Side 33 af 140

Re: Fordi jeg siger det!

: 23. jun 2016, 14:44
af ManicNinja
Oveditlevsen skrev:
ManicNinja skrev:Jo til hvad? :deer:

Danskerne har stemt i Dans undersøgelse, var det ikke det som du var uenig i? :gruble:


Jeg formulerede mig måske uklart: Godt være de (vi) stemte flæsk ind som nationalret. Men det er boller i karry de æder. Blot det, jeg mente. :)

Re: Fordi jeg siger det!

: 23. jun 2016, 14:48
af Oveditlevsen
ManicNinja skrev:
Oveditlevsen skrev:
ManicNinja skrev:Jo til hvad? :deer:

Danskerne har stemt i Dans undersøgelse, var det ikke det som du var uenig i? :gruble:


Jeg formulerede mig måske uklart: Godt være de (vi) stemte flæsk ind som nationalret. Men det er boller i karry de æder. Blot det, jeg mente. :)

Okay, nu er jeg også med :)

Re: Fordi jeg siger det!

: 23. jun 2016, 14:49
af Mani
Lemonella skrev:
Mani skrev:
ManicNinja skrev:
Oveditlevsen skrev:Alt hvad Dan Jørgensen og Socialdemokraterne har gjort forkert og vil gøre forkert i fremtiden er tilgivet, da de tog initiativ til konkurrencen som med største selvfølgelighed gjorde stegt flæsk med persillesovs til nationalret. :dance: :banan: :sol:


Nja. Det kan de beslutte herfra og til evigheden. Da danskerne selv skulle stemme, blev det boller i karry. Eller også var det sådan en opgørelse, hvor man spurgte en masse danskere, hvad de havde spist til aften dagen før. Og der havde flest så spist boller i karry.

En trist dag i Danmarks historie. Boller i karry er SÅ klamt!

Men det kan kun være fordi boller i karry sviner mindre at lave end stegt flæsk med persillesovs :gruble:


Stegt flæsk behøver ikke, at svine. Man lægger bare flæsket på en bageplade med bagepapir, krydrer det og lægger et stykke bagepapir oven på. Så ind i ovnen på 200 grader på øverste rille og lad det stå til det har den ønskede farve og sprødhed.
Ovnen er ikke specielt snavset, når bare man husker bagepapiret øverst. :)
Jamen, pladen bliver snavset :panik:
Og en plade er heller ikke nok :panik:

Re: Fordi jeg siger det!

: 24. jun 2016, 11:35
af sigge
Nu har jeg lyst til stegt flæsk. Det er bare ikke lige vejr til at lave det, synes jeg.

Re: Fordi jeg siger det!

: 24. jun 2016, 16:20
af POCKETKITTEN
Rødt kød er lidt ulækkert. Med mindre det er roastbeef.

Nu dukker jeg mig for tæsk.

Re: Fordi jeg siger det!

: 24. jun 2016, 19:09
af Daine
Ærter er godt. Mange ærter er meget godt :savl: :savl:

image.jpeg

Re: Fordi jeg siger det!

: 24. jun 2016, 19:22
af Persnikedy
Rødt kød, selv roastbeef, er mad der ikke er færdiglavet endnu

Re: Fordi jeg siger det!

: 24. jun 2016, 21:31
af ManicNinja
Persnikedy skrev:Rødt kød, selv roastbeef, er mad der ikke er færdiglavet endnu


:gisp:

Rødt kød er det bedste! :savl: Jeg begynder at græde, hvis nogen har gennemstegt min roastbeef eller endnu værre - min steak. :whine: Eller en hakkebøf. Kedelige, kedelige hakkebøf kan kun reddes ved at stege den sprød udenpå og lade den være stort set rå indeni ... :fløjt:

Re: Fordi jeg siger det!

: 24. jun 2016, 21:54
af Persnikedy
ManicNinja skrev:
Persnikedy skrev:Rødt kød, selv roastbeef, er mad der ikke er færdiglavet endnu


:gisp:

Rødt kød er det bedste! :savl: Jeg begynder at græde, hvis nogen har gennemstegt min roastbeef eller endnu værre - min steak. :whine: Eller en hakkebøf. Kedelige, kedelige hakkebøf kan kun reddes ved at stege den sprød udenpå og lade den være stort set rå indeni ... :fløjt:


nej nej nej :tie:

Der er da intet der kan ødelægge fx en burger som når den er lysserød i midten. Og jeg spiser slet ikek steak fordi de aldrig er gennemstegte og roastbeef spiser jeg altid endestykkerne hvor jeg slipper for undertilberedt mad

Giv mig kød der er samme farve hele vejen igennem!

(hvis vi nogensinde deler en oksemørbrad eller ligende må du gerne få hele midten :blomst: )

Re: Fordi jeg siger det!

: 25. jun 2016, 02:48
af Animi
Kød der er helt gennemstegt smager som en gammel tør støvle :tie:

Re: Fordi jeg siger det!

: 25. jun 2016, 06:15
af Ado
At gennemstege en roastbeef eller en steak er et overgreb på kødet. Det mister al smag og tilbage er der bare et kedeligt stykke kød, som har lige så meget smag, som oblater.

Re: Fordi jeg siger det!

: 25. jun 2016, 06:22
af ManicNinja
Persnikedy skrev:
ManicNinja skrev:
Persnikedy skrev:Rødt kød, selv roastbeef, er mad der ikke er færdiglavet endnu


:gisp:

Rødt kød er det bedste! :savl: Jeg begynder at græde, hvis nogen har gennemstegt min roastbeef eller endnu værre - min steak. :whine: Eller en hakkebøf. Kedelige, kedelige hakkebøf kan kun reddes ved at stege den sprød udenpå og lade den være stort set rå indeni ... :fløjt:


nej nej nej :tie:

Der er da intet der kan ødelægge fx en burger som når den er lysserød i midten. Og jeg spiser slet ikek steak fordi de aldrig er gennemstegte og roastbeef spiser jeg altid endestykkerne hvor jeg slipper for undertilberedt mad

Giv mig kød der er samme farve hele vejen igennem!

(hvis vi nogensinde deler en oksemørbrad eller ligende må du gerne få hele midten :blomst: )


Det bliver alle tiders, Persnikedy! Så skal vi have din mormors vafler til dessert! Har bagt dem nogle gange til forskellige. Og alle er guldstændigt i svime!

Re: Fordi jeg siger det!

: 25. jun 2016, 06:30
af kidkomb
Hvis kød ikke kunne steges rødt, så ville jeg blive vegetar.

Re: Fordi jeg siger det!

: 25. jun 2016, 06:32
af kidkomb
Lemonella skrev:
Stegt flæsk behøver ikke, at svine. Man lægger bare flæsket på en bageplade med bagepapir, krydrer det og lægger et stykke bagepapir oven på. Så ind i ovnen på 200 grader på øverste rille og lad det stå til det har den ønskede farve og sprødhed.
Ovnen er ikke specielt snavset, når bare man husker bagepapiret øverst. :)

Krydrer det? :forvirret:
Skal der ikke kun salt på?
*øjner chancen for at lære noget spændende*

Re: Fordi jeg siger det!

: 25. jun 2016, 08:50
af Sevii
Koriander må man ikke putte i mad! Heller ikke mynte! :gammel:
Folk må jo være vanvittige når de gør sådan noget imod dem selv, og andre.