Tråden til de små spørgsmål
Re: Tråden til de små spørgsmål
Er der nogen der har spottet okra i et supermarked?
0
cat has nine lives babe
nine lives to itself
but you only got one
x
nine lives to itself
but you only got one
x
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).
Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge
Ingen bud?
Jeg har lavet denne nogle gange: http://www.alt.dk/mad/opskrift/gryderet ... tion=Index
Altid med stor succes. Den er dog ikke så spicy...
1
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).
Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge
Ingen bud?
Jeg ville lave sorte gryde.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?
0
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hvad egner sig godt som tilbehør til tunfrikadeller, så det bliver et aftensmåltid?
Har tidligere kun fået det serveret som frokostret med rugbrød osv. men jeg gider ikke rugbrød til aftensmad.
Har tidligere kun fået det serveret som frokostret med rugbrød osv. men jeg gider ikke rugbrød til aftensmad.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?
Ja. Jeg plejer ikke at gøre det.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?
Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Muspel skrev:Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?
Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.
Det gør vi. Fedest. Tak
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.
Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
0
Forarget kan man altid blive
En bruger du ikke kan nå
Re: Tråden til de små spørgsmål
Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.
Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
HappyPaww skrev:Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.
Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?
Dåseasparges er planen. Jeg kan ikke mindes at have brugt sådan nogle til noget før, så jeg kender ikke rigtig konsistensen på dem i forvejen
0
Forarget kan man altid blive
En bruger du ikke kan nå
Re: Tråden til de små spørgsmål
Juki skrev:HappyPaww skrev:Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.
Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?
Dåseasparges er planen. Jeg kan ikke mindes at have brugt sådan nogle til noget før, så jeg kender ikke rigtig konsistensen på dem i forvejen
Så er de i forvejen udkogte - så ved opvarmning koger de bare lidt yderligere ud
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Perfekt! Tak skal I have
0
Forarget kan man altid blive
En bruger du ikke kan nå
- didas
- Indlæg: 2145
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:28
- Kort karma: 404
- Geografisk sted: Amager
- Likede indlæg: 5792
Re: Tråden til de små spørgsmål
Er der nogle af jer, der har set, om man kan købe færdiglavede profiteroles med creme et sted? Jeg kan huske, at Netto engang havde nogle på frost, der bare skulle tøes op, men ved ikke om de stadig har dem.
0
I was dropped as a baby into a pool of awesomeness and glitter