Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 3908
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 782
Likede indlæg: 9159

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. feb 2021, 11:41

Findes der en billigere efterligning af underberg?
0
Closure, closure, closure closure closure
Brugeravatar
PaleSeptember
Indlæg: 11502
Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
Kort karma: 909
Likede indlæg: 18523

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf PaleSeptember » 28. feb 2021, 15:57

Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.

I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.

Har I nogle bud? :)
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 9824
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1859
Likede indlæg: 9560

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Spjaerten » 28. feb 2021, 15:59

PaleSeptember skrev:Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.

I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.

Har I nogle bud? :)

Herregårdsbøf, wienersnitzel, tarteletter, stegt flæsk. Bare lidt hvad jeg kunne remse op af sådan low key retter
1
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Misantropen
Indlæg: 16880
Tilmeldt: 23. aug 2018, 19:36
Kort karma: 1068
Likede indlæg: 20970

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Misantropen » 28. feb 2021, 18:52

PaleSeptember skrev:Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.

I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.

Har I nogle bud? :)

Karbonader med eks. kogte kartofler, smørsovs og bagt eller stegt blomkål(eller den hvide sovs med gulerødder og ærter jeg har glemt navnet på)

Helstegt kylling med kartofler, skysovs og argurkesalat.

Hakkebøffer med bløde løg eller svampesovs og kartofler.
1
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 4141
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 996
Likede indlæg: 7770

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 28. feb 2021, 19:52

Zonta skrev:Ehm, hvis I laver smoothies med frossen frugt, giver I dem så et opkog inden? :genert:


Hvis det er til andre, eller med hindbær, så altid.
0
Brugeravatar
Pyjamas
Indlæg: 1185
Tilmeldt: 25. dec 2015, 23:15
Kort karma: 194
Likede indlæg: 3307

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pyjamas » 28. feb 2021, 20:24

Zonta skrev:Ehm, hvis I laver smoothies med frossen frugt, giver I dem så et opkog inden? :genert:


Det er hændt, at jeg ikke har :genert: Jeg vil dog helst gøre det, så jeg har kogt flere poser og derefter frosset det i isterningebakker. Det er rigtig nemt at tage 2-3 terninger til en smoothie :gogo:
1
hthy
Indlæg: 575
Tilmeldt: 17. aug 2015, 22:48
Kort karma: 32
Likede indlæg: 699

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf hthy » 1. mar 2021, 00:35

PaleSeptember skrev:Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.

I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.

Har I nogle bud? :)


Forloren hare, Flæskesteg, Gammeldags oksesteg eller mørbradgryde
0
Vendela
Indlæg: 130
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:57
Kort karma: 15
Likede indlæg: 177

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Vendela » 1. mar 2021, 14:10

PaleSeptember skrev:Jeg vil gerne lave mad til vores naboer næste lørdag. De er altid så søde til at invitere os, og jeg tænker, at nu vil jeg gerne give igen. Men jeg er på bar bund med, hvad jeg skal lave.

I dag laver jeg koteletter i fad, så det skal det ikke være. Jeg har tidligere lavet lasagne til dem, så det skal det heller ikke være. Det skal ikke være noget fint og dyrt og fornemt - de er 80 og 84 og sætter pris på god mad, som er lige til at gå til.

Har I nogle bud? :)


En kalvefrikassé med kartofler, gulerødder, ærter, asparges og måske også champignoner.
0
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15465

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 5. mar 2021, 12:23

Pasteruriseret æggeblomme på flaske - åbnet for vist 14 dage siden en enkelt gang. Normal holdbarhed til 14/3, men holdbarhed i åben tilstand på 5 dage. Lugter fint.

Ville I bruge det i en bearnaise i aften eller skal jeg ty til Jensen's færdige bearnaise som også ligger i køleskabet, og kyle æggeblommerne ud? :deer:
0
Brugeravatar
PaleSeptember
Indlæg: 11502
Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
Kort karma: 909
Likede indlæg: 18523

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf PaleSeptember » 5. mar 2021, 17:48

HappyPaww skrev:Pasteruriseret æggeblomme på flaske - åbnet for vist 14 dage siden en enkelt gang. Normal holdbarhed til 14/3, men holdbarhed i åben tilstand på 5 dage. Lugter fint.

Ville I bruge det i en bearnaise i aften eller skal jeg ty til Jensen's færdige bearnaise som også ligger i køleskabet, og kyle æggeblommerne ud? :deer:


Jeg ville uden problemer turde bruge det.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15465

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 5. mar 2021, 21:24

PaleSeptember skrev:
HappyPaww skrev:Pasteruriseret æggeblomme på flaske - åbnet for vist 14 dage siden en enkelt gang. Normal holdbarhed til 14/3, men holdbarhed i åben tilstand på 5 dage. Lugter fint.

Ville I bruge det i en bearnaise i aften eller skal jeg ty til Jensen's færdige bearnaise som også ligger i køleskabet, og kyle æggeblommerne ud? :deer:


Jeg ville uden problemer turde bruge det.

De endte jeg også med - og bearnaisen lykkedes (og ingen kaster op endnu :lol:)
1
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 12998
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 1556
Likede indlæg: 21756

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 8. mar 2021, 06:43

Nogen der kan anbefale en god bageopskrift på bagels?
0
Don’t drink the Kool-Aid! :deer:
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 2205
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 347
Likede indlæg: 3224

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf flicka » 12. mar 2021, 18:51

Kommodedyret skrev:Findes der en billigere efterligning af underberg?


Mümmelmann Jagdbitter?
1
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 2205
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 347
Likede indlæg: 3224

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf flicka » 12. mar 2021, 18:52

Kan kogte torskerognsbukser fryses eller bør de fryses friske?
0
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Brugeravatar
Skvatman
Indlæg: 1228
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:14
Kort karma: 85
Likede indlæg: 1921

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Skvatman » 17. mar 2021, 14:00

Får et vennepar på besøg på lørdag, og de overnatter. Jeg VED vi får rødvins tømmermænd, men vil alligevel lave Eggs benedict søndag "morgen". Og i den forbindelse, tænkte jeg, om jeg egentligt kunne lave Hollandaise saucen dagen inden, og varme den forsigtigt op søndag.

Jeg har lavet en 100 gange før, men aldrig varmet den op igen... Nogen der ved om man kan det? (læs: har prøver det)
0

Tilbage til "Mad og drikke"