.
Henter du høtyven Wizze - så tænder jeg bålet?
2
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Fordi jeg siger det!
Sevii skrev:Remoulade er godt for sjælen.
Remoulade smager af sur numse - basta!
1
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
dykkersild skrev:ManicNinja skrev:Det dér med at godt "italienskagtigt" brød skal serveres "med lidt god olivenolie til" ... (Alene den der Østerbro-krukke-formulering - jeg får TICS. I røven).
Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort.
Hvis nu folk gad at købe en ordentlig olivenolie med friskkværnet peber - tror jeg du kunne blive omvendt. Det der l....olie 1L til en flad halvtredser - det er bare ikke godt.
Jeg serverer altid rigtig smør og GOD olivenolie til mine hjemmebage brød - og jeg er altså ret langt fra Østerbro-krukken
Nej. Var på italiensk gourmetrestaurant. Der smagte det heller ikke godt. Har boet i Grækenland og kender godt forskel på olivenolier ... Det er lækkert til mange marinader og til visse stegninger. Men det har IKKE noget at gøre på brød.
1
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Fordi jeg siger det!
ManicNinja skrev:dykkersild skrev:ManicNinja skrev:Det dér med at godt "italienskagtigt" brød skal serveres "med lidt god olivenolie til" ... (Alene den der Østerbro-krukke-formulering - jeg får TICS. I røven).
Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort.
Hvis nu folk gad at købe en ordentlig olivenolie med friskkværnet peber - tror jeg du kunne blive omvendt. Det der l....olie 1L til en flad halvtredser - det er bare ikke godt.
Jeg serverer altid rigtig smør og GOD olivenolie til mine hjemmebage brød - og jeg er altså ret langt fra Østerbro-krukken
Nej. Var på italiensk gourmetrestaurant. Der smagte det heller ikke godt. Har boet i Grækenland og kender godt forskel på olivenolier ... Det er lækkert til mange marinader og til visse stegninger. Men det har IKKE noget at gøre på brød.
Beklager Manic - så må du søge lægen og få tjekket dine løg - det er den eneste mulighed.
3
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Fordi jeg siger det!
dykkersild skrev:ManicNinja skrev:dykkersild skrev:ManicNinja skrev:Det dér med at godt "italienskagtigt" brød skal serveres "med lidt god olivenolie til" ... (Alene den der Østerbro-krukke-formulering - jeg får TICS. I røven).
Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort.
Hvis nu folk gad at købe en ordentlig olivenolie med friskkværnet peber - tror jeg du kunne blive omvendt. Det der l....olie 1L til en flad halvtredser - det er bare ikke godt.
Jeg serverer altid rigtig smør og GOD olivenolie til mine hjemmebage brød - og jeg er altså ret langt fra Østerbro-krukken
Nej. Var på italiensk gourmetrestaurant. Der smagte det heller ikke godt. Har boet i Grækenland og kender godt forskel på olivenolier ... Det er lækkert til mange marinader og til visse stegninger. Men det har IKKE noget at gøre på brød.
Beklager Manic - så må du søge lægen og få tjekket dine løg - det er den eneste mulighed.
AHHHH - jeg mener naturligvis smagsløg!
3
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
Fair nok. Skal vi følges derned, så kan du få tjekket hovedet?
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
dykkersild skrev:Sevii skrev:Remoulade er godt for sjælen.
Remoulade smager af sur numse - basta!
Det er kun, fordi du ikke har smagt luksusudgaven ...
1
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
Jordbær er virkelig en kedelig dessert. Især hvis det bare er med fløde/mælk/creme fraiche. Og folk sukrer dem som regel aldrig.
"Jamen, det her er ægte danske jordbær. De er jo søde i sig selv her i sæsonen. Og de bliver da ødelagt med sukker."
Beklager, de smager lidt syrligt og ellers ikke rigtigt af noget. Jeg er vild med nærmest alle andre bær. Er der jordbær til dessert, vil jeg egentlig helst springe desserten helt over eller tage et stykke chokolade til kaffen i stedet. Hvis I propper dem i en tærte, vil jeg måske begynde at overveje det. Men det vil helt sikkert være tærtebunden, der smager bedst!
"Jamen, det her er ægte danske jordbær. De er jo søde i sig selv her i sæsonen. Og de bliver da ødelagt med sukker."
Beklager, de smager lidt syrligt og ellers ikke rigtigt af noget. Jeg er vild med nærmest alle andre bær. Er der jordbær til dessert, vil jeg egentlig helst springe desserten helt over eller tage et stykke chokolade til kaffen i stedet. Hvis I propper dem i en tærte, vil jeg måske begynde at overveje det. Men det vil helt sikkert være tærtebunden, der smager bedst!
Senest rettet af ManicNinja 30. maj 2016, 12:18, rettet i alt 1 gang.
2
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Fordi jeg siger det!
ManicNinja skrev:Fair nok. Skal vi følges derned, så kan du få tjekket hovedet?
Er det så nu, at jeg er glad for at være hunkøn
1
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Fordi jeg siger det!
dykkersild skrev:ManicNinja skrev:Fair nok. Skal vi følges derned, så kan du få tjekket hovedet?
Er det så nu, at jeg er glad for at være hunkøn
Måske. Jeg er på en sær måde stolt over at være et hunkøn med løg.
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Fordi jeg siger det!
ManicNinja skrev:Jordbær er virkelig en kedelig dessert. Især hvis det bare er med fløde/mælk/creme fraiche. Og folk sukrer dem som regel aldrig.
"Jamen, det her er ægte danske jordbær. De er jo søde i sig selv her i sæsonen. Og de bliver da ødelagt med sukker."
Beklager, de smager lidt syrligt og ellers ikke rigtigt af noget. Jeg er vild med nærmest alle andre bær. Er der jordbær til dessert, vil jeg egentlig helst springe desserten helt over eller tage et stykke chokolade til kaffen i stedet. Hvis I propper dem i en tærte, vil jeg måske begynde at overveje det. Men det vil helt sikkert være tærtebunden, der smager bedst!
Her er vi til gengæld enige. Vi har nogle venner som har stor køkkenhave og de er på ferie - åbenbart lige der hvor deres jordbær er bedst. Vi fik af vide, at vi så gerne måtte tage af dem - det blev næsten sagt som fik vi overdraget kronjuvelerne. Jeg turde ikke sige højt, at de altså bare bliver til syltetøj.
2