Jeg har for første gang prøvet at lave remoulade i dag, og hold da op, der er jo virkelig stor variation på opskrifterne man kan Google.
Den variant jeg lavede, var en fedtfattig variant der var lidt Improviseret ud fra de opskrifter jeg læste. Den smagte nu fint nok, men ikke i nærheden af almindelig købe remoulade.
Hvilken opskrift bruger du,?
Hjemmelavet remoulade.
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Hjemmelavet remoulade.
Jeg har aldrig prøvet, men jeg er nysgerrig efter at høre, hvordan du lavede din.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Hjemmelavet remoulade.
Jeg synes Cervera råsyltet er fantastisk til remoulade. Jeg gider ikke lave det helt fra bunden, når denne blanding er så god. Den fåes både i en grov og en findelt version. Det røres bare med mayo eller evt andet mælkeprodukt http://www.cervera.dk/produkter/raasyltet/
Vi køber det i SuperBest/Meny.
Vi køber det i SuperBest/Meny.
1
“Den største ære i livet ligger ikke i aldrig at falde, men i at rejse os hver gang vi falder” (Nelson Mandela)
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14464
Re: Hjemmelavet remoulade.
Fru Sunshine skrev:Jeg har aldrig prøvet, men jeg er nysgerrig efter at høre, hvordan du lavede din.
Jeg brugte græsk yoghurt 0% og så noget amerikansk 0 kcal Mayo. Rørte det sammen med lidt sennep, karry, salt og peber, og et par dråber stewia fordi den blev lidt senneps besk. Og så puttede jeg fint hakkede corchioner, og finthakket blomkål og gulerødder der lige var blevet dampet halv mørt i.
Det blev sådan dressing agtig med en snert af remoulade smag. Men ganske glimrende i smagen og konsistensen
1
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14464
Re: Hjemmelavet remoulade.
Granny skrev:Jeg synes Cervera råsyltet er fantastisk til remoulade. Jeg gider ikke lave det helt fra bunden, når denne blanding er så god. Den fåes både i en grov og en findelt version. Det røres bare med mayo eller evt andet mælkeprodukt http://www.cervera.dk/produkter/raasyltet/
Vi køber det i SuperBest/Meny.
Det må jeg se efter, for det er alligevel voldsomt nokat købe et helt blomkål osv for at lave remoulade, men så må jeg lave noget suppe af resterne.
0
Re: Hjemmelavet remoulade.
Jeg starter med at lave en standard Mayo af æg, olie, sennep og hvidvinseddike.
Så tilsætter jeg karry og gurkemeje, der lige kort er brændt af på en pande, og så revet blomkål og finthakket pickles eller relish og så smages til med salt, peber og sukker.
Så tilsætter jeg karry og gurkemeje, der lige kort er brændt af på en pande, og så revet blomkål og finthakket pickles eller relish og så smages til med salt, peber og sukker.
2
Do as I say!