Flora skrev:FormerlyKnownAs skrev:Jeg fik til jul en Delikurv med lidt forskelligt i. Der er bl.a. hvide asparges på glas og tun på glas. Jeg er ikke fan af sådan noget på glas udelukkende fordi jeg engang havde en veninde som havde pølser på glas og det var i min verden top klammo. Jeg har aldrig selv købt noget på glas udover det gængse som syltetøj, sennep og syltede sager.
Hvad stiller jeg op med de to ting udover at det bare ender bagerst i skabet og smides ud når det rammer udløbsdato om et årti?
De her er godt nok med dåsetun, men det fungerer nok ligeså fint med tun på glas. Jeg synes de smager godt
https://www.arla.dk/opskrifter/fiskefrikadeller-af-tun/
Tak. Jeg magter det ikke Varm tun fra dåse eller glas for den skyld, har altid virket sært på mig. måske noget tunsalat af en art kan gå an
Det er sjovt som man sidder fast i nogle af de forestillinger.