Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
ina
Indlæg: 1654
Tilmeldt: 9. sep 2015, 12:01
Kort karma: 300
Likede indlæg: 2148

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf ina » 9. jan 2018, 18:27

Jeg kan ikke lige blive enig med mig selv..

Ville I servere “natmad”/“skrubafmad” til en barnedåb?

Dåben er kl 11 i kirken, bagefter pølse- og ostebord og så kaffe og kage.
0
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 15643
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 2064
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 21849

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Daine » 9. jan 2018, 18:31

ina skrev:Jeg kan ikke lige blive enig med mig selv..

Ville I servere “natmad”/“skrubafmad” til en barnedåb?

Dåben er kl 11 i kirken, bagefter pølse- og ostebord og så kaffe og kage.

Jeg ville ikke gøre det. Hvis I ved der er nogle der bliver ‘hængende’ i forbindelse med evt oprydning eller lign, ville jeg nok sørge for noget suppe eller noget. Men ellers ikke, jeg synes egentlig kun det hører sig “store” fester til.

(Alternativt kunne de få rester fra pølse/ostebordet)
2
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Brugeravatar
ina
Indlæg: 1654
Tilmeldt: 9. sep 2015, 12:01
Kort karma: 300
Likede indlæg: 2148

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf ina » 9. jan 2018, 18:56

Daine skrev:
ina skrev:Jeg kan ikke lige blive enig med mig selv..

Ville I servere “natmad”/“skrubafmad” til en barnedåb?

Dåben er kl 11 i kirken, bagefter pølse- og ostebord og så kaffe og kage.

Jeg ville ikke gøre det. Hvis I ved der er nogle der bliver ‘hængende’ i forbindelse med evt oprydning eller lign, ville jeg nok sørge for noget suppe eller noget. Men ellers ikke, jeg synes egentlig kun det hører sig “store” fester til.

(Alternativt kunne de få rester fra pølse/ostebordet)



Tak. :kys:

Det er vores tredje barnedåb og vi har ikke gjort det de to andre gang. Denne gang har vi valgt at invitere lidt flere udover den nærmeste familie og så blev jeg pludselig i tvivl om vi “burde”.

Men du har ret i at vi kan sætte rester af pølsebordet på, hvis nogle bliver sultne igen. :gogo:
1
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1774
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 629
Likede indlæg: 4736

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf achillaxedprune » 15. jan 2018, 21:55

Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)
0
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.
Finidut
Indlæg: 311
Tilmeldt: 26. feb 2016, 12:32
Kort karma: 29
Likede indlæg: 298

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Finidut » 15. jan 2018, 22:29

achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)



Brødrene Price har engang lavet et program, hvor de lavede shawarma. Jeg synes at kunne huske, at de også selv lavede en dressing til, så hvis man kunne finde den, kunne den måske give lidt inspiration.

Edit: Fandt dette link: https://www.dr.dk/mad/opskrift/pita-med-shawarma. Jeg ved dog ikke, om det er det, du søger.
0
Brugeravatar
Falstria
Indlæg: 5442
Tilmeldt: 18. aug 2016, 02:07
Kort karma: 586
Likede indlæg: 3267

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Falstria » 15. jan 2018, 22:47

achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)


Det er hvidløget der gør'et
0
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 6454
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 477
Likede indlæg: 9547

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf sigge » 16. jan 2018, 14:19

achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)



Jeg svarer lige på noget andet end det, du spørger om. :lol2: Men jeg synes, at Krafts cremefraiche dressing med purløg smager ret meget som den, de bruger på mit lokale pizzeria. Har du prøvet den?

Billede
0
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1774
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 629
Likede indlæg: 4736

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf achillaxedprune » 16. jan 2018, 14:24

Finidut skrev:
achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)



Brødrene Price har engang lavet et program, hvor de lavede shawarma. Jeg synes at kunne huske, at de også selv lavede en dressing til, så hvis man kunne finde den, kunne den måske give lidt inspiration.

Edit: Fandt dette link: https://www.dr.dk/mad/opskrift/pita-med-shawarma. Jeg ved dog ikke, om det er det, du søger.


Mange tak for link... men jeg tror, at deres forslag til dressing er for fed. Jeg er i hvert fald temmelig sikker på, at det ikke er en blanding af mayonnaise og creme fraise, man får fra pizzeriaet. :-p
...men den smager sikkert godt!
1
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1774
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 629
Likede indlæg: 4736

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf achillaxedprune » 16. jan 2018, 14:26

sigge skrev:
achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)



Jeg svarer lige på noget andet end det, du spørger om. :lol2: Men jeg synes, at Krafts cremefraiche dressing med purløg smager ret meget som den, de bruger på mit lokale pizzeria. Har du prøvet den?

