Nytårsmenuen 2016
-
- Indlæg: 171
- Tilmeldt: 16. jan 2016, 12:50
- Kort karma: 24
- Likede indlæg: 172
Re: Nytårsmenuen 2016
Vi skal have hovedret og dessert.
Hovedret: hakkebøf a la kæreste (han vil ikke lave traditionelle hakkebøffer, men nogen der er piftet op med diverse), rodfrugtefritter af rødbede, kartofler og gulerødder med timian, bagte tomater, whiskeysovs og måske noget grønt til.
Dessert: Min kæreste vil lave den og jeg må ikke vide hvad det er
Hovedret: hakkebøf a la kæreste (han vil ikke lave traditionelle hakkebøffer, men nogen der er piftet op med diverse), rodfrugtefritter af rødbede, kartofler og gulerødder med timian, bagte tomater, whiskeysovs og måske noget grønt til.
Dessert: Min kæreste vil lave den og jeg må ikke vide hvad det er
0
- Anlewi
- Indlæg: 2612
- Tilmeldt: 21. maj 2016, 12:13
- Kort karma: 178
- Geografisk sted: Storkøbenhavn
- Likede indlæg: 3908
Re: Nytårsmenuen 2016
No1 skrev:Jeg mangler lidt inspiration til en menu, hvor man ikke skal bruge en ovn til at tilberede. Min kæreste har en simpel bordovn, hvor vi kan lave bagte kartofler og varme brød, men ikke så meget andet.
Winersnitzel mit alles
1
selvom man er tyk kan man godt have tynd mave
Re: Nytårsmenuen 2016
Vi er vist kommet på plads med:
Jordskoksuppe og kammuslinger
Bøf bearnaise med fritter, bønner og langtidsbagte tomater
Cheesecake brownie med hindbærskum (og bananasplit til ungerne)
Sammensat af ønsker fra voksne og børn.
Jordskoksuppe og kammuslinger
Bøf bearnaise med fritter, bønner og langtidsbagte tomater
Cheesecake brownie med hindbærskum (og bananasplit til ungerne)
Sammensat af ønsker fra voksne og børn.
0
Re: Nytårsmenuen 2016
Forret: Rugbrødschips med creme fraiche, stenbiderrogn, rødløg, agurk, dild og citron.
Hovedret: Kylling i parmaskinke med flødekartofler, grovflutes med hvidløgssmør, samt grøn salat med rødløg, cherrytomater og vinaigrette.
Dessert: Brownie med vaniljeis og hindbær.
Hovedret: Kylling i parmaskinke med flødekartofler, grovflutes med hvidløgssmør, samt grøn salat med rødløg, cherrytomater og vinaigrette.
Dessert: Brownie med vaniljeis og hindbær.
1
Re: Nytårsmenuen 2016
Dronningehapsere: Blinis med kaviar, Crustader med rejer og creme af havtorn og mynte, udhulede melonkugler med hummerskum og jomfruhummer haler. Mynte og sød-marinerede agurkeskåle, med hummerklo salat.
Forret: Roulade af røget laks med kryddercreme, karamelliseret kammusling i skal, smørdampet hummerhale og mini rejecocktail anrettet på julesalat.
Mellemret: Kongehusets Champagnesuppe
Hovedret: Trio af Krondyrmørbrad, velhængt okseculotte og Lammekrone, med Pommes Rissoles, Pommes Duchesse og en Hasselback kartoffel samt kantarelsovs, trøffel bearnaise og kold myntesovs.
Dessert: Is, frugt og kage, endnu ikke helt fastlagt
Forret: Roulade af røget laks med kryddercreme, karamelliseret kammusling i skal, smørdampet hummerhale og mini rejecocktail anrettet på julesalat.
Mellemret: Kongehusets Champagnesuppe
Hovedret: Trio af Krondyrmørbrad, velhængt okseculotte og Lammekrone, med Pommes Rissoles, Pommes Duchesse og en Hasselback kartoffel samt kantarelsovs, trøffel bearnaise og kold myntesovs.
Dessert: Is, frugt og kage, endnu ikke helt fastlagt
2
Do as I say!
