Hvad har du sidst bagt?
-
- Indlæg: 3293
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 15:23
- Kort karma: 561
- Geografisk sted: Vestsjælland
- Likede indlæg: 8892
Re: Hvad har du sidst bagt?
Rugbrød. Det er stadig ikke rigtig en succes, men nu er det da ikke mere klægt, end en tur på brødristeren gør det ok.
Jeg fatter ikke det kan være så svært
Jeg fatter ikke det kan være så svært
0
UH UH UH UH KORT
Hjemme i DK igen
Hjemme i DK igen
- LadyFox
- Indlæg: 19607
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2443
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46087
Re: Hvad har du sidst bagt?
Rabarbermuffins med hvid chokolade Skal nydes med min bedste veninde i morgen.
0
...
-
- Indlæg: 2530
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
- Kort karma: 170
- Likede indlæg: 4383
Re: Hvad har du sidst bagt?
D.itsen skrev:Rugbrød. Det er stadig ikke rigtig en succes, men nu er det da ikke mere klægt, end en tur på brødristeren gør det ok.
Jeg fatter ikke det kan være så svært
Jeg har verdens bedste og nemmeste opskrift, hvis det er.
0
- Marichen12
- Indlæg: 751
- Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:14
- Kort karma: 290
- Likede indlæg: 2046
Re: Hvad har du sidst bagt?
Så fik jeg bagt pærecrumble Elsker bare at noget så lækkert kan være så let at bage
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
Mor til 4...
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8603
Re: Hvad har du sidst bagt?
Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.
Den ser lækker ud. Har du en opskrift?
0
- Ado
- Indlæg: 12946
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55651
- Kontakt:
Re: Hvad har du sidst bagt?
Studsgaard skrev:Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.
Den ser lækker ud. Har du en opskrift?
Ja. Men jeg advarer dig. Den er virkelig sød! Du kan godt spare lidt af karamellen væk.
Bunden:
115 g. smør
175 g. mel
55 g. rørsukker
Fyld:
175 g. smør
115 g. rørsukker
3 spsk. lys sirup
400 gram kondenseret mælk
Overtræk:
200 g. mørk chokolade.
Kom smør, sukker og mel i foodprocessor til det binder sammen. Pres det ned i en franskbrødsform foret med bagepapir. Gæat den ud og bag den 20-25 min. til den er gylden. Køl af inden fyldet kommer på.
Put alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog det op og lad det koge ved konstant omrøring i ca. otte min. til det er meget tykt. Hæld det over kagebunden som stadig er i formen. Stil på køl.
Når karamellen er stivnet, hældes den smeltede chokolade over. Og kagen ryger på køl igen.
1
Donna Martin Graduates!
Re: Hvad har du sidst bagt?
Churros / Spanskrør
De blev ikke ret pæne, men de smagte godt
edit: ok, måske ikke bagt, men det startede da som en slags dej
De blev ikke ret pæne, men de smagte godt
edit: ok, måske ikke bagt, men det startede da som en slags dej
0
Re: Hvad har du sidst bagt?
Ado skrev:Studsgaard skrev:Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.
Den ser lækker ud. Har du en opskrift?
Ja. Men jeg advarer dig. Den er virkelig sød! Du kan godt spare lidt af karamellen væk.
Bunden:
115 g. smør
175 g. mel
55 g. rørsukker
Fyld:
175 g. smør
115 g. rørsukker
3 spsk. lys sirup
400 gram kondenseret mælk
Overtræk:
200 g. mørk chokolade.
Kom smør, sukker og mel i foodprocessor til det binder sammen. Pres det ned i en franskbrødsform foret med bagepapir. Gæat den ud og bag den 20-25 min. til den er gylden. Køl af inden fyldet kommer på.
Put alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog det op og lad det koge ved konstant omrøring i ca. otte min. til det er meget tykt. Hæld det over kagebunden som stadig er i formen. Stil på køl.
Når karamellen er stivnet, hældes den smeltede chokolade over. Og kagen ryger på køl igen.
Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?
0
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
- Ado
- Indlæg: 12946
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55651
- Kontakt:
Re: Hvad har du sidst bagt?
Sjo skrev:Ado skrev:Studsgaard skrev:Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.
Den ser lækker ud. Har du en opskrift?
Ja. Men jeg advarer dig. Den er virkelig sød! Du kan godt spare lidt af karamellen væk.
Bunden:
115 g. smør
175 g. mel
55 g. rørsukker
Fyld:
175 g. smør
115 g. rørsukker
3 spsk. lys sirup
400 gram kondenseret mælk
Overtræk:
200 g. mørk chokolade.
Kom smør, sukker og mel i foodprocessor til det binder sammen. Pres det ned i en franskbrødsform foret med bagepapir. Gæat den ud og bag den 20-25 min. til den er gylden. Køl af inden fyldet kommer på.
