Re: Tråden til de små spørgsmål
: 1. aug 2016, 08:11
Super tak, så har jeg lidt at gå efter!
Forummet hvor du kan debattere alt fra kageopskrifter til kærestesorger, eller bare sludre løs om hverdagens oplevelser
https://www.debatten.net/forum/
Helga1 skrev:Er der nogen, der har en god opskrift på coleslaw - nærmere bestemt dressingen dertil? Jeg har styr på kål og gulerødder, men synes der ligger alt for mange forskellige opskrifter på "dressingen" på nettet.
Lemonella skrev:Pyjamas skrev:Nu har jeg to gange i træk købt ærter, hvor jeg, når jeg åbner dem, ser, at der er noget lignende mug i. Jeg har googlet og fundet frem til, at det nok er ærteskimmel.
Jeg hælder mest til at smide hele baduljen ud, men er det nødvendigt, eller kan de spises uden problemer?
Det kan også være ærtemeldug. Det har jeg før oplevet i de ærter man køber. Jeg ved ikke om det er giftigt. Jeg har før spist ærter, hvor det var inde i bælgen, men jeg har bælget alle ærterne og skyllet dem i koldt vand og jeg lever endnu.
Ellers tag dem med i butikken og spørg dem. De må vide det.
Minou skrev:Jeg får gæster i morgen og de vil gerne have hvid fisk. Jeg har absolut ingen forstand på fisk, hvad ville i servere?
Minou skrev:HappyPaww skrev:Minou skrev:Jeg får gæster i morgen og de vil gerne have hvid fisk. Jeg har absolut ingen forstand på fisk, hvad ville i servere?
Torsk er rigtig lækkert
Du kan fx lave små pakker med et stykke torsk, grønt, en sjat hvidvin og en klat smør pakket ind i stanniol og bagt i ovnen et kvarters tid Server nye kartofler, frisk pasta eller basmatiris til - eller bare godt brød.
Nåede ikke at se dit foreslag, fordi jeg glemte at jeg havde stillet spørgsmålet herinde. Jeg valgte noget i den stil og det blev ikke helt skidt. Det smagte vist ikke helt som de havde forventet, men sådan er det
Rapfisk skrev:Jeg skal have muslinger i morgen, men kan nok ikke nå at spise hele portionen. Kan de mon gemmes, og i så fald hvordan (og hvordan med genopvarmning?)?
flicka skrev:Jeg fandt lige en pakke Sødam kyllingelårmix i fryseren til aftensmaden imorgen. Jeg er dog temmelig ideforladt.
Gode ideer/opskrifter tages imod med kyshånd
HappyPaww skrev:flicka skrev:Jeg fandt lige en pakke Sødam kyllingelårmix i fryseren til aftensmaden imorgen. Jeg er dog temmelig ideforladt.
Gode ideer/opskrifter tages imod med kyshånd
Sådan noget rigtig amerikansk Southern Fried Chicken
Med coleslaw til
flicka skrev:Jeg fandt lige en pakke Sødam kyllingelårmix i fryseren til aftensmaden imorgen. Jeg er dog temmelig ideforladt.
Gode ideer/opskrifter tages imod med kyshånd
flicka skrev:HappyPaww skrev:flicka skrev:Jeg fandt lige en pakke Sødam kyllingelårmix i fryseren til aftensmaden imorgen. Jeg er dog temmelig ideforladt.
Gode ideer/opskrifter tages imod med kyshånd
Sådan noget rigtig amerikansk Southern Fried Chicken
Med coleslaw til
Har du mon en velafprøvet opskrift?
Men kræver det friturestegning? Det magter jeg ikke helt
HappyPaww skrev:flicka skrev:HappyPaww skrev:flicka skrev:Jeg fandt lige en pakke Sødam kyllingelårmix i fryseren til aftensmaden imorgen. Jeg er dog temmelig ideforladt.
Gode ideer/opskrifter tages imod med kyshånd
Sådan noget rigtig amerikansk Southern Fried Chicken
Med coleslaw til
Har du mon en velafprøvet opskrift?
Men kræver det friturestegning? Det magter jeg ikke helt
Har kun lavet det i friture (i en støbejernsgryde), men der er masser af opskrifter hvor det er ovnbagt. Det er i bund og grund at marinere kødet i kærnemælk nogle timer og så panere det i fx knuste cornflakes eller grov rasp fx.
HappyPaww skrev:flicka skrev:HappyPaww skrev:flicka skrev:Jeg fandt lige en pakke Sødam kyllingelårmix i fryseren til aftensmaden imorgen. Jeg er dog temmelig ideforladt.
Gode ideer/opskrifter tages imod med kyshånd
Sådan noget rigtig amerikansk Southern Fried Chicken
Med coleslaw til
Har du mon en velafprøvet opskrift?
Men kræver det friturestegning? Det magter jeg ikke helt
Har kun lavet det i friture (i en støbejernsgryde), men der er masser af opskrifter hvor det er ovnbagt. Det er i bund og grund at marinere kødet i kærnemælk nogle timer og så panere det i fx knuste cornflakes eller grov rasp fx.
Wizzze skrev:flicka skrev:Jeg fandt lige en pakke Sødam kyllingelårmix i fryseren til aftensmaden imorgen. Jeg er dog temmelig ideforladt.
Gode ideer/opskrifter tages imod med kyshånd
Asiatisk med teriyaki, lime og sesamfrø og så ris eller nudler til og så wok grønt