Jeg påtænker at lave lasagne i morgen. Sidst jeg lavede det havde jeg fire gulerødder til overs, som jeg smed i minihakkeren og derefter i kødsovsen, det blev udmærket.
Denne gang har jeg blomkål, som jeg ikke har fået brugt. Kan jeg gøre det samme med det? Det må ikke blive for "pruttet"
Tråden til de små spørgsmål
- PaleSeptember
- Indlæg: 11715
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 922
- Likede indlæg: 18917
- Misantropen
- Indlæg: 17066
- Tilmeldt: 23. aug 2018, 19:36
- Kort karma: 1080
- Likede indlæg: 21318
Re: Tråden til de små spørgsmål
PaleSeptember skrev:Jeg påtænker at lave lasagne i morgen. Sidst jeg lavede det havde jeg fire gulerødder til overs, som jeg smed i minihakkeren og derefter i kødsovsen, det blev udmærket.
Denne gang har jeg blomkål, som jeg ikke har fået brugt. Kan jeg gøre det samme med det? Det må ikke blive for "pruttet"
Jeg har ikke gjort det med kødsovs, men bl.a i sovsen til boller i karry. Jeg synes ikke det har smagt pruttet. Jeg ville ikke være så bekymret for det ved retter som kødsovs, medmimdre det var en virkelig smagsneutral- eller fattig en af slagsen.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har fået noget gullaschkød i en ToGoodToGo pose. Hvis ikke lige man er til gullasch, hvad kan man så lave med det? Gerne noget der ikke er alt for vintertungt, nu de varme temperaturer er kommet
0
Don’t drink the Kool-Aid!
-
- Indlæg: 2254
- Tilmeldt: 17. aug 2015, 17:05
- Kort karma: 221
- Likede indlæg: 4615
Re: Tråden til de små spørgsmål
.Magic. skrev:Er der mon et sted i Fields man spiser godt? Helst ikke sushi.
Efter den indiske er lukket, synes jeg virkelig der mangler et ordentlig spisested i Fields.
Lige overfor ligger café Puls, som er god.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Jeg har fået noget gullaschkød i en ToGoodToGo pose. Hvis ikke lige man er til gullasch, hvad kan man så lave med det? Gerne noget der ikke er alt for vintertungt, nu de varme temperaturer er kommet
Plejer sådan noget gullaschkød ikke at være okay mørt? I så fald ville jeg lave nogle grillpyd eller en wokret med det. Hvis ikke der direkte står på pakken, at det kræver lang tilberedning.
0
You can't spell awesome without me.
- PaleSeptember
- Indlæg: 11715
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 922
- Likede indlæg: 18917
Re: Tråden til de små spørgsmål
sigge skrev:Pandesteg skrev:Jeg har fået noget gullaschkød i en ToGoodToGo pose. Hvis ikke lige man er til gullasch, hvad kan man så lave med det? Gerne noget der ikke er alt for vintertungt, nu de varme temperaturer er kommet
Plejer sådan noget gullaschkød ikke at være okay mørt? I så fald ville jeg lave nogle grillpyd eller en wokret med det. Hvis ikke der direkte står på pakken, at det kræver lang tilberedning.
Nej gullaschkød plejer at skulle simre længe for at blive mørt.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kan man snitte rå løg til hotdogs dagen før, eller bliver de kedelige og for svovlholdige?
0
- Skorstenen
- Indlæg: 4913
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 553
- Likede indlæg: 8845
Re: Tråden til de små spørgsmål
Torn skrev:Kan man snitte rå løg til hotdogs dagen før, eller bliver de kedelige og for svovlholdige?
Det kan man. Jeg har arbejdet mange år i grillbar som ung, de blev altid hakket dagen før. I en skål på køl med film over så er det all good
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Skorstenen skrev:Torn skrev:Kan man snitte rå løg til hotdogs dagen før, eller bliver de kedelige og for svovlholdige?
Det kan man. Jeg har arbejdet mange år i grillbar som ung, de blev altid hakket dagen før. I en skål på køl med film over så er det all good
Alletiders!
0
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5695
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1492
- Likede indlæg: 23072
Re: Tråden til de små spørgsmål
Inviterer til surprise party for min mand. En lille, budgetvenlig reception, hvor jeg har tænkt mig at servere bobler og kage.
Men hvad drikker man til sådan en anledning? Måske noget mere moderne end Asti?
Men hvad drikker man til sådan en anledning? Måske noget mere moderne end Asti?
0
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
-
- Indlæg: 7155
- Tilmeldt: 29. sep 2015, 06:34
- Kort karma: 969
- Likede indlæg: 9551
Re: Tråden til de små spørgsmål
Torn skrev:Skorstenen skrev:Torn skrev:Kan man snitte rå løg til hotdogs dagen før, eller bliver de kedelige og for svovlholdige?
Det kan man. Jeg har arbejdet mange år i grillbar som ung, de blev altid hakket dagen før. I en skål på køl med film over så er det all good
Alletiders!
Men køleskabet kan godt komme til at lugte af pølsevogn.
1
- PaleSeptember
- Indlæg: 11715
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 922
- Likede indlæg: 18917
Re: Tråden til de små spørgsmål
Sorenspige skrev:Torn skrev:Skorstenen skrev:Torn skrev:Kan man snitte rå løg til hotdogs dagen før, eller bliver de kedelige og for svovlholdige?
Det kan man. Jeg har arbejdet mange år i grillbar som ung, de blev altid hakket dagen før. I en skål på køl med film over så er det all good
Alletiders!
Men køleskabet kan godt komme til at lugte af pølsevogn.
Lukkede bøtter er vel vejen frem.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Tråden til de små spørgsmål
POCKETKITTEN skrev:Inviterer til surprise party for min mand. En lille, budgetvenlig reception, hvor jeg har tænkt mig at servere bobler og kage.
Men hvad drikker man til sådan en anledning? Måske noget mere moderne end Asti?
En rose cremant eller champagne
Eller bare champagne
Aperol spritz eller Hugo spritz
1