Så er jeg færdig
Vi bliver 7.
Hapsere: (Det blev alligevel mit job): Butterdejssnegle med philadelphia løg-flødeost og cheddar, minitoast med artiskoktapenade og serranoskinke. Drink: Granatæblesaft med en smule vodka og dansk vand.
Forretten: Medbringes af gæst, jeg vil lige spørge ham om der skal brød til, for så laver jeg "verdens bedste brød" - skal alligevel bruge det til midnatssnack. Det bliver rejecocktails siger gæsten.
Hovedret bliver oksemørbrad sous vide (brunes i smør med masser af kryddergrønt efterfølgende) med Pommes Anna, rødvinsglace, glaserede forårsløg, svampemix og sweet potato fritter med sesam. Manden har desuden bedt om bearnaise, så det kommer der en skål ind med.
Dessert bliver blødende chokoladekage med kugle af honningrørt vanilieis, og jordbærkaviar. Pyntes med lidt blåbær og ananaskirsebær.
Midnatssnack bliver oste-pesto brød, trekanter af majspandekager med tacokrydret oksekødsfyld og enkelte nachos. Guacamole til. Fingermad - vi er sikkert halvfulde og spiser nok ikke meget på det tidspunkt.
Jeg fandt frosne jordbær på tilbud, så aftenen vil også byde på en masse lækre strawberry daiqueris (jeg aner ikke hvordan det staves).
Desuden Laber Larve drinks, Tom Collins og GnT´s.
Jeg har fået handlet, og har brugt 1800 kr.