- didas
- Indlæg: 2145
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:28
- Kort karma: 404
- Geografisk sted: Amager
- Likede indlæg: 5792
Re: Nytårsmenuen 2016
Dronningehapsere: Tunmousse på minitoast med brøndkarse og emmentaler med vindruer
Forret: Carpaccio med parmesan, olie, ruccola, brød og hvidløgssmør
Hovedret: Cajun tørmarineret blackened lakseside tilberedt på grillen med små kartofler vendt i timian og olie og bagt i ovnen og persillesmør
Dessert: Blandet is i nøddekurve med frisk frugt
Natmad: Røde hotdogs og popcorn
Forret: Carpaccio med parmesan, olie, ruccola, brød og hvidløgssmør
Hovedret: Cajun tørmarineret blackened lakseside tilberedt på grillen med små kartofler vendt i timian og olie og bagt i ovnen og persillesmør
Dessert: Blandet is i nøddekurve med frisk frugt
Natmad: Røde hotdogs og popcorn
0
I was dropped as a baby into a pool of awesomeness and glitter
Re: Nytårsmenuen 2016
Vi bliver 2 voksne og 2 børn på 5 år, så vores menu bliver børnevenlig.
Forret springer vi over.
Hovedret: Culottesteg, hasselbagte kartofler, bønner med bacon svøb, hj.lavet bearnaise og gnavegrønt.
Dessert: brownie med chokolademousse og vanilieis til.
Forret springer vi over.
Hovedret: Culottesteg, hasselbagte kartofler, bønner med bacon svøb, hj.lavet bearnaise og gnavegrønt.
Dessert: brownie med chokolademousse og vanilieis til.
0
Re: Nytårsmenuen 2016
Nu har jeg fået det hele på plads.
Dronningehapsere:
Krustader med tunmousse
Minitoast med laks og Philadelphia
Dadler med bacon
Butterdegssnegle med kantarelost
Forret:
Stegte kammuslinger med parmaskinkecreme
Tunmousse til børnene
Hovedret:
Oksemørbrad , tror jeg griller den hvis ikke det regner (nøddesteg til vegetaren)
Portvinssauce
Bagte cherry tomater
Mini Pommes Anna
Bagte hele hvidløg
Lasagne til børnene (har min datter bestilt. "Pft, oksemørbrad " )
Dessert:
Hindbær/granatæble parfait på blondie bund med hvid chokoladepynt (med karamelsauce eller hindbær pure, hvad synes i?)
Snacks:
Gnavegrønt og chips med dip
Resterne af julekonfekt og chokolader
Kransekage
Dronningehapsere:
Krustader med tunmousse
Minitoast med laks og Philadelphia
Dadler med bacon
Butterdegssnegle med kantarelost
Forret:
Stegte kammuslinger med parmaskinkecreme
Tunmousse til børnene
Hovedret:
Oksemørbrad , tror jeg griller den hvis ikke det regner (nøddesteg til vegetaren)
Portvinssauce
Bagte cherry tomater
Mini Pommes Anna
Bagte hele hvidløg
Lasagne til børnene (har min datter bestilt. "Pft, oksemørbrad " )
Dessert:
Hindbær/granatæble parfait på blondie bund med hvid chokoladepynt (med karamelsauce eller hindbær pure, hvad synes i?)
Snacks:
Gnavegrønt og chips med dip
Resterne af julekonfekt og chokolader
Kransekage
1
Re: Nytårsmenuen 2016
Ahaha EDIT - vi har ændret hele menu'en sammen her til aften.
Vi bliver bare os 4 herhjemme, og det bliver jävla kullt.
Dronningehapsere: Pindehapsere: Paté med cornichoner (man er vel gravid?!), ost & druer, druer og saltstænger til ungerne.
Forret: Blomkålssuppe med varmrøget laks https://www.arla.dk/opskrifter/blomkals ... oget-laks/
Hovedret: Lammeculotte med flødekartofler og bagte tomater.
Dessert: Blåbærislagkage med lakrids og hvid chokolade http://majavase.dk/blaabaerislagkage
Snacks: Købte sager, sikkert nødder og chips, ellers rester af pindemadderne.
Kl. 24: Kransekagetop a la manden. Han er skidegod til at bage/bygge sådan en bette satan.
Drikkelse: Black & white russians til manden (efter denne opskrift: http://www.madogbolig.dk/opskrifter/dri ... taarsaften), farverige mocktails til mig.
Vi bliver bare os 4 herhjemme, og det bliver jävla kullt.
Dronningehapsere: Pindehapsere: Paté med cornichoner (man er vel gravid?!), ost & druer, druer og saltstænger til ungerne.
Forret: Blomkålssuppe med varmrøget laks https://www.arla.dk/opskrifter/blomkals ... oget-laks/
Hovedret: Lammeculotte med flødekartofler og bagte tomater.
Dessert: Blåbærislagkage med lakrids og hvid chokolade http://majavase.dk/blaabaerislagkage
Snacks: Købte sager, sikkert nødder og chips, ellers rester af pindemadderne.
