kidkomb skrev:Jeg synes at Jensens er alt for dyre i forhold til kvaliteten.
Jeg forstår ikke at de har så meget vind i sejlene.
Det har de så heller ikke for tiden. De er ved at gå konkurs.
kidkomb skrev:Jeg synes at Jensens er alt for dyre i forhold til kvaliteten.
Jeg forstår ikke at de har så meget vind i sejlene.
pirken skrev:kidkomb skrev:Jeg synes at Jensens er alt for dyre i forhold til kvaliteten.
Jeg forstår ikke at de har så meget vind i sejlene.
Det har de så heller ikke for tiden. De er ved at gå konkurs.
kidkomb skrev:pirken skrev:kidkomb skrev:Jeg synes at Jensens er alt for dyre i forhold til kvaliteten.
Jeg forstår ikke at de har så meget vind i sejlene.
Det har de så heller ikke for tiden. De er ved at gå konkurs.
Haha, nej det er de så ikke
eks-Maupassant skrev:kidkomb skrev:pirken skrev:kidkomb skrev:Jeg synes at Jensens er alt for dyre i forhold til kvaliteten.
Jeg forstår ikke at de har så meget vind i sejlene.
Det har de så heller ikke for tiden. De er ved at gå konkurs.
Haha, nej det er de så ikke
Sig mig, har du inside info på Jensens?
Jeg har ikke set andet i årevis end krise, ingen gider det, og de har nogen lån de skal betale tilbage til august hvor de ikke rigtigt har pengene.
Men du virker enormt sikker i din sag
kidkomb skrev:eks-Maupassant skrev:kidkomb skrev:pirken skrev:kidkomb skrev:Jeg synes at Jensens er alt for dyre i forhold til kvaliteten.
Jeg forstår ikke at de har så meget vind i sejlene.
Det har de så heller ikke for tiden. De er ved at gå konkurs.
Haha, nej det er de så ikke
Sig mig, har du inside info på Jensens?
Jeg har ikke set andet i årevis end krise, ingen gider det, og de har nogen lån de skal betale tilbage til august hvor de ikke rigtigt har pengene.
Men du virker enormt sikker i din sag
Ja, det har jeg
Falstria skrev:kidkomb skrev:Ja, det har jeg
Du har lige købt 3 års forbrug af whisky sovs har du
kidkomb skrev:Wizzze skrev:pirken skrev:'Lykke skrev:Jeg synes det er ret dyrt at spise på Jensens bøfhus.
Hvad er særligt dansk ved det? Selve kæden eller maden?
Synes nu tit maden er ret billig, når man tænker på hvor lang tid de bruger på at lave det.
Jeg ved godt, de ikke laver dansk mad, men forbinder det bare med noget dansk. Vil savne dem, hvis de lukker.
De bruger næsten ingen tid på at lave maden, det hele laves af maskiner, og bliver så hældt på tallerken af køkkenpersonale til minimumsløn, der er ingen rigtige kokke, der står og laver maden!
HOV!
Jensens er stort set den eneste kæde med overenskomst!
Deres personale får omkring 30-40kr mere i timen end de gør hos Vivaldi osv.
Udover det, så nej, de lukker ikke
Pressen twister det som sædvanlig fuldkommen som de selv vil. Den artikel er temmelig grinagtig i virkeligheden og vidner mest af alt om en journalist der simpelthen ikke forstår virksomhedsøkonomi særlig godt.
Wizzze skrev:kidkomb skrev:Wizzze skrev:pirken skrev:'Lykke skrev:Jeg synes det er ret dyrt at spise på Jensens bøfhus.
Hvad er særligt dansk ved det? Selve kæden eller maden?
Synes nu tit maden er ret billig, når man tænker på hvor lang tid de bruger på at lave det.
Jeg ved godt, de ikke laver dansk mad, men forbinder det bare med noget dansk. Vil savne dem, hvis de lukker.
De bruger næsten ingen tid på at lave maden, det hele laves af maskiner, og bliver så hældt på tallerken af køkkenpersonale til minimumsløn, der er ingen rigtige kokke, der står og laver maden!
HOV!
Jensens er stort set den eneste kæde med overenskomst!
Deres personale får omkring 30-40kr mere i timen end de gør hos Vivaldi osv.
Udover det, så nej, de lukker ikke
Pressen twister det som sædvanlig fuldkommen som de selv vil. Den artikel er temmelig grinagtig i virkeligheden og vidner mest af alt om en journalist der simpelthen ikke forstår virksomhedsøkonomi særlig godt.
Man har forsøgt i 1½ år at sælge til en kapitalfond, men der er ingen af dem der vil købe, så et salg er opgivet. Revisoren har taget forbehold for den fortsatte drift, for der er næsten igen egenkapital, og store lån. bl.a. et stort lån der forfalder om et par måneder, og hvis banken ikke går med til at forlænge lånet, ja så er konkursen en realitet.