Put alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog det op og lad det koge ved konstant omrøring i ca. otte min. til det er meget tykt. Hæld det over kagebunden som stadig er i formen. Stil på køl.
Når karamellen er stivnet, hældes den smeltede chokolade over. Og kagen ryger på køl igen.
Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?
Ja, bare i en brødform. Men ja, det kunne faktisk lyde ret lækkert. Jeg tænker også, at man kunne putte nødder i bunden og evt. salte karamellen lidt?
1
Donna Martin Graduates!
Re: Hvad har du sidst bagt?
Ado skrev:Sjo skrev:
Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?
Ja, bare i en brødform. Men ja, det kunne faktisk lyde ret lækkert. Jeg tænker også, at man kunne putte nødder i bunden og evt. salte karamellen lidt?
Øj, det kunne være endda RIGTIG godt, tror jeg. Jeg købte "mælkemarmelade" sidst da jeg var i Frankrig, det er bare karamel, men måske skulle man forsøge sig med det?
0
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
- Ado
- Indlæg: 12946
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55651
- Kontakt:
Re: Hvad har du sidst bagt?
Sjo skrev:Ado skrev:Sjo skrev:
Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?
Ja, bare i en brødform. Men ja, det kunne faktisk lyde ret lækkert. Jeg tænker også, at man kunne putte nødder i bunden og evt. salte karamellen lidt?
Øj, det kunne være endda RIGTIG godt, tror jeg. Jeg købte "mælkemarmelade" sidst da jeg var i Frankrig, det er bare karamel, men måske skulle man forsøge sig med det?
Det synes jeg du skal gøre!
0
Donna Martin Graduates!
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8603
Re: Hvad har du sidst bagt?
Ado skrev:Sjo skrev:Ado skrev:Studsgaard skrev:Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.
Den ser lækker ud. Har du en opskrift?
Ja. Men jeg advarer dig. Den er virkelig sød! Du kan godt spare lidt af karamellen væk.
Bunden:
115 g. smør
175 g. mel
55 g. rørsukker
Fyld:
175 g. smør
115 g. rørsukker
3 spsk. lys sirup
400 gram kondenseret mælk
Overtræk:
200 g. mørk chokolade.
Kom smør, sukker og mel i foodprocessor til det binder sammen. Pres det ned i en franskbrødsform foret med bagepapir. Gæat den ud og bag den 20-25 min. til den er gylden. Køl af inden fyldet kommer på.
Put alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog det op og lad det koge ved konstant omrøring i ca. otte min. til det er meget tykt. Hæld det over kagebunden som stadig er i formen. Stil på køl.
Når karamellen er stivnet, hældes den smeltede chokolade over. Og kagen ryger på køl igen.
Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?
Ja, bare i en brødform. Men ja, det kunne faktisk lyde ret lækkert. Jeg tænker også, at man kunne putte nødder i bunden og evt. salte karamellen lidt?
Nu har jeg afprøvet den idag.
Jeg byttede halvdelen af melet i bunden ud med hakkede mandler.
Det var rigtig godt.
Og nøj det er en lækker og meget farlig kage. Men alle både voksne og børn var vilde med den.
Og der er til mange inden kage da man ikke skal have ret meget - tror faktisk den vil være god som en Desert med syrlige bær og en klat os til.
0
Re: Hvad har du sidst bagt?
FruDulle skrev:Frugtlæder barnet spiser det inden at det når at køle, så det er er hit
Hvad er det?
Edit: nå, jeg googlede. Det lyder lækkert og som et virkelig godt alternativ til slik! Hvad har du lavet det med? Vi har solbær og ribs pt, og senere får vi æbler, pærer og ferskner ... uh, der er mange muligheder, men jeg synes tit det ender lidt dårligt, når jeg eksperimenterer for meget .
0
Re: Hvad har du sidst bagt?
FruDulle skrev:Fræksak skrev:FruDulle skrev:Frugtlæder barnet spiser det inden at det når at køle, så det er er hit
Hvad er det?
Edit: nå, jeg googlede. Det lyder lækkert og som et virkelig godt alternativ til slik! Hvad har du lavet det med? Vi har solbær og ribs pt, og senere får vi æbler, pærer og ferskner ... uh, der er mange muligheder, men jeg synes tit det ender lidt dårligt, når jeg eksperimenterer for meget .
Har lavet med jordbær og jordbær/hindbær. Det er klart bedst med frisk frugt- altså ikke noget der har været frosset først. Jeg får en dehydrator engang i næste uge og SÅ skal der laves læder i læssevis
Du kan se hvad jeg gjorde her http://frurosenfeldt.dk/frugtlaeder/
Fedt, tak, det må prøves!
0
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Hvad har du sidst bagt?
Pæremuffins med hvid chokolade
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.