Tråden til de små spørgsmål
Re: Tråden til de små spørgsmål
Har lige opdaget at koteletter vi troede kunne holde til søndag, udløber i morgen. Problemet er at vi skal ud og spise med venner i morgen, så kan ikke få dem brugt der. Planen var at lave koteletter i fad søndag, men hvad hvis nu jeg bruner koteletterne i morgen formiddag og så kommer dem i køleskabet til søndag, så er det vel ok? eller ville i bare lade dem gå en dag over og så lave hele retten søndag?
ps. Fryseren kan dårligt nok lukke i forvejen, så det er ikke en option
ps. Fryseren kan dårligt nok lukke i forvejen, så det er ikke en option
0
Do as I say!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Wizzze skrev:Har lige opdaget at koteletter vi troede kunne holde til søndag, udløber i morgen. Problemet er at vi skal ud og spise med venner i morgen, så kan ikke få dem brugt der. Planen var at lave koteletter i fad søndag, men hvad hvis nu jeg bruner koteletterne i morgen formiddag og så kommer dem i køleskabet til søndag, så er det vel ok? eller ville i bare lade dem gå en dag over og så lave hele retten søndag?
ps. Fryseren kan dårligt nok lukke i forvejen, så det er ikke en option
Ville lade dem gå en dag over. Og så bare sørge for at brune dem godt af søndag. Ikke alt det der med opvarmning, nedkøling og opvarmning
1
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg købte en pakke skiveskåret gouda ost, da jeg var ude at handle tidligere på aftenen, men har netop opdaget at jeg har glemt at lægge den i køleskabet
Den har altså ligget udenfor køl i 4-5 timer, tror I den er uspiselig nu?
Den har altså ligget udenfor køl i 4-5 timer, tror I den er uspiselig nu?
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
zembra1986 skrev:Jeg købte en pakke skiveskåret gouda ost, da jeg var ude at handle tidligere på aftenen, men har netop opdaget at jeg har glemt at lægge den i køleskabet
Den har altså ligget udenfor køl i 4-5 timer, tror I den er uspiselig nu?
Jeg ville bare smide på køl, og så lugte til den når den skal bruges. Jeg tror den klarer sig!
0
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Tråden til de små spørgsmål
Lykke skrev:zembra1986 skrev:Jeg købte en pakke skiveskåret gouda ost, da jeg var ude at handle tidligere på aftenen, men har netop opdaget at jeg har glemt at lægge den i køleskabet
Den har altså ligget udenfor køl i 4-5 timer, tror I den er uspiselig nu?
Jeg ville bare smide på køl, og så lugte til den når den skal bruges. Jeg tror den klarer sig!
Lagde den på køl med samme, og den ligger stadig derinde uåbnet......kan mærke jeg er smånervøs ved at skulle åbne den
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
zembra1986 skrev:Lykke skrev:zembra1986 skrev:Jeg købte en pakke skiveskåret gouda ost, da jeg var ude at handle tidligere på aftenen, men har netop opdaget at jeg har glemt at lægge den i køleskabet
Den har altså ligget udenfor køl i 4-5 timer, tror I den er uspiselig nu?
Jeg ville bare smide på køl, og så lugte til den når den skal bruges. Jeg tror den klarer sig!
Lagde den på køl med samme, og den ligger stadig derinde uåbnet......kan mærke jeg er smånervøs ved at skulle åbne den
Det ville jo nærmest være ubærligt hvis gouda gik til spilde! Jeg tror på den
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Nogen der har lidt inspiration til, hvilket grønt tilbehør der er bare ok tilpasset brændende kærlighed?
At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier
At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier
0
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Tråden til de små spørgsmål
MyGirl skrev:zembra1986 skrev:Lykke skrev:zembra1986 skrev:Jeg købte en pakke skiveskåret gouda ost, da jeg var ude at handle tidligere på aftenen, men har netop opdaget at jeg har glemt at lægge den i køleskabet
Den har altså ligget udenfor køl i 4-5 timer, tror I den er uspiselig nu?
