Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Undtagelsen
Indlæg: 607
Tilmeldt: 17. aug 2015, 17:05
Kort karma: 79
Likede indlæg: 1061

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Undtagelsen » 7. okt 2018, 04:00

Kan kyllingenuggets paneres aftenen før de skal steges?
Jeg synes de bliver bedst af at have stået 3-4 timer inden stegning, men det er der ikke tid til i hverdagen.
0
Muspel
Indlæg: 1845
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 276
Likede indlæg: 4130

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 7. okt 2018, 09:12

Undtagelsen skrev:Kan kyllingenuggets paneres aftenen før de skal steges?
Jeg synes de bliver bedst af at have stået 3-4 timer inden stegning, men det er der ikke tid til i hverdagen.


Sagtens. Bare du sørger for ekstra god hygiejne omkring det, så kyllingen ikke ‘forurenes’.
1
FormerlyKnownAs
Indlæg: 2536
Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
Kort karma: 464
Likede indlæg: 3438

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf FormerlyKnownAs » 7. okt 2018, 09:18

Muspel skrev:
Undtagelsen skrev:Kan kyllingenuggets paneres aftenen før de skal steges?
Jeg synes de bliver bedst af at have stået 3-4 timer inden stegning, men det er der ikke tid til i hverdagen.


Sagtens. Bare du sørger for ekstra god hygiejne omkring det, så kyllingen ikke ‘forurenes’.


Bliver pareringen ikke blød af at stå? Jeg har kun lavet det en gang og med pankorasp.
1
/Dullen
Muspel
Indlæg: 1845
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 276
Likede indlæg: 4130

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 7. okt 2018, 09:23

FormerlyKnownAs skrev:
Muspel skrev:
Undtagelsen skrev:Kan kyllingenuggets paneres aftenen før de skal steges?
Jeg synes de bliver bedst af at have stået 3-4 timer inden stegning, men det er der ikke tid til i hverdagen.


Sagtens. Bare du sørger for ekstra god hygiejne omkring det, så kyllingen ikke ‘forurenes’.


Bliver pareringen ikke blød af at stå? Jeg har kun lavet det en gang og med pankorasp.



Det synes jeg ikke. Jeg plejer dog lige at ryste boksen med kyllingen i om morgenen, så den løse panering fordeler sig.

Jeg plejer at bruge denne opskrift; https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-nuggets/
1
FormerlyKnownAs
Indlæg: 2536
Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
Kort karma: 464
Likede indlæg: 3438

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf FormerlyKnownAs » 7. okt 2018, 09:26

Muspel skrev:
FormerlyKnownAs skrev:
Muspel skrev:
Undtagelsen skrev:Kan kyllingenuggets paneres aftenen før de skal steges?
Jeg synes de bliver bedst af at have stået 3-4 timer inden stegning, men det er der ikke tid til i hverdagen.


Sagtens. Bare du sørger for ekstra god hygiejne omkring det, så kyllingen ikke ‘forurenes’.


Bliver pareringen ikke blød af at stå? Jeg har kun lavet det en gang og med pankorasp.



Det synes jeg ikke. Jeg plejer dog lige at ryste boksen med kyllingen i om morgenen, så den løse panering fordeler sig.

Jeg plejer at bruge denne opskrift; https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-nuggets/



Jeg lavede det ad hoc og uden opskrift :lol: tænkte bare om det ikke blev blødt. Men vi spiser nærmest aldrig kød mere så det ligger ikke lige for
1
/Dullen
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 6314
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 549
Likede indlæg: 9246

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 7. okt 2018, 09:50

FormerlyKnownAs skrev:
Muspel skrev:
Undtagelsen skrev:Kan kyllingenuggets paneres aftenen før de skal steges?
Jeg synes de bliver bedst af at have stået 3-4 timer inden stegning, men det er der ikke tid til i hverdagen.


Sagtens. Bare du sørger for ekstra god hygiejne omkring det, så kyllingen ikke ‘forurenes’.


Bliver pareringen ikke blød af at stå? Jeg har kun lavet det en gang og med pankorasp.


Jeg bruger denne opskrift og i ovnen, bliver det hele sprødt https://madensverden.dk/kyllingenuggets ... e-nuggets/
1
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Undtagelsen
Indlæg: 607
Tilmeldt: 17. aug 2015, 17:05
Kort karma: 79
Likede indlæg: 1061

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Undtagelsen » 7. okt 2018, 10:26

Muspel skrev:
FormerlyKnownAs skrev:
Muspel skrev:
Undtagelsen skrev:Kan kyllingenuggets paneres aftenen før de skal steges?
Jeg synes de bliver bedst af at have stået 3-4 timer inden stegning, men det er der ikke tid til i hverdagen.


Sagtens. Bare du sørger for ekstra god hygiejne omkring det, så kyllingen ikke ‘forurenes’.


Bliver pareringen ikke blød af at stå? Jeg har kun lavet det en gang og med pankorasp.



Det synes jeg ikke. Jeg plejer dog lige at ryste boksen med kyllingen i om morgenen, så den løse panering fordeler sig.

