Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Sophaya
Indlæg: 2973
Tilmeldt: 22. aug 2015, 11:26
Kort karma: 624
Likede indlæg: 6642

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sophaya » 28. jan 2016, 20:41

Er der nogen der har spottet okra i et supermarked?
0
cat has nine lives babe
nine lives to itself
but you only got one

x
Muspel
Indlæg: 3881
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 768
Likede indlæg: 10761

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 28. jan 2016, 21:16

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har lavet denne nogle gange: http://www.alt.dk/mad/opskrift/gryderet ... tion=Index

Altid med stor succes. Den er dog ikke så spicy...
1
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1738
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 16695

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 28. jan 2016, 21:22

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?

Jeg ville lave sorte gryde.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 13010
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 1556
Likede indlæg: 21765

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 4. feb 2016, 07:32

Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?
0
Don’t drink the Kool-Aid! :deer:
Brugeravatar
Lucia
Indlæg: 1551
Tilmeldt: 20. dec 2015, 14:42
Kort karma: 66
Likede indlæg: 2158

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lucia » 6. feb 2016, 10:35

Hvad egner sig godt som tilbehør til tunfrikadeller, så det bliver et aftensmåltid?

Har tidligere kun fået det serveret som frokostret med rugbrød osv. men jeg gider ikke rugbrød til aftensmad.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2839
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3477

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 11:51

Pandesteg skrev:Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?


Ja. Jeg plejer ikke at gøre det.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2839
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3477

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 11:51

Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?
0
Muspel
Indlæg: 3881
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 768
Likede indlæg: 10761

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 6. feb 2016, 12:14

Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?


Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2839
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3477

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 12:19

Muspel skrev:
Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?


Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.


Det gør vi. Fedest. Tak :)
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 10021
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 785
Likede indlæg: 14759

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Juki » 7. feb 2016, 11:50

Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
0
Forarget kan man altid blive

En bruger du ikke kan nå :cool2:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15466

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 7. feb 2016, 12:10

Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 10021
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 785
Likede indlæg: 14759

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Juki » 7. feb 2016, 12:31

HappyPaww skrev:
Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?

Dåseasparges er planen. Jeg kan ikke mindes at have brugt sådan nogle til noget før, så jeg kender ikke rigtig konsistensen på dem i forvejen :-D
0
Forarget kan man altid blive

En bruger du ikke kan nå :cool2:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15466

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 7. feb 2016, 12:51

Juki skrev:
HappyPaww skrev:
Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?

Dåseasparges er planen. Jeg kan ikke mindes at have brugt sådan nogle til noget før, så jeg kender ikke rigtig konsistensen på dem i forvejen :-D

Så er de i forvejen udkogte - så ved opvarmning koger de bare lidt yderligere ud :D
1
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 10021
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 785
Likede indlæg: 14759

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Juki » 7. feb 2016, 16:56

Perfekt! Tak skal I have :D
0
Forarget kan man altid blive

En bruger du ikke kan nå :cool2:
Brugeravatar
didas
Indlæg: 2145
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:28
Kort karma: 404
Geografisk sted: Amager
Likede indlæg: 5792

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf didas » 7. feb 2016, 19:43

Er der nogle af jer, der har set, om man kan købe færdiglavede profiteroles med creme et sted? Jeg kan huske, at Netto engang havde nogle på frost, der bare skulle tøes op, men ved ikke om de stadig har dem.
0
I was dropped as a baby into a pool of awesomeness and glitter :dance:

Tilbage til "Mad og drikke"