Så Jensens lever reelt på bankens nåde.
kidkomb skrev:Wizzze skrev:kidkomb skrev:Wizzze skrev:pirken skrev:'Lykke skrev:Jeg synes det er ret dyrt at spise på Jensens bøfhus.
Hvad er særligt dansk ved det? Selve kæden eller maden?
Synes nu tit maden er ret billig, når man tænker på hvor lang tid de bruger på at lave det.
Jeg ved godt, de ikke laver dansk mad, men forbinder det bare med noget dansk. Vil savne dem, hvis de lukker.
De bruger næsten ingen tid på at lave maden, det hele laves af maskiner, og bliver så hældt på tallerken af køkkenpersonale til minimumsløn, der er ingen rigtige kokke, der står og laver maden!
HOV!
Jensens er stort set den eneste kæde med overenskomst!
Deres personale får omkring 30-40kr mere i timen end de gør hos Vivaldi osv.
Udover det, så nej, de lukker ikke
Pressen twister det som sædvanlig fuldkommen som de selv vil. Den artikel er temmelig grinagtig i virkeligheden og vidner mest af alt om en journalist der simpelthen ikke forstår virksomhedsøkonomi særlig godt.
Man har forsøgt i 1½ år at sælge til en kapitalfond, men der er ingen af dem der vil købe, så et salg er opgivet. Revisoren har taget forbehold for den fortsatte drift, for der er næsten igen egenkapital, og store lån. bl.a. et stort lån der forfalder om et par måneder, og hvis banken ikke går med til at forlænge lånet, ja så er konkursen en realitet.
Så Jensens lever reelt på bankens nåde.
Ligesom rigtig mange andre firmaer der har måtte spænde livremmen ind. Der er intet usædvanligt i det, der er lukket et par restauranter, penge er blevet investeret og det ville være mere end almindelig mærkeligt at banken trak stikket. De har sådan set selv godkendt de reinvesteringer der er lavet.
De restauranter der blev lukket kørte dårligt og alt ser umiddelbart fint ud lige nu
Wizzze skrev:kidkomb skrev:Wizzze skrev:kidkomb skrev:Wizzze skrev:pirken skrev:'Lykke skrev:Jeg synes det er ret dyrt at spise på Jensens bøfhus.
Hvad er særligt dansk ved det? Selve kæden eller maden?
Synes nu tit maden er ret billig, når man tænker på hvor lang tid de bruger på at lave det.
Jeg ved godt, de ikke laver dansk mad, men forbinder det bare med noget dansk. Vil savne dem, hvis de lukker.
De bruger næsten ingen tid på at lave maden, det hele laves af maskiner, og bliver så hældt på tallerken af køkkenpersonale til minimumsløn, der er ingen rigtige kokke, der står og laver maden!
HOV!
Jensens er stort set den eneste kæde med overenskomst!
Deres personale får omkring 30-40kr mere i timen end de gør hos Vivaldi osv.
Udover det, så nej, de lukker ikke
Pressen twister det som sædvanlig fuldkommen som de selv vil. Den artikel er temmelig grinagtig i virkeligheden og vidner mest af alt om en journalist der simpelthen ikke forstår virksomhedsøkonomi særlig godt.
Man har forsøgt i 1½ år at sælge til en kapitalfond, men der er ingen af dem der vil købe, så et salg er opgivet. Revisoren har taget forbehold for den fortsatte drift, for der er næsten igen egenkapital, og store lån. bl.a. et stort lån der forfalder om et par måneder, og hvis banken ikke går med til at forlænge lånet, ja så er konkursen en realitet.
Så Jensens lever reelt på bankens nåde.
Ligesom rigtig mange andre firmaer der har måtte spænde livremmen ind. Der er intet usædvanligt i det, der er lukket et par restauranter, penge er blevet investeret og det ville være mere end almindelig mærkeligt at banken trak stikket. De har sådan set selv godkendt de reinvesteringer der er lavet.
De restauranter der blev lukket kørte dårligt og alt ser umiddelbart fint ud lige nu
Det er jo så det, som de næste måneder skal vise. Nu skal der penge i kassen, Jensens skal vise banken at de kan tjene penge på basisdriften ude i restauranterne. Det betyder at der skal masser af kunder gennem dørene. Kan de det, så fortsætter banken selvfølgelig med lånet, for så kommer der penge ind, og banken får afkast på lånet. Men har der ikke været nok kunder gennem butikken, når tiden for fornyelse af lånet nærmer sig, ja så tror jeg banken siger nej, og hellere vil få deres penge hjem via lukning og realisering af værdierne.