Side 29 af 370

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 17. jul 2016, 22:27
af kidkomb
Er vi enige om, at bolcher (nærmest) ikke kan blive for gamle?
-kun nederen at spise?
Det er jo nærmest ren sukker og dem jeg har er pakket lufttæt ind hver for sig (Sallos)

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 19. jul 2016, 16:02
af Lucia
flicka skrev:Chorizo. Hvor finder jeg den bedste chorizo, der smager som dem, man får i Sydamerika?

Jeg er blevet skuffet hver gang, jeg har købt en chorizo herhjemme. Dem herhjemme er af den tørre spanske type.

Måske burde jeg nævne at de vistnok kaldes parrillera chorizo i Sydamerika og er ikke tørret hårdt. Der er mere saft og kraft i dem :dåne:

Nu ved jeg ikke, hvordan chorizo smager i Sydamerika og jeg har heller aldrig været i Irma, så det er måske et long shot, det her, men tænkte at jeg lige ville nævne det :lol:

Jeg så på en blog forleden, at Irma har ferske chorizopølser. Ved som sagt ikke om det er dét, du leder efter, men det er da i hvert fald ikke en tør chorizo :D

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 19. jul 2016, 17:40
af flicka
Lucia skrev:
flicka skrev:Chorizo. Hvor finder jeg den bedste chorizo, der smager som dem, man får i Sydamerika?

Jeg er blevet skuffet hver gang, jeg har købt en chorizo herhjemme. Dem herhjemme er af den tørre spanske type.

Måske burde jeg nævne at de vistnok kaldes parrillera chorizo i Sydamerika og er ikke tørret hårdt. Der er mere saft og kraft i dem :dåne:

Nu ved jeg ikke, hvordan chorizo smager i Sydamerika og jeg har heller aldrig været i Irma, så det er måske et long shot, det her, men tænkte at jeg lige ville nævne det :lol:

Jeg så på en blog forleden, at Irma har ferske chorizopølser. Ved som sagt ikke om det er dét, du leder efter, men det er da i hvert fald ikke en tør chorizo :D


Fantastisk. Det er et forsøg værd.

Tak :gogo:

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 20. jul 2016, 06:14
af Pandesteg
Er der nogle herinde der har en nespresso lattissima-kaffemaskine, der kan svare på, om mælkevarmeren også kan bruges til mandelmælk/soyamælk og i den dur?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 20. jul 2016, 07:11
af Muspel
Pandesteg skrev:Er der nogle herinde der har en nespresso lattissima-kaffemaskine, der kan svare på, om mælkevarmeren også kan bruges til mandelmælk/soyamælk og i den dur?


I mangel på mere kvalificeret hjælp, (som dog sikkert dukker op) kan jeg bidrage med, at jeg har en tilsvarende mælkevarmer- og skummer, der fint og let håndterer havremælk (som i øvrigt fungerer dødgodt i kaffe). Det skummer dog mere, og man skal derfor hælde lidt mindre i.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 20. jul 2016, 09:25
af Pandesteg
Jeg skrev faktisk en mail til Nespresso og de svarede, at man sagtens kan bruge soya-/havremælk osv. - det eneste man skal være opmærksom på er, at der ikke er tilsat sukker i mælken, da det så brænder fast inde dyssen.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 21. jul 2016, 21:10
af Flora
Hvis man har kogt fond på et kyllingeskrog, hvor længe kan den så holde sig i køleskabet?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 22. jul 2016, 08:11
af Flora
Lemonella skrev:
Flora skrev:Hvis man har kogt fond på et kyllingeskrog, hvor længe kan den så holde sig i køleskabet?


Jeg mener højst 3 dage, så skal det i fryseren. Fond er god grobund for bakterier, så måske du skal koge det op igen, inden du fryser det ned.


Ok, tak. Jeg lavede det tirsdag aften, så tænker jeg bruger noget af det i aften og smider resten i fryseren så :).

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 22. jul 2016, 12:40
af Lykke
Er der nogen som har en god opskrift på cheesecake?
Jeg har nogle friske kirsebær, ville I koge dem helt ud og så komme husblas i, som topping til kagen, eller bliver det underligt når det er friske bær?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 22. jul 2016, 12:49
af Persnikedy
Lykke skrev:Er der nogen som har en god opskrift på cheesecake?
Jeg har nogle friske kirsebær, ville I koge dem helt ud og så komme husblas i, som topping til kagen, eller bliver det underligt når det er friske bær?


Jeg har altid brugt denne her. Den er vældig god og din ide med at komme bær gele på toppen er inkluderet :-D
http://www.alt.dk/mad/opskrift/cheesecake-/

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 23. jul 2016, 09:50
af Fru Sunshine
Lykke skrev:Er der nogen som har en god opskrift på cheesecake?
Jeg har nogle friske kirsebær, ville I koge dem helt ud og så komme husblas i, som topping til kagen, eller bliver det underligt når det er friske bær?

http://www.arla.dk/opskrifter/flodeostekage/

Ingen over og ingen ved siden af. Det er verdens bedste ostekage. Jeg kunne godt finde på bare at pynte med friske bær og dropoe geléen.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 23. jul 2016, 12:31
af Lykke
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:Er der nogen som har en god opskrift på cheesecake?
Jeg har nogle friske kirsebær, ville I koge dem helt ud og så komme husblas i, som topping til kagen, eller bliver det underligt når det er friske bær?

http://www.arla.dk/opskrifter/flodeostekage/

Ingen over og ingen ved siden af. Det er verdens bedste ostekage. Jeg kunne godt finde på bare at pynte med friske bær og dropoe geléen.


Tak! Glæder mig til at smage den. Selvom geléen endte med at ødelægge noget af osten, så den er ikke så pæn. Tror dog på den stadig er lækker!

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 23. jul 2016, 12:33
af Fru Sunshine
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:Er der nogen som har en god opskrift på cheesecake?
Jeg har nogle friske kirsebær, ville I koge dem helt ud og så komme husblas i, som topping til kagen, eller bliver det underligt når det er friske bær?

http://www.arla.dk/opskrifter/flodeostekage/

Ingen over og ingen ved siden af. Det er verdens bedste ostekage. Jeg kunne godt finde på bare at pynte med friske bær og dropoe geléen.


Tak! Glæder mig til at smage den. Selvom geléen endte med at ødelægge noget af osten, så den er ikke så pæn. Tror dog på den stadig er lækker!

Garanteret. Jeg vil i hvert fald gerne spise den.

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 23. jul 2016, 19:10
af Wizzze
Hvordan bekæmper I kondens fra jeres drikkeglas her i varmen?

Det er pisse irriterende når man drypper på sig selv, eller efterlader ringe :evil:
Bruger I altid en brik eller en serviet? Eller har I andre smarte trick?

Re: Tråden til de små spørgsmål

: 24. jul 2016, 07:02
af Pandesteg
Vi bruger altid coasters.