Tråden til de små spørgsmål
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9159
Re: Tråden til de små spørgsmål
Findes der en billigere efterligning af underberg?
0
Closure, closure, closure closure closure
- PaleSeptember
- Indlæg: 11502
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 909
- Likede indlæg: 18523
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.
I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.
Har I nogle bud?
I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.
Har I nogle bud?
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Tråden til de små spørgsmål
PaleSeptember skrev:Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.
I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.
Har I nogle bud?
Herregårdsbøf, wienersnitzel, tarteletter, stegt flæsk. Bare lidt hvad jeg kunne remse op af sådan low key retter
1
Tryk på *
- Misantropen
- Indlæg: 16880
- Tilmeldt: 23. aug 2018, 19:36
- Kort karma: 1068
- Likede indlæg: 20970
Re: Tråden til de små spørgsmål
PaleSeptember skrev:Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.
I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.
Har I nogle bud?
Karbonader med eks. kogte kartofler, smørsovs og bagt eller stegt blomkål(eller den hvide sovs med gulerødder og ærter jeg har glemt navnet på)
Helstegt kylling med kartofler, skysovs og argurkesalat.
Hakkebøffer med bløde løg eller svampesovs og kartofler.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Zonta skrev:Ehm, hvis I laver smoothies med frossen frugt, giver I dem så et opkog inden?
Hvis det er til andre, eller med hindbær, så altid.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Zonta skrev:Ehm, hvis I laver smoothies med frossen frugt, giver I dem så et opkog inden?
Det er hændt, at jeg ikke har Jeg vil dog helst gøre det, så jeg har kogt flere poser og derefter frosset det i isterningebakker. Det er rigtig nemt at tage 2-3 terninger til en smoothie
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
PaleSeptember skrev:Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.
I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.
Har I nogle bud?
Forloren hare, Flæskesteg, Gammeldags oksesteg eller mørbradgryde
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
PaleSeptember skrev:Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.
I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.
Har I nogle bud?
En kalvefrikassé med kartofler, gulerødder, ærter, asparges og måske også champignoner.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pasteruriseret æggeblomme på flaske - åbnet for vist 14 dage siden en enkelt gang. Normal holdbarhed til 14/3, men holdbarhed i åben tilstand på 5 dage. Lugter fint.
Ville I bruge det i en bearnaise i aften eller skal jeg ty til Jensen's færdige bearnaise som også ligger i køleskabet, og kyle æggeblommerne ud?
Ville I bruge det i en bearnaise i aften eller skal jeg ty til Jensen's færdige bearnaise som også ligger i køleskabet, og kyle æggeblommerne ud?
0
- PaleSeptember
- Indlæg: 11502
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 909
- Likede indlæg: 18523
Re: Tråden til de små spørgsmål
HappyPaww skrev:Pasteruriseret æggeblomme på flaske - åbnet for vist 14 dage siden en enkelt gang. Normal holdbarhed til 14/3, men holdbarhed i åben tilstand på 5 dage. Lugter fint.
Ville I bruge det i en bearnaise i aften eller skal jeg ty til Jensen's færdige bearnaise som også ligger i køleskabet, og kyle æggeblommerne ud?
Jeg ville uden problemer turde bruge det.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Tråden til de små spørgsmål
PaleSeptember skrev:HappyPaww skrev:Pasteruriseret æggeblomme på flaske - åbnet for vist 14 dage siden en enkelt gang. Normal holdbarhed til 14/3, men holdbarhed i åben tilstand på 5 dage. Lugter fint.
Ville I bruge det i en bearnaise i aften eller skal jeg ty til Jensen's færdige bearnaise som også ligger i køleskabet, og kyle æggeblommerne ud?
Jeg ville uden problemer turde bruge det.
De endte jeg også med - og bearnaisen lykkedes (og ingen kaster op endnu )
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Nogen der kan anbefale en god bageopskrift på bagels?
0
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kommodedyret skrev:Findes der en billigere efterligning af underberg?
Mümmelmann Jagdbitter?
1
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn
A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn
A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kan kogte torskerognsbukser fryses eller bør de fryses friske?
0
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn
A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn
A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Re: Tråden til de små spørgsmål
Får et vennepar på besøg på lørdag, og de overnatter. Jeg VED vi får rødvins tømmermænd, men vil alligevel lave Eggs benedict søndag "morgen". Og i den forbindelse, tænkte jeg, om jeg egentligt kunne lave Hollandaise saucen dagen inden, og varme den forsigtigt op søndag.
Jeg har lavet en 100 gange før, men aldrig varmet den op igen... Nogen der ved om man kan det? (læs: har prøver det)
Jeg har lavet en 100 gange før, men aldrig varmet den op igen... Nogen der ved om man kan det? (læs: har prøver det)
0