Side 49 af 370
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 29. dec 2016, 14:48
af Flora
Moxy-lady skrev:Kan man bruge æg der udløb i går til pandekager i dag?
Sagtens. Æg plejer at kunne holde sig til langt over datoen. Så hvis ellers de lugter fint, så ville jeg ikke have problemer med at bruge dem
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 29. dec 2016, 14:57
af mulledit
Moxy-lady skrev:Kan man bruge æg der udløb i går til pandekager i dag?
Ja.. Men slå dem ud for sig. Du vil ikke være i tvivl hvis de er dårlige...
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 29. dec 2016, 15:02
af Moxy-lady
Tak!
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 29. dec 2016, 21:00
af Moxy-lady
De smagte fint, og vi er ikke blevet syge (endnu). Vi slog det ud et af gangen.
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 30. dec 2016, 07:23
af mulledit
Moxy-lady skrev:De smagte fint, og vi er ikke blevet syge (endnu). Vi slog det ud et af gangen.
Du ville på ingen måde være i tvivl hvis du havde slået hul på et dårligt æg.. DET STINKER
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 31. dec 2016, 08:07
af HappyPaww
Jeg har brugt æg der var over 10 dage "for gamle" - lige med det skal man ikke tage datoen så alvorligt.
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 1. jan 2017, 10:13
af Fru Sunshine
Kan man godt spise sushi fra i går?
Det stod ude en time før vi spiste, som de anbefalede, og kom på køl, da vi ikke kunne proppe mere ned, så det har vel stået på bordet i 1 1/2 times tid.
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 1. jan 2017, 17:12
af ina
Hvor kan man købe blå kyskager? Helst i en irl-butik, men også gerne online, hvis det er. Kan ikke finde noget og gider ikke bage dem selv.
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 1. jan 2017, 20:42
af Filipai
Fru Sunshine skrev:Kan man godt spise sushi fra i går?
Det stod ude en time før vi spiste, som de anbefalede, og kom på køl, da vi ikke kunne proppe mere ned, så det har vel stået på bordet i 1 1/2 times tid.
Jeg ville gøre det uden at tøve
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 2. jan 2017, 19:36
af Flora
Jeg har en halv flaske rødvin tilbage fra nytårsaften. Den er med skruelåg og låget har været skruet på siden nytår. Hvor længe tror I den er værd at drikke?
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 2. jan 2017, 20:05
af HappyPaww
Flora skrev:Jeg har en halv flaske rødvin tilbage fra nytårsaften. Den er med skruelåg og låget har været skruet på siden nytår. Hvor længe tror I den er værd at drikke?
Jeg ville drikke den i dag hvis den stadig smager godt. Rødvin duer bare ikke til at gemmes... Vil du ikke drikke den nu, kan du dog stadig godt bruge den i mad - så den må stå på coq au vin eller rødvinssauce i weekenden :-)
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 2. jan 2017, 20:11
af Tibbler
Flora skrev:Jeg har en halv flaske rødvin tilbage fra nytårsaften. Den er med skruelåg og låget har været skruet på siden nytår. Hvor længe tror I den er værd at drikke?
Jeg har hørt om nogle der fryser det ned i isterningeposer, og så smider en terning eller to i sovsen, når de laver rødvinssovs.
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 2. jan 2017, 20:22
af Flora
Hmm, okay. Jeg har ikke lige lyst til rødvin i dag, så den må i fryseren og bruges til sovs i stedet. Tak for svar begge
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 2. jan 2017, 20:59
af Flora
Lemonella skrev:Flora skrev:Hmm, okay. Jeg har ikke lige lyst til rødvin i dag, så den må i fryseren og bruges til sovs i stedet. Tak for svar begge
Du burde kunne gemme din vin i køleskabet i en uges tid. I hvert fald ifølge denne artikel.
http://politiken.dk/mad/madnyt/art57061 ... nsjatterne
Super! Nu har jeg lige hældt den i en isterningepose og smidt den i fryseren
Nå, men det er godt at vide til en anden gang
. Særligt det med køleskabet. Den jeg har har stået på køkkenbordet siden i lørdags, så den havde nok ikke været helt god alligevel.
Re: Tråden til de små spørgsmål
: 3. jan 2017, 12:21
af godtnavn
Nogen der har et forslag til hvad jeg skal bruge en bakke portobello til? De er ikke superfriske, men heller ikke håbløse, men burde få brugt dem i aften, men er så uinspireret.
Så skyd med en vegetarret med portobello