Jeg plejer at bruge denne opskrift; https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-nuggets/


Det er også den jeg bruger - sådan lidt på slump.
Har ikke oplevet at de blive bløde af de der 3-4 timer.
Til gengæld forstår jeg ikke at hun giver børnene dem med i madpakken dagen efter, for der er de da virkelig bløde :mellow:
0
Trappestige
Indlæg: 328
Tilmeldt: 1. jul 2018, 09:30
Kort karma: 29
Likede indlæg: 556

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Trappestige » 7. okt 2018, 10:30

Kan man fryse sådan en kagekone ned? Og hjemmelavede kanelsnegle? Uden at de bliver tørre eller kedelige efter optøning.
0
Brugeravatar
Tilly
Indlæg: 2633
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:01
Kort karma: 225
Likede indlæg: 4392

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Tilly » 7. okt 2018, 18:49

Kan man godt fryse en sødmælk og så bruge den til fx risengrød på et senere tidspunkt?
0
Brugeravatar
Tilly
Indlæg: 2633
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:01
Kort karma: 225
Likede indlæg: 4392

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Tilly » 7. okt 2018, 18:52

Trappestige skrev:Kan man fryse sådan en kagekone ned? Og hjemmelavede kanelsnegle? Uden at de bliver tørre eller kedelige efter optøning.

Det kommer vel lidt an på hvad det er for en slags kagekone? Er det wienerbrød, vandbakkelse eller brunsviger? Jeg vil tro brunsviger er mest fryseegnet.

Min erfaring med kanelsnegle er at de godt kan blive lidt tørre efter at have været frosset. Men de kan da sagtens spises :)
1
Brugeravatar
musling
Indlæg: 1541
Tilmeldt: 10. jan 2017, 18:00
Kort karma: 82
Likede indlæg: 1094

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf musling » 7. okt 2018, 19:26

Tilly skrev:Kan man godt fryse en sødmælk og så bruge den til fx risengrød på et senere tidspunkt?


Ja, du kan godt fryse mælk. Du kan evt tage den op aftenen før og lade den ligge på køkkenbordet og tø op.
Ryst den før brug. :)
1
Muspel
Indlæg: 1845
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 276
Likede indlæg: 4130

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 7. okt 2018, 19:48

Trappestige skrev:Kan man fryse sådan en kagekone ned? Og hjemmelavede kanelsnegle? Uden at de bliver tørre eller kedelige efter optøning.



Jeg har spist mange optøede kanelsnegle. Min erfaring er, at de bliver bedst direkte fra fryser til mikroovn på optø-funktion i to min.


Uhm jeg har lyst til kanelsnegle :)
2
Trappestige
Indlæg: 328
Tilmeldt: 1. jul 2018, 09:30
Kort karma: 29
Likede indlæg: 556

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Trappestige » 7. okt 2018, 19:56

Muspel skrev:
Trappestige skrev:Kan man fryse sådan en kagekone ned? Og hjemmelavede kanelsnegle? Uden at de bliver tørre eller kedelige efter optøning.



Jeg har spist mange optøede kanelsnegle. Min erfaring er, at de bliver bedst direkte fra fryser til mikroovn på optø-funktion i to min.


Uhm jeg har lyst til kanelsnegle :)

Super, så bliver resten frosset ned inden det stikker helt af med kanelsnegle-spisning. :D

Jeg har aldrig lavet dem selv før, men det er klart de bedste jeg nogensinde har smagt i mit liv. :lun:
0
Muspel
Indlæg: 1845
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 276
Likede indlæg: 4130

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 7. okt 2018, 20:18

Trappestige skrev:
Muspel skrev:
Trappestige skrev:Kan man fryse sådan en kagekone ned? Og hjemmelavede kanelsnegle? Uden at de bliver tørre eller kedelige efter optøning.



Jeg har spist mange optøede kanelsnegle. Min erfaring er, at de bliver bedst direkte fra fryser til mikroovn på optø-funktion i to min.


Uhm jeg har lyst til kanelsnegle :)

Super, så bliver resten frosset ned inden det stikker helt af med kanelsnegle-spisning. :D

Jeg har aldrig lavet dem selv før, men det er klart de bedste jeg nogensinde har smagt i mit liv. :lun:


Det er seriøst også en fantastisk kage!
0
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 6314
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 549
Likede indlæg: 9246

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 8. okt 2018, 04:59

musling skrev:
Tilly skrev:Kan man godt fryse en sødmælk og så bruge den til fx risengrød på et senere tidspunkt?


Ja, du kan godt fryse mælk. Du kan evt tage den op aftenen før og lade den ligge på køkkenbordet og tø op.
Ryst den før brug. :)


Mælk kan sagtens fryses ned, men jeg ville nok ikke tø den op på køkkenbordet, men stille den i køleskabet til optøning.
Mælken smager ikke helt som frisk mælk, men er bedst til madlavning. Og ja, ryst den godt før brug.
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.

Tilbage til "Mad og drikke"