Mi55y skrev:MissIce skrev:Studsgaard skrev:Store lækre fastelavnsboller smæk fyldt med creme.
Eller det er i samarbejde med datteren, jeg lavede cremen og dejen til hun kom hjem fra skole, så har hun samlet dem. Skønt med sådan en let og børnevenlig dej.
Vil du også dele denne opskrift? Og fortælle om du selv har lavet cremen fra bunden eller om det er en Maizena-udgave?
Kan man egentlig komme andet end creme i gærbolle-varianten af fastelavnsboller? Fx syltetøj? Eller flække dem, og komme flødeskum i (som wienerbrøds-udgaven)? Jeg kan kun huske, at have fået dem med vaniljecreme
Jeg laver disse, der er virkelig lækre! Og meget nem dej at arbejde med, så det er ikke noget problem at lukke dem. Fik endda ros af svigermor over, at de var lukket meget flot.
http://kinna.dk/store-laekre-fastelavns ... r-af-creme
Det er nemlig dem.
De er tosse gode. Og virkelig lette at arbejde med.
Vi putter også noglegange en lille smule syltetøj i.