Jeg ville bare smide på køl, og så lugte til den når den skal bruges. Jeg tror den klarer sig!
Lagde den på køl med samme, og den ligger stadig derinde uåbnet......kan mærke jeg er smånervøs ved at skulle åbne den
Det ville jo nærmest være ubærligt hvis gouda gik til spilde! Jeg tror på den
Jeg har åbnet pakken nu og osten smager fint omend skiverne var lidt svære at få fra hinanden da de ligesom er smeltet lidt sammen efter at have lagt ude i stuetemperatur.
2
Re: Tråden til de små spørgsmål
MyGirl skrev:Nogen der har lidt inspiration til, hvilket grønt tilbehør der er bare ok tilpasset brændende kærlighed?
At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier
Jeg ville lave stegte grønne bønner til. Olie, løg, hvidløg på en pande sammen med bønner.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
MyGirl skrev:Nogen der har lidt inspiration til, hvilket grønt tilbehør der er bare ok tilpasset brændende kærlighed?
At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier
Kålsalat med en syrlig dressing.
2
Re: Tråden til de små spørgsmål
MyGirl skrev:Nogen der har lidt inspiration til, hvilket grønt tilbehør der er bare ok tilpasset brændende kærlighed?
At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier
Fintsnittet porre drysser jeg gerne udover.
Kogte gulerødder og ærter.
Grønne bønner.
Champignon, løg og squash - pandestegt.
2
Bøllen 08.06.2010
Billen 22.07.2014
IG blogger under navnet Strawberryonion
Billen 22.07.2014
IG blogger under navnet Strawberryonion
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kan man snitte gulerødder dagen i forvejen og så bare opbevare dem i køleskabet?
Jeg skal lave en salat med gulerødder, hvor de skal skæres i fine flade stimler på mandolinen og det ville være meget lettere, hvis jeg kunne ordne det lørdag og så bare samle salaten søndag formiddag, så den er klar til frokost.
Ville putte dem i vand og på køl, så burde de holde sig sprøde. Men er der noget, jeg har overset.
Jeg skal lave en salat med gulerødder, hvor de skal skæres i fine flade stimler på mandolinen og det ville være meget lettere, hvis jeg kunne ordne det lørdag og så bare samle salaten søndag formiddag, så den er klar til frokost.
Ville putte dem i vand og på køl, så burde de holde sig sprøde. Men er der noget, jeg har overset.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Akehurst2 skrev:Kan man snitte gulerødder dagen i forvejen og så bare opbevare dem i køleskabet?
Jeg skal lave en salat med gulerødder, hvor de skal skæres i fine flade stimler på mandolinen og det ville være meget lettere, hvis jeg kunne ordne det lørdag og så bare samle salaten søndag formiddag, så den er klar til frokost.
Ville putte dem i vand og på køl, så burde de holde sig sprøde. Men er der noget, jeg har overset.
Ja, hvis de ligger i vand. Det er ikke om hvis de lige er snittet, men derhen ad.
2
Bøllen 08.06.2010
Billen 22.07.2014
IG blogger under navnet Strawberryonion
Billen 22.07.2014
IG blogger under navnet Strawberryonion
Re: Tråden til de små spørgsmål
mulledit skrev:Akehurst2 skrev:Kan man snitte gulerødder dagen i forvejen og så bare opbevare dem i køleskabet?
Jeg skal lave en salat med gulerødder, hvor de skal skæres i fine flade stimler på mandolinen og det ville være meget lettere, hvis jeg kunne ordne det lørdag og så bare samle salaten søndag formiddag, så den er klar til frokost.
Ville putte dem i vand og på køl, så burde de holde sig sprøde. Men er der noget, jeg har overset.
Ja, hvis de ligger i vand. Det er ikke om hvis de lige er snittet, men derhen ad.
Tak for svar. De skal jo vendes i noget dressing, så hen ad frisksnittet er helt fint
0