Falstria skrev:Pandesteg skrev:Tiger skrev:Pandesteg skrev:Vi har ekstreme mængder bittesmå sure/bitre kirsebær. Hvad i alverdens bruger jeg dem til?
Hvis det er sauerkirsch (surkirsebær), kan de måske bruges til marmelade eller grød?
Jeg har i hvert købt sauerkirsch marmelade i Tyskland og det var overraskende godt på fx ost
Jeg ved ikke hvad det er for en sort, men de er små og smager megabittert/surt. Ikke engang fuglene gider æde dem
Det er godt nok også tidligt... er du sikker på at de er modne?
Hvis det er syltekirsebær skal de jo være næsten sorte.
Fuglene skal nok spise dem når de er klar, det er stensikkert.
Alle vores kirsebærtræer bugner af modne bær, de er kulsorte. Nogle af træerne har søde bær og der hænger kun umodne/halvmodne bær og så en masse sten, hvor fuglene har fornøjet sig
Og så træerne med sure bær, som fuglene ikke har spist af (endnu), som er fyldt med sorte bær. Og de har faktisk hængt der de sidste par uger, derfor tænkte jeg, at de må være modne. Der ligger massevis af bær på græsset underneden træerne, så de falder af af sig selv, hvis ikke vi plukker dem.