Billede



Jeg må prøve den... jeg kan ikke huske alle de dressinger, jeg har prøvet i min søgen. Kunne jo være meget nemmere, hvis det kunne købes færdigt!
0
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.
Mette
Indlæg: 290
Tilmeldt: 28. aug 2015, 11:43
Kort karma: 9
Likede indlæg: 283

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Mette » 16. jan 2018, 16:03

achillaxedprune skrev:
sigge skrev:
achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)



Jeg svarer lige på noget andet end det, du spørger om. :lol2: Men jeg synes, at Krafts cremefraiche dressing med purløg smager ret meget som den, de bruger på mit lokale pizzeria. Har du prøvet den?

Billede



Jeg må prøve den... jeg kan ikke huske alle de dressinger, jeg har prøvet i min søgen. Kunne jo være meget nemmere, hvis det kunne købes færdigt!

Jeg har flere gange købt yndlingsdressingen af kebabmanden;)
0
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1774
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 629
Likede indlæg: 4736

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf achillaxedprune » 16. jan 2018, 17:24

Mette skrev:Jeg har flere gange købt yndlingsdressingen af kebabmanden;)


Er den hjemmelavet eller kan man lokke et navn ud af dig? ... men god idé måske at købe det fra det lokale grisseria. :gruble: Hvor lang tid kan sådan noget holde sig monstro?
0
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.
Finidut
Indlæg: 311
Tilmeldt: 26. feb 2016, 12:32
Kort karma: 29
Likede indlæg: 298

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Finidut » 16. jan 2018, 17:30

achillaxedprune skrev:
Finidut skrev:
achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)



Brødrene Price har engang lavet et program, hvor de lavede shawarma. Jeg synes at kunne huske, at de også selv lavede en dressing til, så hvis man kunne finde den, kunne den måske give lidt inspiration.

Edit: Fandt dette link: https://www.dr.dk/mad/opskrift/pita-med-shawarma. Jeg ved dog ikke, om det er det, du søger.


Mange tak for link... men jeg tror, at deres forslag til dressing er for fed. Jeg er i hvert fald temmelig sikker på, at det ikke er en blanding af mayonnaise og creme fraise, man får fra pizzeriaet. :-p
...men den smager sikkert godt!


Du har helt ret. Læste lige efter, og det er jo nærmest halvt/halvt af mayonnaise/creme fraiche!
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 5362
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1384
Likede indlæg: 5287

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Spjaerten » 16. jan 2018, 17:34

achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)


Her i huset spiser vi den her. Og den er SÅ god

De har biks i Kødbyen og så kan den købes her:

https://www.meat-market.dk/shop/chilidr ... -273p.html

Men ved ikke hvor man ellers kan få den eller lign.
0
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1774
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 629
Likede indlæg: 4736

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf achillaxedprune » 16. jan 2018, 17:38

Spjaerten skrev:
achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)


Her i huset spiser vi den her. Og den er SÅ god

De har biks i Kødbyen og så kan den købes her:

https://www.meat-market.dk/shop/chilidr ... -273p.html

Men ved ikke hvor man ellers kan få den eller lign.


Jeg tror faktisk, at de sælger det mærke i min lokale Føtex. Det er alligevel en gigantisk dunk, man skal købe... men hvis jeg ser den deroppe, så bliver jeg nød til at prøve. Tak for tip!
1
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.
Mette
Indlæg: 290
Tilmeldt: 28. aug 2015, 11:43
Kort karma: 9
Likede indlæg: 283

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Mette » 16. jan 2018, 18:07

Spjaerten skrev:
achillaxedprune skrev:Nogen som kan en opskrift på den type dressing, som bruges til kebab/dürum af pizzariaer? Sådan en creme fraise-dressing, helt standard.

Jeg har prøvet en del købedressinger, men ingen rammer smagen... Er der nogen her på debatten, der kan en opskrift? :)


Her i huset spiser vi den her. Og den er SÅ god

De har biks i Kødbyen og så kan den købes her:

https://www.meat-market.dk/shop/chilidr ... -273p.html

Men ved ikke hvor man ellers kan få den eller lign.


Det er den jeg har købt af kebabmanden. Bare i creme fraiche udgaven :)
0

Tilbage til "Mad og drikke"