Tråden til de små spørgsmål
Re: Tråden til de små spørgsmål
Nogen, der har erfaring med frysning af fyldte squash? (De er fyldt med en "kødsovs", som jo snildt klarer frysning, men er mere i tvivl om squashene - de er tilberedt i går, og frygter, det bliver noget værre smat..)
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg skal afprøve den opskrift på luksushindbærsnitter, Pjeps gav i bagetråden. Der skal en crumble ovenpå, hvor der skal bruges lyst muscovadosukker. Det kan jeg så ikke lige opdrive i min by, så jeg pønser på at bruge lyst rørsukker og en lille smule sirup i stedet, tror I ikke, det vil blive næsten lige så godt?
1
You can't spell awesome without me.
Re: Tråden til de små spørgsmål
sigge skrev:Jeg skal afprøve den opskrift på luksushindbærsnitter, Pjeps gav i bagetråden. Der skal en crumble ovenpå, hvor der skal bruges lyst muscovadosukker. Det kan jeg så ikke lige opdrive i min by, så jeg pønser på at bruge lyst rørsukker og en lille smule sirup i stedet, tror I ikke, det vil blive næsten lige så godt?
Jeg erstatter jævnligt (lyst) muscovadosukker med rørsukker, så det ville jeg gøre uden bekymringer
2
- Pjeps
- Indlæg: 6344
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 771
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14592
Re: Tråden til de små spørgsmål
sigge skrev:Jeg skal afprøve den opskrift på luksushindbærsnitter, Pjeps gav i bagetråden. Der skal en crumble ovenpå, hvor der skal bruges lyst muscovadosukker. Det kan jeg så ikke lige opdrive i min by, så jeg pønser på at bruge lyst rørsukker og en lille smule sirup i stedet, tror I ikke, det vil blive næsten lige så godt?
Jeg brugte lys rørsukker og almindelig hvid chokolade, da det var hvad jeg kunne få i Netto
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kagebagere: hvor nemt er det at arbejde med sådan nogle fleksible bageringe? Altså sådan en metalring, så man kan lave forskellige diameter i kager.
Og er der nogen bund der er smartere end andre?
Og er der nogen bund der er smartere end andre?
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Ficus skrev:Kagebagere: hvor nemt er det at arbejde med sådan nogle fleksible bageringe? Altså sådan en metalring, så man kan lave forskellige diameter i kager.
Og er der nogen bund der er smartere end andre?
Nemt synes jeg. Men jeg har mest brugt dem på dej, der ikke flyder ret meget ud. Fx lagkagebunde. Så smækker jeg den bare ovenpå en bageplade med papir og fylder dej i med en sprøjtepose.
1
- Hunkat
- Indlæg: 7788
- Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
- Kort karma: 574
- Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
- Likede indlæg: 19143
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hvad ville I marinere en roastbeef i? Jeg får gæster i morgen og har tre stykker roastbeef som jeg vil lave i tre forskellige udgaver. Umiddelbart tænker jeg hvidløg(olie), måske hoisin, evt. rødvin.
Jeg er lidt lidt på bar bund her.
Tilbehøret bliver små kartofler, bearnaise og salat + tomatsalat.
Jeg er lidt lidt på bar bund her.
Tilbehøret bliver små kartofler, bearnaise og salat + tomatsalat.
0
L'enfer, c'est les autres
First debat-mover
First debat-mover
Persnikedy skrev
Hun er så på tværs at de skal have fat i de slæbebåde fra Suez kanalen
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Tråden til de små spørgsmål
Er der nogen af jer der ved om der er et sted i Århus hvor man kan få Bibimbap?
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Tråden til de små spørgsmål
En cheesecake købt hos bageren - hvor længe ville I spise af den efterfølgende?
0
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har 4 gråænder som jeg skal lave, de er på ca 500g stykket.
Jeg vil gerne lave dem lidt alla langtidsstegt med æble og svesker, men hvor længe tror i de skal have?
Jeg vil gerne lave dem lidt alla langtidsstegt med æble og svesker, men hvor længe tror i de skal have?
