Juki skrev:Juki skrev:2SHY skrev:Juki skrev:2SHY skrev:Hvis jeg skulle lave en banankage og for en gangs skyld skulle lave noget fyld/mousse dertil (som ikke er mørk chokolade halløj), hvad ville så passe dertil?
Noget syrligt måske
Vil citron eller appelsin passe til? Hvis det er en konkret opskrift du har i tankerne.
Det er egentlig bare den gamle klassiske fra Karolines Køkken (som Arla vist bare har overtaget?)
Jeg tænkte på evt at smide lidt valnødder i for at få lidt knas men det kan der lige så godt være i fyldet
Jeg tænkte også om noget friskt kunne være noget. Hindbærmousse agtigt? Jeg har set nogen der bruger karamel dertil men jeg tror simpelthen det bliver for vammelt i længden
Jeg har gemt en lignende opskrift på computeren, men jeg er selvfølgelig på fra mobilen nu. Jeg tjekker lige om jeg skulle have gemt den på Pinterest.
Her var den https://www.lullumut.com/2015/07/11/ops ... alnoedder/
Den her kan måske også bruges https://www.udeoghjemme.dk/opskrifter/s ... -tranebaer Jeg tænker man vel sagtens kan skifte tørrede tranebær ud med hindbær Jeg ville nok selv undlade perlesukker på toppen, men det er jo en smagssag.
Ah jeg tænkte mere som i noget mousse/creme agtigt fordi det er længe siden jeg har lavet den slags
I mellemtiden har jeg fundet en opskrift på noget hindbær flødeskum som min mor har lavet før, så nu tror jeg bare jeg bruger det. Også selvom det måske ikke passer super godt sammen