En hummersuppe, med uden topping?
Og i givet fald hvilken slags?
Jeg kan kun tænke på rejer og evt lidt rogn af en art?
Hurtig hjælp: topping til hummersuppe. Ja/nej - hvilken?
- Sophies-mor
- Indlæg: 9491
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Hurtig hjælp: topping til hummersuppe. Ja/nej - hvilken?
Sophies-mor skrev:En hummersuppe, med uden topping?
Og i givet fald hvilken slags?
Jeg kan kun tænke på rejer og evt lidt rogn af en art?
En klat fed creme fraiche og lidt hakket purløg og dild oven på. evt. et par dråber Cognac, hvis det ikke er i suppen allerede.
2
Do as I say!
- Sophies-mor
- Indlæg: 9491
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Hurtig hjælp: topping til hummersuppe. Ja/nej - hvilken?
Wizzze skrev:Sophies-mor skrev:En hummersuppe, med uden topping?
Og i givet fald hvilken slags?
Jeg kan kun tænke på rejer og evt lidt rogn af en art?
En klat fed creme fraiche og lidt hakket purløg og dild oven på. evt. et par dråber Cognac, hvis det ikke er i suppen allerede.
Det er aftalt, at manden ofrer lidt af hans pivdyre cognac til suppen, så den del er der styr på. Men det fik jeg ikke lige skrevet. Måske fordi jeg synes, at cognac'en "hører sig til"
Disclaimer: under forbehold for at nogle ikke kan tåle/ rører alkohol af den ene eller anden årsag.
Men creme fraiche og purløg lyder også godt. Tak
Senest rettet af Sophies-mor 4. mar 2017, 15:28, rettet i alt 1 gang.
0
Hæklerier på hjernen
- Sophies-mor
- Indlæg: 9491
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7809
Re: Hurtig hjælp: topping til hummersuppe. Ja/nej - hvilken?
MaybeBaby skrev:Rugbrødscrutoner .
Det kunne også være godt, tænker bare ikke, at jeg kan nå at lave det
Men vil under alle omstændigheder klart have det i baghovedet til næste gang
0
Hæklerier på hjernen
Re: Hurtig hjælp: topping til hummersuppe. Ja/nej - hvilken?
Wizzze skrev:Sophies-mor skrev:En hummersuppe, med uden topping?
Og i givet fald hvilken slags?
Jeg kan kun tænke på rejer og evt lidt rogn af en art?
En klat fed creme fraiche og lidt hakket purløg og dild oven på. evt. et par dråber Cognac, hvis det ikke er i suppen allerede.
Og har man lidt lakserogn pynter det virkelig fint oven på det hvide sammen med det grønne.
1