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
- Guilded_Lily
- Indlæg: 12731
- Tilmeldt: 12. sep 2015, 09:41
- Kort karma: 919
- Likede indlæg: 12467
Re: Tråden til de små spørgsmål
MyGirl skrev:En cheesecake købt hos bageren - hvor længe ville I spise af den efterfølgende?
Indtil den bliver sur - hvis den rækker så langt
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Guilded_Lily skrev:MyGirl skrev:En cheesecake købt hos bageren - hvor længe ville I spise af den efterfølgende?
Indtil den bliver sur - hvis den rækker så langt
Den er ret stor Tænkte måske bare, det var svært at smage, om den er sur, når den er syrlig af natur. Men jeg må smage mig frem!
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Normalt er jeg ikke så hys med sådan noget, men min mor satte alligevel griller i hovedet på mig...
Lørdag var vi til frokost hos de gamle, og fik tarteletter med høns i asparges Der var masser af rester tilbage, men sovsen kom først på køl ud på aftenen. Jeg ville gerne have det med hjem dagen efter, og fik en god portion pakket i fryseposer og sammen med et køleelement, da vi skulle til et andet arrangement søndag.
Da vi pakkede ud sidst på eftermiddagen i går, var det stadig helt koldt (vil dømme det som samme temperatur som det ville have haft hvis det lå i køleskab).
Min mor ringede så og sagde at hun ikke syntes vi skulle spise det (især i lyset af, at jeg er gravid). Men vil det mon ikke gå, hvis jeg sørger for at koge det rigtig godt igennem i aften..? Skal være alene hjemme, så det ville jo være dejlig nem aftensmad
Eller ville I af forsigtighedsprincip ikke spise det? Normalt ville jeg som nævnt ikke skænke det en tanke, og jeg har vist en rimelig hårdfør mave, og får utrolig sjældent madforgiftning.
Lørdag var vi til frokost hos de gamle, og fik tarteletter med høns i asparges Der var masser af rester tilbage, men sovsen kom først på køl ud på aftenen. Jeg ville gerne have det med hjem dagen efter, og fik en god portion pakket i fryseposer og sammen med et køleelement, da vi skulle til et andet arrangement søndag.
Da vi pakkede ud sidst på eftermiddagen i går, var det stadig helt koldt (vil dømme det som samme temperatur som det ville have haft hvis det lå i køleskab).
Min mor ringede så og sagde at hun ikke syntes vi skulle spise det (især i lyset af, at jeg er gravid). Men vil det mon ikke gå, hvis jeg sørger for at koge det rigtig godt igennem i aften..? Skal være alene hjemme, så det ville jo være dejlig nem aftensmad
Eller ville I af forsigtighedsprincip ikke spise det? Normalt ville jeg som nævnt ikke skænke det en tanke, og jeg har vist en rimelig hårdfør mave, og får utrolig sjældent madforgiftning.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
HappyPaww skrev:Normalt er jeg ikke så hys med sådan noget, men min mor satte alligevel griller i hovedet på mig...
Lørdag var vi til frokost hos de gamle, og fik tarteletter med høns i asparges Der var masser af rester tilbage, men sovsen kom først på køl ud på aftenen. Jeg ville gerne have det med hjem dagen efter, og fik en god portion pakket i fryseposer og sammen med et køleelement, da vi skulle til et andet arrangement søndag.
Da vi pakkede ud sidst på eftermiddagen i går, var det stadig helt koldt (vil dømme det som samme temperatur som det ville have haft hvis det lå i køleskab).
Min mor ringede så og sagde at hun ikke syntes vi skulle spise det (især i lyset af, at jeg er gravid). Men vil det mon ikke gå, hvis jeg sørger for at koge det rigtig godt igennem i aften..? Skal være alene hjemme, så det ville jo være dejlig nem aftensmad
Eller ville I af forsigtighedsprincip ikke spise det? Normalt ville jeg som nævnt ikke skænke det en tanke, og jeg har vist en rimelig hårdfør mave, og får utrolig sjældent madforgiftning.
Jeg ville ikke have noget problem med at spise det
2