Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
godtnavn
Indlæg: 11157
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 1104
Likede indlæg: 12974

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf godtnavn » 17. jan 2017, 18:42

Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det :) Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.

Så har I et godt vegetarisk forslag?
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 9843
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1860
Likede indlæg: 9578

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Spjaerten » 17. jan 2017, 18:45

godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det :) Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.

Så har I et godt vegetarisk forslag?

Det er godt i stedet for smør eller andet på rugbrød under pålæg (kunne også være under avocado eller tomat)

Som dip til gulerodsstænger er det herregodt!
2
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Alphilia
Indlæg: 3440
Tilmeldt: 22. dec 2015, 15:22
Kort karma: 273
Likede indlæg: 3074

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Alphilia » 17. jan 2017, 18:46

godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det :) Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.

Så har I et godt vegetarisk forslag?


"Bindemiddel" i fx æggesalat? Eller tun/laksesalat hvis du spiser fisk?
1
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15466

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf HappyPaww » 17. jan 2017, 19:10

godtnavn skrev:Cirka 50 g buko natural, resten er brugt i en suppe, så noget andet end det :) Synes resten er for lille til det meste, og stadig for stor til jeg kan lide den bare dør.

Så har I et godt vegetarisk forslag?


Tag nogle portobello svampe og fjern stokken - hak stokken og steg med lidt finthakket løg. Rør stokke og løg sammen med flødeosten og kom på svampene. Salt og peber, evt et drys timian og så i ovnen :)
1
Brugeravatar
Purple Haze
Indlæg: 9080
Tilmeldt: 3. jan 2016, 16:04
Kort karma: 1018
Geografisk sted: Kbh.
Likede indlæg: 21922

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Purple Haze » 17. jan 2017, 21:01

Torn skrev:
Flora skrev:
Torn skrev:Kan man bruge kød-pålægsrester til noget? Alle retter jeg kan komme i tanke om, virker ikke lækre...


Afhængigt af hvad det er kunne du måske bruge det som pizzatopping eller som fyld i en omelet :)


Det er ikke helt dumt. Lige nu er det godt nok rullepølse. Tror simpelthen ikke jeg kan spise det som andet end pålæg. Desværre.


Jeg ville nok skære det i "tern" og komme det i pitabrød med salat og cremefraiche dressing.
1
Hello to all intelligent lifeforms everywhere!
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2840
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3479

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Torn » 31. jan 2017, 05:52

Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge. :P
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 13012
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 1557
Likede indlæg: 21767

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Pandesteg » 31. jan 2017, 08:08

Torn skrev:Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge. :P


I sandwich/toast/panini - en rugbrødstoast (altså i toastmaskine) med avocado og brie er megagodt! :love:
1
Don’t drink the Kool-Aid! :deer:
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2840
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3479

Re: Tråden for de gode råd til anvendelse af madrester

Indlægaf Torn » 31. jan 2017, 14:15

Lemonella skrev:
Torn skrev:Jeg har fået en brie. I hvilke madretter kan den anvendes? Jeg har forsøgt med kartoffelpizza med chorizo og brie, og det var rigtig godt. Men det magter jeg ikke hver aften i en uge. :P


Bagt brie smager rigtig godt.
http://withloveandsugar.dk/3409-2/


Kan brien bages, når der er skåret i den, eller vil smelteosten så flyde ud?
0

Tilbage til "Mad og drikke"