MissIce skrev:Persnikedy skrev:MissIce skrev:Jeg skal lave en lagkage til noget sammenskuds-kagebord på arbejdet.
Vi har aftalt at jeg laver ėn på hvide bunde, lagt sammen med knuste marengs-kys rørt op med flødeskum. Jeg forestiller mig, at det bliver hvinende sødt. Tror I, at jeg kan smørre bindende med lemoncurd for at give et syrligt modspil - eller vil det blive en for underlig kombination?
Smagene vil virke, jeg har før fået en form for eton-mess med den blanding. Men jo, hvinende sødt. Kan du eventuelt tilsætte ekstra citron for at den får et spark?
Jeg har faktisk både friske lime og citroner liggende. Tror du det vil virke, at stænke bundene med frisk lime og citronsaft? Eller var det lemoncurden du ville tilsætte ekstra citron?
Jeg synes, lemoncurd og marengs lyder som en god kombination (med fløde og bunde), så er vi jo nærmest ovre i samme smag som lemon-meringue pie, og det smager godt.
Jeg tror ikke, jeg ville komme citrussaften på bundene, så hellere lidt ekstra i lemoncurden, hvis den ikke er syrlig nok i sig selv. (Det er jo ret nemt at lave selv, og så kan man styre syre-sukker-balancen.)
You can't spell awesome without me.