Kl. 24: Kransekagetop a la manden. Han er skidegod til at bage/bygge sådan en bette satan.
Drikkelse: Black & white russians til manden (efter denne opskrift: http://www.madogbolig.dk/opskrifter/dri ... taarsaften), farverige mocktails til mig.
Senest rettet af Evapeva 29. dec 2016, 22:16, rettet i alt 1 gang.
0
Kom lad os gå. Kom lad os se. Gennem tusind verdner venter vægtløs kærlighed.
Et fyrtårn af fornuft i et hav af vrøvl.
Et fyrtårn af fornuft i et hav af vrøvl.
Re: Nytårsmenuen 2016
didas skrev:Dronningehapsere: Tunmousse på minitoast med brøndkarse og emmentaler med vindruer
Forret: Carpaccio med parmesan, olie, ruccola, brød og hvidløgssmør
Hovedret: Cajun tørmarineret blackened lakseside tilberedt på grillen med små kartofler vendt i timian og olie og bagt i ovnen og persillesmør
Dessert: Blandet is i nøddekurve med frisk frugt
Natmad: Røde hotdogs og popcorn
Yay det skal jeg indtage
0
Tryk på *
- Ado
- Indlæg: 13002
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3538
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55904
- Kontakt:
Re: Nytårsmenuen 2016
Jeg tror jeg laver noget tapas-agtigt. En masse forskellige salater, tilbehør, brød, kød, dressinger/dip. Noget vi kan sidde og hygge med over lang tid og noget, som jeg kan forberede og så jeg slipper for at stå over komfuret, når gæsterne kommer.
Og så skal vi have brownie, frugtspyd og hjemmelavet is til dessert.
Og et eller andet til dronningens tale.
Jeg er ikke så langt endnu.
Og så skal vi have brownie, frugtspyd og hjemmelavet is til dessert.
Og et eller andet til dronningens tale.
Jeg er ikke så langt endnu.
0
Donna Martin Graduates!
Re: Nytårsmenuen 2016
Pandesteg skrev:
Vi overvejer nedenstående menu fra en af vores lokale restauranter. Ikke at vi kan spise 6 retter, men så var der gode rester til 1. nytårsdag
Forret nr. 1
Dehydreret torsk i sennep
serveres med Aigo Bouide consomme suppe og salvie butterdej fleuron.
Forret nr. 2
HOTDOG a la sønderjysk nytår
Stegt hjemmelavet kålpølse, glaseret kartoffelbrød, grønkål og mayonnaise, syltede rødbeder, sprød og sød grønkål og sprød hamburgerryg.
Forret nr. 3
Halv hummer
med aioli, kryddersalat og focaccia.
Hovedret
Beef Wellington
Indbagt oksemørbrad med svampe, fars og parmaskinke. Brændende kærlighed kage, saltbagt skalotteløg, røget svampepure og jordskokrösti og whiskysauce.
Ost
Det ikke BARE brie
Brie de Meaux - Den Hvide Dame fra Unika
Med solbær kompot, honning og rugkiks
Dessert
After Eight
Chokolade – kærlighed – hygge – mynte
Vi har bestilt ovenstående og så regner jeg med vi spiser hummeren, hovedret og dessert og gemmer de to andre forretter og osten til 1. Januar.
Vi skal ikke have dronningehapser, blot lidt chips/saltstænger og en drink (aperol spritz).
Ja og så selvføgelig kransekage og lækker champagne til midnat... jeg glæder mig
0
Don’t drink the Kool-Aid!
- LadyFox
- Indlæg: 19646
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2446
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46291
Re: Nytårsmenuen 2016
Forret: Tunmousse, noget brød, med tomat og dild.
Hovedret: Culottesteg med fondant kartofler og champignonsovs - grønsagerne er der ikke styr på.
Dessert: Creme Brulee.
Hovedret: Culottesteg med fondant kartofler og champignonsovs - grønsagerne er der ikke styr på.
Dessert: Creme Brulee.
0
...
Re: Nytårsmenuen 2016
Man har en plan til man laver en ny
Nu står den på hjemmelavede forårsruller og Strangas kage til dessert Udfra at jeg ikke kan spise særlig meget af gangen uden at få kvalme, og forårsruller kan man jo snildt småsnacke en hel aften
Nu står den på hjemmelavede forårsruller og Strangas kage til dessert Udfra at jeg ikke kan spise særlig meget af gangen uden at få kvalme, og forårsruller kan man jo snildt småsnacke en hel aften
0