Tråden til de små spørgsmål
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg ville ikke spise nogen ret, som havde overnattet på køkkenbordet.
1
Don’t drink the Kool-Aid!
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8603
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Jeg ville ikke spise nogen ret, som havde overnattet på køkkenbordet.
Enig her
0
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14464
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hvilken ost ville i bruge til kylling Gordon bleu ? Jeg synes dem man køber tit har en ost der nærmest bliver flydende.
Jeg har dog et stykke cheddar liggende det kan man vel egentlig godt bruge?
Jeg har dog et stykke cheddar liggende det kan man vel egentlig godt bruge?
0
- Stitch
- Indlæg: 7999
- Tilmeldt: 13. jun 2017, 12:11
- Kort karma: 1193
- Geografisk sted: København
- Likede indlæg: 17843
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg ville stadig gøre det. Og har gjort det.
3
"If you are neutral in situations of injustice, you have chosen the side of the oppressor. If an elephant has its foot on the tail of a mouse, and you say that you are neutral, the mouse will not appreciate your neutrality."
Free Palestine
Free Palestine
Re: Tråden til de små spørgsmål
Sangius skrev:Jeg lavede en lasagne i går, som skulle spises i dag. Den glemte jeg så på køkkenbordet, og der har den så stået natten over. Den kom i køleskabet i morges.
Ville I spise den?
Jeg ville ikke.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Vi spiste den. Den smagte udmærket, og vi er stadig i live
5
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
M ♡ okt 2018
- LaMariposa
- Indlæg: 16987
- Tilmeldt: 29. jul 2017, 16:49
- Kort karma: 3556
- Likede indlæg: 41294
Re: Tråden til de små spørgsmål
Ville der være stemning for en tråd om smoothies og juicer? Jeg er begyndt at spise grøntsagssmoothies næsten dagligt, og jeg kunne godt bruge lidt inspiration
1
Be brave
Re: Tråden til de små spørgsmål
LaMariposa skrev:Ville der være stemning for en tråd om smoothies og juicer? Jeg er begyndt at spise grøntsagssmoothies næsten dagligt, og jeg kunne godt bruge lidt inspiration
Ja! Vi laver en dagligt og propper næsten alt grønt i. Nogle gange er det bedre end andre
1
“Den største ære i livet ligger ikke i aldrig at falde, men i at rejse os hver gang vi falder” (Nelson Mandela)
Re: Tråden til de små spørgsmål
Sangius skrev:Vi spiste den. Den smagte udmærket, og vi er stadig i live
Der var et stykke til overs. Det spiste min mand dagen efter - han overlevede også.
Det kom dog i køleskabet
1
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
M ♡ okt 2018
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hvor køber man sød basilikum, hvis man ikke har nogle asiatiske supermarkeder i nærheden? Jeg synes aldrig jeg har set det i Bilka/Føtex eller sådan nogle steder....
0
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Hvor køber man sød basilikum, hvis man ikke har nogle asiatiske supermarkeder i nærheden? Jeg synes aldrig jeg har set det i Bilka/Føtex eller sådan nogle steder....
Det er vist ikke særlig udbredt - tror du skal i de asiatiske supermarkeder... Men du kan bruge almindelig basilikum (eller helt udelade det, hvis det er en mindre essentiel del af retten):
"Den minder lidt om den europæiske basilikum og kan i nogle retter godt erstatte den. Man skal dog vide, at den har en meget kraftig aromatisk lakrids/anis smag og smager af noget mere end europæisk basilikum. "
https://politiken.dk/mad/madnyt/art4791 ... ruffen-urt
Og her er tips til erstatninger:
https://www.spiceography.com/thai-basil-substitute/
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
HappyPaww skrev:Pandesteg skrev:Hvor køber man sød basilikum, hvis man ikke har nogle asiatiske supermarkeder i nærheden? Jeg synes aldrig jeg har set det i Bilka/Føtex eller sådan nogle steder....
Det er vist ikke særlig udbredt - tror du skal i de asiatiske supermarkeder... Men du kan bruge almindelig basilikum (eller helt udelade det, hvis det er en mindre essentiel del af retten):
"Den minder lidt om den europæiske basilikum og kan i nogle retter godt erstatte den. Man skal dog vide, at den har en meget kraftig aromatisk lakrids/anis smag og smager af noget mere end europæisk basilikum. "
https://politiken.dk/mad/madnyt/art4791 ... ruffen-urt
Og her er tips til erstatninger:
https://www.spiceography.com/thai-basil-substitute/
Takker - det er til en ret med and i rød karry, så tror bare jeg udelader det...
1
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:HappyPaww skrev:Pandesteg skrev:Hvor køber man sød basilikum, hvis man ikke har nogle asiatiske supermarkeder i nærheden? Jeg synes aldrig jeg har set det i Bilka/Føtex eller sådan nogle steder....
Det er vist ikke særlig udbredt - tror du skal i de asiatiske supermarkeder... Men du kan bruge almindelig basilikum (eller helt udelade det, hvis det er en mindre essentiel del af retten):
"Den minder lidt om den europæiske basilikum og kan i nogle retter godt erstatte den. Man skal dog vide, at den har en meget kraftig aromatisk lakrids/anis smag og smager af noget mere end europæisk basilikum. "
https://politiken.dk/mad/madnyt/art4791 ... ruffen-urt
Og her er tips til erstatninger:
https://www.spiceography.com/thai-basil-substitute/
Takker - det er til en ret med and i rød karry, så tror bare jeg udelader det...
Ja det ville jeg også gøre
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hvad bruger i lemoncurd til? Udover som pandekage fyld Har snegle med lemoncurd til at stå og hæve, men har stadig et halvt glas jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre med. Bliver sneglene gode er det dog ikke utænkeligt at jeg laver en portion mere en af de næste dage
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
godtnavn skrev:Hvad bruger i lemoncurd til? Udover som pandekage fyld Har snegle med lemoncurd til at stå og hæve, men har stadig et halvt glas jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre med. Bliver sneglene gode er det dog ikke utænkeligt at jeg laver en portion mere en af de næste dage
Fyld i Macarons
1