LadyFox skrev:De bedste latte, mocha eller cappuccino på brev?
Har ikke erfaring med de varme drikke på brev, men hvis det har interesse kan jeg virkelig godt anbefale denne iskaffe
LadyFox skrev:De bedste latte, mocha eller cappuccino på brev?
musling skrev:LadyFox skrev:De bedste latte, mocha eller cappuccino på brev?
Har ikke erfaring med de varme drikke på brev, men hvis det har interesse kan jeg virkelig godt anbefale denne iskaffe
LadyFox skrev:musling skrev:LadyFox skrev:De bedste latte, mocha eller cappuccino på brev?
Har ikke erfaring med de varme drikke på brev, men hvis det har interesse kan jeg virkelig godt anbefale denne iskaffe
Det kan være jeg skal prøve den til sommer. Dog er det for at spare lidt penge på kantinen i løbet af dagen, og i undervisningen fortrækker jeg varm kaffe
musling skrev:LadyFox skrev:musling skrev:LadyFox skrev:De bedste latte, mocha eller cappuccino på brev?
Har ikke erfaring med de varme drikke på brev, men hvis det har interesse kan jeg virkelig godt anbefale denne iskaffe
Det kan være jeg skal prøve den til sommer. Dog er det for at spare lidt penge på kantinen i løbet af dagen, og i undervisningen fortrækker jeg varm kaffe
Har du overvejet instant?
I så fald kan jeg varmt anbefale den fra Änglamark - den kan vist også fås i Fakta under det der 365-mærke.
Lemonella skrev:PaleSeptember skrev:Hvad ville I servere af tilbehør til en lammekølle?
Smid lammekøllen på en rist i ovnen. Sæt en bradepande med rodfrugter, hvidløgsfed og kartofler neden under og lad kødsaften dryppe ned på rodfrugterne. Det smager så godt.
zembra1986 skrev:Jeg er lige ved at trykke køb på en veganer kasse fra Aarstiderne.....nogle der har prøvet den og kan rapportere? Det er til 1 person jeg har tænkt mig at bestille.....er det jeres erfaring at der er nok mad?
Lemonella skrev:Lam smager sjældent af får. Jeg har spist det masser af gange og det smager af lam.
Lemonella skrev:milisa skrev:Lemonella skrev:Lam smager sjældent af får. Jeg har spist det masser af gange og det smager af lam.
Jeg har også spist lam masser af gange, og jo, det kan smage af får! Netop når du lader fedtet, og dermed lanolinen, dryppe ned over grøntsager får du det, mange synes smager af uld. Lammekølle i sig selv smager IMO af uld....
Men anyways, jeg er bare generelt enig med Spjærten: Flødekartofler og en god salat. Alternativt a la Grækenland: Tzaziki og tomat+olivensalat, evt med bagt feta også.
Hvis lam smager af uld, er det et gammelt lam. Jo ældre lammet bliver, jo federe bliver det og ja, fedtet har en tendens til at smage af uld.
Lam, skal spises når det er under 4 måneder gammel, så er der ingen smag af uld.
PaleSeptember skrev:Hvad ville I servere af tilbehør til en lammekølle?
Alphilia skrev:Frisk koriander - hvad skal jeg bruge det store bundt til, jeg har købt?
Og hvordan opbevarer man bedst afskårne krydderurter?
sigge skrev:Det er langt om længe lykkedes mig at finde frosne mozzareallasticks, der bare skal varmes i ovnen. Nu vil jeg gerne bruge dem som hovedmåltid og ikke bare snack/forret, men jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg skal spise sammen med dem. Det må gerne være noget, der hæver lødigheden af det samlede måltid bare en anelse. Har I nogen gode forslag?