Side 25 af 369

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 20. jun 2016, 20:28
af Badesandalen
Muspel skrev:
Badesandalen skrev:Hvis jeg kun skal bruge et halvt løg i dag og resten i morgen, er det så dumt at skære bunden af nu, eller er det lige meget?


Hak det hele. Smid det i en bøtte. Brug i morgen

Eller nej. Så skærer du bare lidt af.


Okay. Jeg var bare bange for om det ville miste noget af smagen, men manden siger at de er stærke, så det er vist okay. Tak!

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 21. jun 2016, 13:25
af Alphilia
Hvor mange mennesker er der mad til i en kylling?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 21. jun 2016, 13:58
af Lykke
Alphilia skrev:Hvor mange mennesker er der mad til i en kylling?


Hvor stor er den?

Sådan en 1,3 - 1,5 kg vil jeg sige 5 personer

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 21. jun 2016, 17:53
af HappyPaww
Lykke skrev:
Alphilia skrev:Hvor mange mennesker er der mad til i en kylling?


Hvor stor er den?

Sådan en 1,3 - 1,5 kg vil jeg sige 5 personer

Haha sådan en spiser vi to personer + evt et barn :lol:

Men spiser som regel også bare brød og salat til - hvis der er gammeldags grydekylling med sovs og kartofler kunne den måske strækkes til 3-4 :gruble:

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 21. jun 2016, 20:55
af Alphilia
Tak for jeres svar. 5 havde jeg nok ikke kunne få den til at række til....

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 23. jun 2016, 20:28
af Bøtte
Jeg glemte en bakke æg i bilen i to timer i omkring 20 grader varme. Kan de spises eller skal de ud?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 24. jun 2016, 07:19
af Filipai
Bøtte skrev:Jeg glemte en bakke æg i bilen i to timer i omkring 20 grader varme. Kan de spises eller skal de ud?


De har nok fået nedsat deres holdbarhed en smule, men de burde bestemt ikke være dårlige nu.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 24. jun 2016, 07:43
af Bøtte
Filipai skrev:
Bøtte skrev:Jeg glemte en bakke æg i bilen i to timer i omkring 20 grader varme. Kan de spises eller skal de ud?


De har nok fået nedsat deres holdbarhed en smule, men de burde bestemt ikke være dårlige nu.


Tak :)

Det er genialt med dig og Anione der kan spare på disse spørgsmål :-D

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 24. jun 2016, 10:03
af OberstNasig
Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke? :(

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 24. jun 2016, 12:09
af Filipai
OberstNasig skrev:Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke? :(


Har den været på køl?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 24. jun 2016, 12:58
af OberstNasig
Filipai skrev:
OberstNasig skrev:Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke? :(


Har den været på køl?



Ja, men jeg smed den ud, da jeg fik øje på indtørrede klatter i siderne. Men uf, det var trist.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 25. jun 2016, 11:48
af Kommodedyret
Jeg vil gerne bage nogle boller.
Der skal drysses kerner ovenpå. Hvordan får jeg dem bedst til at sidde fast?
Skal der æg til, eller er det bedre med vand? Kunne da være fedt ikke at skulle købe en hel bakke.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 25. jun 2016, 12:14
af Persnikedy
Kommodedyret skrev:Jeg vil gerne bage nogle boller.
Der skal drysses kerner ovenpå. Hvordan får jeg dem bedst til at sidde fast?
Skal der æg til, eller er det bedre med vand? Kunne da være fedt ikke at skulle købe en hel bakke.


Jeg har en veninde som sværger til mælk men jeg har aldrig selv prøvet det

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 25. jun 2016, 13:31
af Lykke
Kommodedyret skrev:Jeg vil gerne bage nogle boller.
Der skal drysses kerner ovenpå. Hvordan får jeg dem bedst til at sidde fast?
Skal der æg til, eller er det bedre med vand? Kunne da være fedt ikke at skulle købe en hel bakke.


Æg er en mulighed. Jeg har dog haft størst succes med at drysse sesamfrø fx og så komme en bageplade ovenpå, og lade dem hæve med den ovenpå. Måske det er bedst til burgerboller da det også gør dem flade.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 25. jun 2016, 13:39
af Pandesteg
Kommodedyret skrev:Jeg vil gerne bage nogle boller.
Der skal drysses kerner ovenpå. Hvordan får jeg dem bedst til at sidde fast?
Skal der æg til, eller er det bedre med vand? Kunne da være fedt ikke at skulle købe en hel bakke.


Du kan sagtens bruge vand. Eller mælk eller yoghurt. Jeg bruger bare hvad jeg lige har - nogle gange pensler jeg slet ikke med noget :)